Tuliaiskaktuksia ja kivaa fiilistä Tukholmasta

Aloitettiin talviloma Tukholman reissulla. Vaikka käydään noin kerran vuodessa siellä suunnalla, on joka kerta tullut hengailtua myös hieman eri kaupunginosissa. Tällä kertaa ei otettu mitään erityistä kohdetta, museota tai vastaavaa vaan hengailtiin siellä täällä. Käveltiin pitkä lenkki Vasastanin alueella ja kierreltiin putiikkeja. Sieltä sitten harhailtiin pikku hiljaa ytimeen.

9D935CE0-EEB7-44DB-87F9-898E38A1F8DB.jpeg

Kävin kolmessa erilaisessa kukkakaupassa ja näistä inspiroivin löytyi Regerinsgatanilta, josta mukaan tarttui kolme minikaktusta terrakottaruukuissaan. Nämä tulivat oikeastaan tyttärelleni, jolla on jo jonkin sortin kokoelma kaktuksia ja mehikasveja.

5F8B2D5C-546B-463D-947C-B6591D162FB4.jpeg

Vaikka reissulla ei mitään kauhean erikoista tapatunutkaan, sai matkalta mukaan kivoja muistoja ja hyvää energiaa. Erilaisten kukkakauppojen kiertely on mulle sellainen kiva juttu, mitä teen Helsingissäkin, joten Tukholma oli kivaa vaihtelua. Seuraavaksi haluaisin tutustumisretkelle Turun kukkakauppoihin ja Tamperekkin olisi mukava tsekata jossain vaiheessa. 

0CCA2A97-9F5C-48B2-82E6-7BF6B6630C3A.jpeg

Perhe oli taas nolona kun mä kuvailin puita – ja ei mitä tahansa puita vaan magnolioita. Nuput näyttivät siltä, että kohta siellä on mielettömän kaunis kukinta. Kevät etenee kovaa vauhtia, vaikka ihan siltä ei tunnu tänään täällä sumuisessa Helsingissä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *