”Vain Kissa”

cats.jpg

”Vain kissa”

Toisinaan ihmiset toteavat minulle: ”piristy, sehän on vain kissa” tai ”oho, aika paljon rahaa laitettavaksi vain kissaan”. He eivät ymmärrä, jos ajan pitkiä matkoja tai kulutan paljon aikaa tai rahaa ”vain kissan” vuoksi.

Monet elämäni hienoimmista hetkistä olen kokenut ”vain kissan” kanssa. Lukuisia tunteja olen viettänyt seuranani ”vain kissa”, mutta hetkeäkään en ole tuntenut o…loani unohdetuksi tai yksinäiseksi.

Olen kohdannut joitakin elämäni murheellisimpia tapahtumia ”vain kissan” kanssa ja noina synkkyyden hetkinä ”vain kissan” lempeä kosketus antoi minulle voimaa selvitä surusta ja syyn jatkaa eteenpäin.

Jos sinä olet yksi niistä ihmisistä, jotka ajattelevat, että sehän on ”vain kissa”, varmasti ymmärrät silloin myös termit ”vain ystävä”, ”vain hääpäivä” tai ”vain lupaus”.

Tämä olento, jonka jotkut ajattelevat olevan ”vain kissa”, edustaa minulle elämän suurinta ystävyyttä, luottamusta ja varauksetonta, aitoa iloa. Tämä ”vain kissa” saa minussa esiin myötätunnon ja kärsivällisyyden, jotka tekevät minusta paremman ihmisen.

”Vain kissa” saa parhaimmat puoleni näkyviin ja vie ajatukseni pois itsestäni ja päivän huolista.

”Vain kissa” on  elämänkumppanini, rakkauteni ja lapseni.

Toivon, että jonain päivänä ihmiset ymmärtävät, että tämä eläin ei ole ”vain kissa”, vaan tekijä, joka auttaa minua olemaan inhimillisempi ja estää minua olemasta ”vain ihminen”.

Seuraavan kerran, kun kuulen jonkun puhuvan ”vain kissasta”, hymyilen ja ajattelen, että hän ei ”vain tajua”.

Kommentit (1)
  1. vonpaldanius
    22.7.2012, 19:50

    Olen samaa mieltä kissoista. Kissat ovat olleet minulla aina yhtä tärkeitä kuin lähimmät ihmiset 🙂 Joskus ikävöin pelkästään vain kissaystäviäni äidin luona (siellä asustavat). Mutta, jotkut ihmiset eivät osaa lukea kissojen eri mielentiloja eivätkä pääse käsiksi siihen sielunyhteyteen kissojen kanssa. Itse koen oloni aina sellaiseksi että kun vieressä on kissa, siinä on joku henkilö. jonka kanssa on pahuksen mukava viettää aikaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *