2 x ehdoton lempituotteeni Mádaralta

gg and the moon

Kauneudenhoitoni on tarkoituksellisesti erittäin simppeliä – kasvojen puhdistukseen ja pesuun käytän ainoastaan oliiviöljyä, mustasaippuaa sekä kuorintasientä, kosteutukseen käytän erilaisia öljyjä, riippuen vuodenajasta ja ihon kunnosta. Vältän muovipakkauksia, suosin lasi- ja pahvipakkauksia, käytän ainoastaan luonnonmukaisia tuotteita ja suosin vegaanisia vaihtoehtoja. 

Pesen iltaisin mahdolliset meikit pois ja kosteutan ihoni öljyllä, aamulla en käytä pesuun muuta kuin vettä, enkä usein tarvitse lisäkosteutusta. Kuitenkin, jos urheilen aamulla ja käyn suihkussa, tarvitsen päivävoidetta, joka on kevyt, kosteuttava ja nopeasti imeytyvä, sekä jonka voi levittää juuri ennen meikkaamista.

Ihoni on ohut, melko herkkä ja talvisin pintakuiva.

Paras tähän mennessä löytämäni päivävoide on Mádaran Pihlaja-voide. Ostin sen vuosi sitten ennen kesän Interrailia ja ihastuin. Siinä on ihanan paksu koostumus, se levittyy helposti ja imeytyy ällistyttävän nopeasti. Se on hieman liian ohutta käytettäväkseen pelkästään talvella, mutta kesällä aivan loistava. Suosittelen.

Jos olen kaivannut lisäkosteutusta talvella tai muuten vain, olen lisännyt kasvovoiteen sekaan muutaman tipan ylellistä Soothing Hydration- kasvoöljyä. Sain tammikuussa öljyn testiin blogin kautta ja olen käyttänyt sitä valehtelematta joka päivä. Joskus sivelen kasvojen ihon pelkästään tällä öljyllä, yleensä iltaisin tai niinä aamuina, kun valmistautumiseen on yli tunti aikaa, jotta öljy ehtii imeytyä. Aivan mieletön keksintö! Öljyjä ihonhoidossa käyttävät tietävät, että iho kiiltää aika kauan, ennen kuin öljyt imeytyvät – tässä imeytymisaika on ehkä 1/3 lyhyempi. Iho tuntuu pehmeältä ja heleältä.

Kasvoöljy saatu kokeiluun Mádaralta.

Tilasin tänään 40% alennuksella itselleni uuden Pihlaja-voiteen sekä hurjasti kehuttuja Pihlaja Drops- tehotippoja testiin. 

Onko teillä jotain Mádaran tai yleisesti luonnonkosmetiikan lempituotteita?

 

Kommentoi