pieni jetlag ja arki Grass Valleyssa

gg and the moon

Pohjois-Amerikan reissussa jetlag iskee minulle yleensä vasta paluumatkalla Suomeen. Tässä kuitenkin makaan aamuneljältä pirteänä, kirjoitan fiiliksiä teille ja messengerissä ystäville. Ensimmäinen yö meni hyvin, nukuimme yli kuusi tuntia yöaikaan, mutta toinen, kolmas ja neljäs yö loppui vähän turhan aikaisin.

Olemme nyt siis Grass Valleyssa, melko pohjoisessa Kaliforniassa. J:n vanhemmat asuvat noin 1000 metrin korkeudessa - ilma on täällä niin raikasta, puut korkeita ja kuitenkin täällä on se ihana lämmin Kalifornian valo. Kun eilen ajoimme vajaan tunnin verran alas sisämaahan, lämpötila kohosi 13 asteesta 22:n. Sitkeä vilukissa sisälläni siis arvostaa kovasti aikoja, kun siirrymme keski- ja etelä-Kaliforniaan tässä kuukauden mittaan.

Aamulla menin ulkosalla joogaamaan - vaikka on aika hitsin viileä, aurinko lämmittää todella paljon. Maa on okran väristä, joka kerta kun menen alaspäin katsovaan koiraan ponnarilla olevat hiukseni huitaisevat maata ja tiputtelee kuivia lehtiä ympäriinsä. Rakastan olla jotenkin noin huolimaton ja kosketuksissa luontoon, vaikka tuo onkin aika pieni juttu. Lainasin J:n mattoa, koska omaani jäävät tikut ym. kiinni ikuisiksi ajoiksi ja nyt sen pohja on aivan oranssi :D

Päivän agendana oli puvun ostaminen J:lle, mikä meni yllättävän kivuttomasti! Oli todella hauskaa valikoida ja nähdä mies erivärisissä puvuissa, päädyttiin ihanan sävyiseen tummempaan siniseen. Olin myös aika yllättynyt ja ylpeä siitä, kuinka paljon olen oppinut työskennellessäni satunnaisesti miesten vaateosastolla - tiesin mitä juttuja tarkistaa koon sopivuuden kannalta ja muita pieniä juttuja. Ennen shoppailua kävimme vielä Grass Valleyn keskustassa lounaalla ja söin ihanan ravinteikkaan (ahhh korjasi lennon jälkeisen ähkyn) salaatin paahdetuilla juureksilla ja yrtti-balsamikokastikkeella. Pian on ensimmäiset häät ja ajamme etelämpään Montereyhin.

Rentouttavaa viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.