Kranssikurssi

Gardener

Ohjaan tänään työpaikallani kranssikurssia, johon yhdeksi vaihtoehdoksi otan trendikkään puolikranssin. Nämä ovat mielestäni tällä hetkellä inspiroivia ja haastavia, sillä tällaisen pienemmän kukkaryhmän sommittelu kysyy enemmän keskittymistä ja myös hieman harkintaa materiaalisuunnittelussa. 

Tein jokin aikaa sitten herkän kranssin metallilankaan, jossa käytin eucalyptusta ja mimosaa. Metallilankaan tehtynä kranssi on jollain tapaa korumainen ja vaikka se näyttää yksinkertaiselta, sain tehdä töitä tämän eteen. Pienten ja herkkien materiaalien kanssa saa olla tarkkana.

Toisen samankaltaisen, mutta ronskimman version kranssista voi tehdä erilaisiin rangoista tehtyihin kranssipohjiin. Mä olen sattunesta syystä, käyttänyt kursseilla viiniköynnöstä. Viimeisimmässä versioissa yhdistin siihen lootuksen siemenkotia, sinipiikkiputkea, ikiviuhkoa ja eucalyptusta.

Koen nämä kurssit tosi mielenkiintoisiksi ja haastavaksi. Superjännää taas tänään kohdata uusia ihmisiä ja erilaisia visioita käsillä tekemisestä.

 

 

 

 

 

 

Kommentoi