Happy 4th of July!

C11D0137-9406-4D32-A7C0-F6C2822F0AD1.jpeg

…kuulen jokaiselta vastaantulevalta ihmiseltä tänään, Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivänä.

Kaupungit järjestävät paraateja, useat ihmiset viettävät vapaapäivää, grillaavat ystävien ja perheen kanssa, illalla taivaan täyttää ilotulitukset.

Meidän päivä näyttää aika lailla ylläolevalta. 

Heräämme aikaisin, mutta sen sijaan, että menisimme katsomaan paraatia, ajamme ennen kahdeksaa meidän lempipaikallemme joen varteen, ennen kuin kaikki muut keksivät tulla paikalle. En keksi parempaa ajanviettoa näin ylipäätään, kuin kävely paljasjaloin kuumilla kivillä, uiminen viileässä, aivan kirkkaassa vedessä ja kortin peluu, jos kaikelta raukeudelta kiinnostaa siihen ryhtyä.

Iltapäivällä otamme koiran mukaan ja menemme pitkälle kävelylle, ennen kuin ryhdymme grillaamaan. Rakastan tuoretta maissia (jotka muuten nyt maksavat 19 senttiä kappale) ja luulen, että puolet ateriastani tulee olemaan sitä. Grillaamme myös parsaa, pieniä paprikoita, kesäkurpitsaa, sipulia ja teemme J:n kanssa vegehodareita.

8B586468-62B0-4367-9E65-A8CE0D5D71DB.jpeg

Tänään juhlitaan itsenäisyyttä, mutta täytyy myöntää, että olen pudistellut päätäni joka ikinen päivä, kun kuuntelen uutisia Amerikan maaperältä. Kirjoitan tästä lisää lähipäivinä.

Toivon tasavertaista, onnellista sekä rauhallista itsenäisyyspäivää ja tulevaisuutta.

(psst. Kuvat ovat kahden vuoden takaiselta itsenäisyyspäivältä. Ja tuo rumanhauska sydän oli pakko lisätä tuohon, kun mätsäävät niin hyvin mun itseasiassa J:n äidiltä lainattuihin korviksiin).

Löydät blogin myös Instagramista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *