Uusi edullinen meikki-ihastus!

Mulla on uusi meikki-ihastus ja halusin  totta kai jakaa sen myös teille! Olen pikkuhiljaa vuoden aikana luopunut kokonaan mustasta nestemäisestä eyelinerista arkena, sillä olen tullut jotenkin liian kriittiseksi sen levittämisen suhteen. Sen onnistuminen niin, että se miellyttää minua, vaatii multa keskittymistä ja se on lisäksi melko hidasta, eikä siksikään ole mukavin vaihtoehto arkiaamuihin. Nestemäiselle eyelinerille olen etsinyt korvaajaa erilaisista  kynistä, luomiväristä sekä geelimäisistä eyelinereista. Kyniä olen oppinut käyttämään melko kivasti, mutta eniten veri vetää geelimäisten/voidemaisten purkeissa olevien eyelinereiden puoleen, jotka saa levitettyä skarpilla siveltimellä melko nopeastikin.

Meikki-ihastus: e.l.f. Cream Eyeliner

Tilasin syksyllä voidemaisen (cream), ruskean eyelinerin alennusmyynnistä ja ihan vain sen vuoksi, että minulla ei ollut ruskeaa eyelineria, vaan olen usein käyttänyt ruskeaan taittavia luomivärejä rajauksena. Valitsin *e.l.f. Cream eyelinerin, koska se oli mielestäni edullinen ja olen heidän tuotteitaan kokeillut ennenkin ja tykännyt niistä. Lisäksi monet kauneusgurut maailmalla hehkuttavat e.l.f.in tuotteita! Mulla ei siis sen kummemmin ollut mitään odotuksia tästä tuotteesta, enkä muistanut kuulleeni siitä aiemmin, vaan tuote oli melko randomisti valittu. e.l.f.in eyelinerin ruskea sävy osoittautui olevan todella kaunis ja sen nimi ”Coffee” kuvasi hyvin itse sävyä!

elf cream eyeliner
Meikki-ihastus: e.l.f. cream eyeliner

Kun vihdoin muistin tämän eyelinerin meikkipöytää siivotessani, päätin ottaa sen heti testiin. Koostumus on todella pehmeä ja helposti levittyvä, eikä mukana tullutta sivellintä tarvinnut painaa voimakkaasti tuotteeseen – eyelineria tuli siveltimeen reippaasti kevyellä kosketuksella! e.l.f.in eyeliner liukuu luomella todella helposti paikalleen ja oikeanlaisella siveltimellä sillä saa tehty todella huolitellun ja näyttävän rajauksen.

elf cream eyeliner
e.l.f. cream eyeliner
elf cream eyeliner
Voidemainen eyeliner

Olen eniten yllättynyt siitä, kuinka hyvin se pysyy leviämättä rasvoittuvilla luomillani koko päivän! Kissarajaukset kestävät myös hyvin päivän ajan, vaikka usein winged eyeliner on se kompastuskivi tällaisille voidemaisille eyelinereille ja niistä tahtoo tulla suttuiset. Hyvällä siveltimellä myös kissarajauksen teko on helpottunut ja olen jopa arkisin heittänyt pienet kissarajaukset silmiin. Tykkään tästä tuotteesta erityisesti myös siksi, että sen voimakkuutta pystyy säätelemään helposti; sillä voi tehdä utuisen rajauksen tai vaihtoehtoisesti näyttävän, intensiivisen ruskean rajauksen silmiin. Tämä meikki-ihastus siis syntyi sekä tuotteen laadun että sen hinnan puolesta, sillä useimmissa verkkokaupoissa se on myynnissä alle 6€ hintaan ja laatu yllätti minut täysin. Jos olet siis etsinyt ruskeaa voidemaista/geelimäistä eyelineria, niin suosittelen harkitsemaan *e.l.f.in eyelineria!

elfin voidemainen eyeliner
Utuinen rajaus e.l.f.in eyelinerilla
Kommentit (2)
  1. Millaista sivellintä käytät tämän kanssa? Minulla on sama e.l.f.:n rajausväri mustana, mutta tuotteen levitys siististi luomelle tuntuu välillä tosi haastavalta, varsinkin kapeamman rajauksen teko sisänurkkaan. Muuten tykkään myöskin tuotteesta, kestää todella hyvin!

    1. Käytän oikeastaan kahdenlaista sivellintä; toinen leveämpi littanan mallinen luomivärisivellin (painelen rajauksen ripsirajaan) sekä teräväkärkinen eyelinersivellin sisä- ja ulkonurkan viimeistelyä varten. Olen huomannut, että kaikki siveltimet eivät toimi tämän kanssa ja ne ikään kuin pyyhkivät tuotetta pois laittaessa. Harmittaa, että hukkasin paketin mukana tulleen siveltimen, oletko kokeillut sitä? 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *