Kukkaseppelekurssi polttareihin

Kuluneena viikonloppuna mulla oli ihan eka polttarijengin kukkaseppelekurssi. Oon siis tehnyt kaikenlaista vaikka kuinka ”aikaisemmassa elämässä” työntekijänä, mutta näin omiin nimiin yksityisyrittäjänä on vielä monta kivaa juttua odottamassa ekaa kertaa.

Järjestin kurssin polttareihin meidän alakerran ravintola Favelan kanssa yhteistyössä ja homma sujui aivan loistavasti. Niko järkkäsi alkudrinksut, ruoat ja puitteet ja mä tulin yllättämään jengin heti ruoan jälkeen. Tekstailtiin kaason kanssa ja pidettiin ylläriä viimeiseen asti ja kaiken kaikkiaan homma sujui aika hauskasti.


Mimmit tekivät omannäköisensä huikeen hienot kukkaseppeleet ja jatkoivat illanviettoa kauniit seppeleet päässään. On aina tosi kivaa nähdä kuinka erilaisia juttuja syntyy, vaikka materiaalit ovat kaikille suurin piirtein samat.

Näitä kursseja mä toivottavasti pääsen järkkäilemään enemmänkin – tai ainakin joitain tarjouspyyntöjä tälle kesälle on jo plakkarissa. Ajattelisin, että viime kesän ja talven pitkä tauko kavereiden kesken järjestetyissä jutuissa taitaa nyt hieman ruuhkautua tänä kesänä. Juteltiin tyttöjen kanssa, että tällainen kukkaseppelekurssi on myös jollain tasolla meditatiivista käsillä tekemistä, joka tuo kivan yhteishengen lisäksi myös oman rauhallisen hetken jokaiselle. Tekee todella hyvää välillä pysähtyä hetkeksi ja keskittyä käsillä tekemiseen.

Kukkaseppelekurssien lisäksi olen ohjannut kimppukursseja ja ne ovat myös tosi suosittuja. Olen ollut hieman arka näiden järjestämisessä covid-tilanteen vuoksi, mutta toivotaan, että tilanne alkaa pikkuhiljaa helpottamaan.

Mun ajatus järjestää kursseja täällä Helsingissä, oli yks ihan ykkösjutuista liiketoimintasuunnitelmaa kirjoittaessa ja suunnitelmissa on ollut myös järkätä erilaisia kukkapajoja jossain vaiheessa kotimaisemissa Kuusamossa. Se olis mulle jostain syystä yks unelma, joka odottaa oikeaa hetkeä toteutukselle.

Mä laitan kuvia kursseista ja tapahtumista mun Ig tilille @gardener_lily – sieltä voi käydä kurkkimassa, mitä kaikkea sitä on tullut touhuttua.

kulttuuri tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *