Edulliset meikit: kolme loistavaa tuotetta alle 5 eurolla

Edulliset meikit! Tämä on aihe, josta usein kysytään ja ihmiset mielellään etsivät hyviä, edullisia meikkituotteita. Lähes kaikki haluavat tietää, että onko hyviä edullisia meikkejä olemassa ja mitkä halpameikeistä ovat oikeasti hyviä. Kirjoitin vasta-aikoihin ”Pihistä tai panosta” -postaussarjan, jossa tulikin käytyä hyviä edullisia meikkejä läpi, mutta taas tuli mieleen muutama loistava tuote, joita ei tuossa postaussarjassa tullut mainittua. Tässä siis kolme silmämeikkituotetta, joista jokainen maksaa alle 5€!

ESSENCE Melted Chrome eyeshadow

Tähän luomivärinappiin onkin voinut törmätä Instagramini puolella videotutoriaalissa! Essencellä on siis käsittämättömän loistava luomivärisarja Melted Chrome eyeshadows. Varmaan moni arvasikin jo, että jokin Essencen tuotteista tulisi olemaan mukana, sillä heillä vaan on niin paljon hyviä tuotteita! 😄 Tähän sarjaan kuuluu useita metallisia sävyjä, joista itselläni on hopean ja vaaleanpunertavan sävyiset napit. Olen kokenut parhaaksi levittää tämän luomelle sormen avulla ja lopputulos on ihanan hohtava – alla myös silmämeikkikuva, jossa olen käyttänyt Essencen Melted Chrome -luomiväriä! Hintaa yhdellä luomivärillä on hieman alle 4€, joten hinta-laatusuhde on todellakin kohdallaan tässä tuotteessa. Essenceä myydään mm. Citymarketeissa, Kärkkäisillä sekä Tokmanneilla.

Essence Melted Chrome -luomivärit / Steel the look & Zinc about you
essence parhaat meikit
Essence Melted Chrome – Steel the look

Catrice Cosmetics – Inside Eye Highlighter Pen

Hyvä nude silmänrajauskynä on mielestäni yksi tärkeä meikkituote, mikä jokaisen kannattaisi hankkia. Vaalealla silmänrajauskynällä nimittäin voit freesata katsettasi, peittää väsymyksen merkkejä ja siistiä silmämeikkiä käyttämällä nuden sävyistä rajauskynää alaluomen vesirajalle. Olen itse käyttänyt parin vuoden ajan Catricen vaaleaa nuden väristä rajauskynää ja olen ollut siihen älyttömän tyytyväinen. Käytän tätä erityisesti arkisin silloin, kun silmäni ovat väsyneen ja punoittavan näköiset sekä usein myös näyttävässä meikissä tai juhlameikissä. Vaalean rajauskynän voimakkuutta voi säädellä laittamalla sitä alaluomen vesirajalle joko kevyesti tai hieman paksummin. Rajauskynän toisessa päässä on myös teroitin, jolla kynän saa aina skarpiksi. Catricen silmänrajauskynä osoittaa taas sen, kuinka myös edulliset meikit voivat olla loistavia! Hintaa tällä rajauskynällä on noin kolmen/neljän euron luokkaa ja sitä myydään ainakin Citymarketeissa.

edullinen nude silmänrajauskynä
Catrice – Inside Eye Highlighter -rajauskynä
edullinen nude silmänrajauskynä
Catrice – Inside Eye Highlighter / nude silmänrajaus alaluomella

CIEN Eyeliner Pen

Hyviä kajaaleja tarvitaan aina! Minun meikkilaukusta löytyy nykyisin aina sekä musta että ruskea silmänrajauskynä. Musta edullinen kajaali, joka on ollut käytössä kesästä asti, on Lidlissä myytävän Cien-sarjan Eyeliner Pen -silmänrajauskynä (saatu ilmaistuote PR Bette Boxin mukana). Tällä rajauskynällä saa hyvin paikallaan pysyvän rajauksen silmiin ja sitä pystyy heti lisäämisen jälkeen häivyttämään utuisemman näköiseksi. Eyeliner levittyy hyvin ja pehmeästi, ja siinä on intensiivinen musta pigmentti. Myös tämän kynän päästä löytyy teroitin, joka on kyllä erittäin hyödyllinen ja jonka avulla kynällä saa tehtyä tarkankin rajauksen. Hintaa kajaalilla on n. 3€ ja sitä pitäisi olla saatavilla Lidl-myymälöistä koko Suomesta.

edullinen musta kajaali
Cien Eyeliner Pen -rajauskynä

Tässä kolme loistavaa silmämeikkituotetta, joita itse käytän useasti ja jotka olen todennut olevan hyviä. Minusta on aina ilo löytää hyviä edullisia tuotteita ja kertoa niistä myös muille! Hyvän kosmetiikan ei aina tarvitse olla kallista. Mikä on sinun edullinen meikkituotevinkkisi?

edulliset meikit swatch
Edulliset meikit alle 5€!
Kommentit (2)
  1. Charming Nails
    25.11.2019, 13:20

    Lidlin kajalia voisi kokeilla! essencen Melted Chromet on upeita ja ihan tajuttoman pigmenttisiä! Ainut vaan että mun raskailla luomilla muhjuuntui ja meni viiruiksi kesken päivän. Sama ongelma on kyllä kaikkien noin pehmeiden luomivärien kanssa joita löytyy mm.Anastasian paleteista 🙂

    1. Kannattaa kyllä testata! Onpa harmi 😕 mulla ihme kyllä kestää tuossa toisessa silmässä, vaikka siinä on raskaampi silmäluomi. Ainakin toistaiseksi on kestäny! 😅

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *