Raskauden ensioire

GravidRaskaana 1-2 

Niin siinä luki.

Mies oli hakenut ehkä kuudennensadannen raskaustestin Manskun Yliopiston Apteekista. Myöhemmin hän joutui kohtaamaan samat apteekin tädit hakiessaan raskaana olevalle vaimolle ummetuslääkettä, B-vitamiinia, närästyslääkettä, pimppivoidetta sekä loputtoman määrään muita tuotteita, jotka vaimon oli saatava JUST NYT. JUST NYT saattoi tarkoittaa siis esimerkiksi miehen kahdentoista tunnin yövuoron jälkeen, kun mies polki pyörällä lumipyryssä silmät ristissä kotia kohti.

Mutta tämä ei ollut mikä tahansa testi; tämä oli se kallis Clearblue, joka tehtiin vasta sitten, kun menkat oli ihan oikeasti myöhässä.

Eräänä iltana katsottiin White House Down -elokuvaa. Lopussa on kohtaus, jossa USA:n presidentti poistuu sittenkin elävänä liekkien valtaamasta Valkoisesta talosta (sori spoilaus).

Pidätin niin pitkään kuin pystyin.

Ihan totta, pidätin.

Niin siinä vaan kävi, kohtaus kosketti niin kovin syvältä sielujeni sopukoita, että lopulta en voinut enää pidättää ulvaisua.

Eikä se ollut mikään kaunis, tyttömäinen nyyh.

Se oli ennemminkin YÄÄÄÄÄÄRRRGHHJHIKRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHH ja päälle keuhkoputkentulehduksesta toipuvan vihreää, kaaressa roiskuvaa räkää suoraan miehen niskaan. 

 

Seuraavana aamuna tehtiin se kallis testi.

Ja niin siinä sitten luki

GravidRaskaana1-2.

Jopas.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *