15 x parasta juuri nyt (eli ihaninta Kaliforniassa)

gg and the moon

- DODGERS (baseballseura) PÄÄSI WORLD SERIES-FINAALIIN!!! Ja 11-1 murskavoitolla. Oi miten siistiä.

- Tähän liittyen, käytiin Losissa legendaarisessa Philippe’s “voileipäbaarissa”, joka sijaitsee lähellä Dodgers Stadiumia ja J pääsi kertomaan televisioon, kuinka paljon hän fanittaa lempijoukkuettaan.

- Yogin Sitruuna & inkivääri -tee. Ollaan vähän flunssassa ja sairastaminen kaukana kotoa on aina jotenkin vielä kurjempaa (vaikka toisaalta en ole maannut sängyssä ja yrittänyt pienin teoin olla pahentamatta tilaani). Yleensä teen itse tuoreista raaka-aineista kyseistä teetä, mutta nyt olen vähän oikaissut ja tämä tee on helpottanut oloa ainakin hetkellisesti.

- Katkarapu-tacot. Mieluusti taco-truckista. Ai että.

-  Valo. Voisin valehtelematta kirjoittaa kokonaisen kirjan Kalifornian valosta ja sen eri vaiheista päivän ajasta riippuen.

- Kirjoittaminen. Olen kirjoittanut niiiiiin paljon. Pieniä mietteitä, kuvauksia ihanista hetkistä, pitkiä syvällisempiä pohdintoja, ajatuksia elämästä ja tarkoituksesta maan päällä.

- Palmut! rakastan palmuja, etenkin klassisten Losin auringonlaskuja vasten. Näyttää melkein epäaidolta, mutta on se meidän maailma vaan niin kaunis.

- Amerikkalainen pikaruokakulttuuri. Ja iloinen oivallus siitä, että en voisi enkä haluaisi ravita itseäni edes viikoittain näin. Mutta on se ihanaa mennä amerikkalaiselle pannukakulle ja käväistä In n’ Outissa burgerilla kellonajasta riippumatta.

- Aurinko ja lämpö. Vaikka tukkoinen pää ja valuva nenä verottaakin vähän tätä iloa.

- Säärien sheivaaminen sen jälkeen, kun on mieluusti ollut sheivaamatta ties kuinka kauan.

- Valtameri, aallot, hiekkarannat.

- Yksi suuri salaisuus, joka saa minut hykertelemään onnesta ja melkein kyyneliin.

- Makuuhuone, johon on yhdistetty kylpyhuone. Elämä on niin helppoa kyllä, kun ei tarvitse edes huoneesta poistua ja hampaat voi harjata periaatteessa samassa huoneessa.

- Häiden ympärille luodut extra-tapahtumat. Oltiin eilen J:n ystävän pre-wedding pizzaillassa (kyllä, molempia häitä on edeltänyt pizzailta…) ja tykkään tästä konseptista paljon sen suhteen, että on ihanaa tavata muita vieraita ennen varsinaista juhlapäivää! Ei tarvitse hääpäivänä esimerkiksi jännittää sosialisoitumista, kun on nähnyt valtaosan ihmisistä jo etukäteen.

- Ihmiset, joiden kanssa voi puhua syvällisemmistäkin jutuista heti tavattuaan. Ja nauraa huonoille vitseille ilman kiusallisuutta.

 

Hyvää viikonloppua <3

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihania juttuja! Kaliforniaan on pelkästään jo tään listan perusteella käytävä. :)

ginty
gg and the moon

Ah, Kalifornia on kyllä upea ja riittää näkemistä ja tekemistä pitkäksi aikaa! <3  Kiitos :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.