Nopea ovikoriste

Viikonloppuna juhlittiin syntymäpäiviä ja halusin rapun oveen raikkaan keväisen koristeen. Tällä kertaa aika ja energia ei riittänyt kranssin tekoon ja oikeastaan teki mieli muutenkin kokeilla jotain muuta.

Sommittelin oksan eucalyptusta, mimosaa ja ikiviuhkoa yhteen ja kiinnitin ne niinellä. Helppo ovikoriste syntyi todella nopeasti ja sen keltainen värimaailama sopii mun mielestä tosi kivasti ruskeaan oveen.

Seuraavaana päivänä eräs asiakas kävi kaupalla ja sidoin hänellekkin vastaavanlaisen, mutta eri väreissä. Hän oli käynyt juuri Italiassa ja siellä Mimosat kukkivat parhaimmillaan. Hän halusi ehdottomasti palan Italiaa rappukäytävään ja näin jatkaa lomamatkan fiilistelyä vielä kotonakin.

Tällaisen tekeminen on nopeaa ja helppoa, haet vaan kukkakaupasta jotain kauniisti kuivuvia leikkokukkia ja lisäät mukaan vaikka kauniita taipuisia oksia luonnosta, sidot ne kiinni ja ripustat oveen. Tekniikalla ei ole niin väliä – valitsevat van itsellesi mieluisia materiaaleja. Tai sitten, jos DIYt ei kiinnosta niin voi tietty tilata valmiin työn floristilta!

koti sisustus diy suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *