15 (+1) x parasta juuri nyt

gg and the moon

- Paahdetut tattarileivät marinoiduilla linsseillä, avokadolla ja salaatilla.

- Ohjattu jooga hartioille - tuntuu päivä päivältä enemmän, että lapaluihini kiinnittyvät lihakset vahvistuvat ja ryhtini suoristuu.

- Luonnonvalkoinen, lahjaksi saatu villaviltti.

- Parsakaalin ja korianterin yhdistelmä.

- Lumi, vaikka se on jo sulanut vedeksi. 

- Nopeasti kasvavat orkideani! Yksi niistä alkoi kasvattamaan kuivuneeseen oksaansa uutta kukintoa sillä aikaa kun olimme matkalla - aivan ihmeellistä! Muutenkin orkideat ovat viihtyneet tänä vuonna aivan poikkeuksellisen hyvin.

- Klementiinit.

- Vegaaninen parmesaani. Kokeiltiin tätä ystävän luona ja se oli melkein erinomaista! Yksikseen se maistui vähän liian vahvasti kookosöljyltä, mutta pestossa ja pastasta toimi kuin unelma! (Eikä ollut mikään kovin paha ainesosaluettelo).

- Danitin Aliento -levy. Tää on kuin terapiaa minulle just nyt. Lempparibiisi Lunita.

- Itsetehty, kuuma puna- ja mustaherukkamehu.

- Kiitospäivä sukulaisten kanssa.

- St. Rastan keikka. EN EHKÄ KESTÄ.

- Kuivattu sitruunaverbena. Kävimme Kaliforniassa J:n vanhimman veljen ja tämän vaimon luona kylässä ja heillä oli terassin pöydällä iso kasa kuivattua sitruunaverbenaa. Suunnittelimme syövämme ulkona, joten aloin siivoamaan pöytää keräämällä lehtiä pieniin pusseihin ja oi ihmiset, se tuoksu, mikä niissä lehdissä oli - on melkein sanoinkuvaamaton. Se sitruunan kirpeän ja makean tuoksun tasapaino on päätähuimaava. Käytin tänään viimeiset lehdet teeheni ja suunnittelen kasvattavani sitä ruukussa, että voin haistella sitä aina kun huvittaa!

- YouTube. Olen aina vähän ajatellut, että videoiden katsominen on kamalaa ajan tuhlaamista, kun siihen pitää keskittää sekä näkö-, että kuulokykynsä. Mutta nyt olen löytänyt monia kivoja kanavia ja yritän katsoa vain muutaman videon päivässä. (Mikä on helvetin vaikeaa). 

+1 Currya tehdessä lisäsin muutaman jutun, jota en ole sinne ennen laittanut ja kastikkeesta tuli aivan mie-le-tön! Jaan sen kanssanne pian.

Jos haluat, seuraa Bloglovinissa tai paina sydäntä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.