Coffee break
Kolmas viikko on lähtenyt käyntiin uudessa työpaikassa (paikallinen ravintola/kahvila) ja tuntuu että alan pikkuhiljaa oppimaan lautasten kantamista ja eri ruokien tunnistamista. Vaikka kolmas työviikkoni on vasta alkanut uudella alalla itselleni, olen kehittynyt jo aika paljon mutta lisää pitäisi kehittyä ja nopeaa. Jos alussa tiputin ranskikset lautaselta tai lasin tarjottimelta, on se vaihtunut pelkän lusikan pudottamiseen. Kuitenkin koska tällä hetkellä ihmisten ulkona käyminen on vähäistä, on myös tuntien määrä tippunut huomattomasti täksi pariksi viikoksi. Vapaa päiville pitäisi siis keksiä tekemistä, jotta täällä ei tylsistyisi.
Onneksi seinänaapurini on aivan ihana ja käymmekin tutustumassa uusiin kahviloihin aina silloin tällöin. Yksi suosikki kahvilani sijaitsee vain parin minuutin päästä kotiovelta. Kyseinen kahvilla on pieni paikallinen leipomo, josta saa kahvin ja ruuan lisäksi ostaa tuoreita vasta leivottuja leipiä.