luonnollinen, hoitava ja edullinen meikinpoisto

gg and the moon

Yksi helpoimmista askelista luonnollisempaan kauneudenhoitoon on silmämeikinpoistoaineen vaihtaminen.

Olen aina käyttänyt vedenkestävää ripsiväriä, sillä silmäni vuotavat aika helposti ja tiedättehän mitä siitä seuraa. Minulla on myös aika herkät silmät – kärsin aina silmämeikin poistosta, kun käytti niitä sinisen värisiä silmämeikinpoistoaineita. Kirvelyä ja järkyttävää punoitusta. Lisäksi olen käyttänyt luonnollisia vaihtoehtoja muissa tuotteissa, joten oli aiheellista miettiä, miksi en voisi tehdä niin tässäkin asiassa.

En edes tiedä miten ja mistä silloin ehkä kahdeksan vuotta sitten keksin käyttää ihan vain oliiviöljyä (tai mitä tahansa muuta öljyä) tähän tarkoitukseen, mutta se on ollut maailman paras keksintö! Etenkin jos meikkaa päivittäin, joutuu myös läträämään silmämeikinpoistoaineella, jonka haitallisia kemikaaleja joutuu väistämättä myös silmiin.

Lähikaupasta voi siis hakea edullisesti luonnollisen meikinpoistoaineen, joka kestää kauan ja saattaa jopa hoitaa ihoa. Yleensä täytän jonkun pienen purnukan keittiöstä löytyvällä oliiviöljyllä ja kun menen yökylään, en ota poistoainetta lainkaan mukaan, koska kaikilta löytyy jonkinlaista öljyä kaapista.

Eli, kostuta vanulappu (luomu)oliiviöljyllä ja poista ripsiväri ja muu meikki iholta! Lopuksi pese kasvot puhdistusaineella, kuten normaalisti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.