sade

gg and the moon

Istumme parvekkeellamme, vastapäätä kohoavat vihreät vuoret, lepuutamme jalkojamme kaidetta vasten. Juomme reilun kahden euron viiniä, joka täytettiin ruokakaupassa puolentoista litran muovipulloon. Ihmettelemme ääneen, miten se voi olla niin hyvää, onko meillä viinisensorit pahasti pielessä. Taivas tummenee, kauempaa kuuluvat jo jyrähdykset. En malta odottaa sadetta.

Suomessa kesäsadekin on usein viileää ja iskee kasvoille silloin, kun on juuri suoristanut hiukset ja laittanut meikkivoidetta. Täällä sade olisi kuumaa ja rajua, pesisi kasvot ja katselisi hiukset. Siltä se tuntuikin, kun se pienistä pisaroista kasvoi rajuksi myrskyksi alle minuutissa. Leuto sade yltyi tuuliseksi hullunmyllyksi, salama iski suoraan päidemme yläpuolella ja levittäytyi valkoisena seittinä harmaan taivaan lävitse. Olimme aivan litimärkiä, seisoimme jalkapohjat lämmintä asfalttia vasten, hymyt korvissa. Laitoin silmät kiinni ja yritin hengittää, olla vain. 

Sade muuttui pieneksi raekuuroksi ja juoksimme kotiin. Kun tulimme suihkusta, taivas oli sininen ja pilvetön, aurinko lämmitti ja kuivatti parveketta.

Hymyilyttää.

Raukeaa lauantaiaamua!

- GG

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Muakin hymyilyttää kun mietin tota sadehetkeä. Ihanasti kirjoitettu ja fiilis välttyi tänne asti. :) Mukavaa lauantaiaamua myös sinne. <3

ginty
gg and the moon

<3

Kiitos Saranda! Oli ihana hetki, en oikeasti edes muista milloin oon viimeksi ollut noin kovassa sateessa :D parasta.

Kommentoi