Edulliset meikit: Catricen uutuus luomiväripaletti

Edulliset meikit on yksi lempiaiheistani, sillä kun löydän hyvän ja edullisen tuotteen, tulee tosi hyvä fiilis! Saa jotain piristystä arkeen ilman, että on kuluttanut rahoja ”taas meikkiin”, niin kuin puolisolla on tapana sanoa.😅 Varmaan monelle tuttu lausahdus! Kävin viime viikolla pakollisella kauppareissulla ja koska päädyimme Citymarketiin, en voinut tietenkään ohittaa kosmetiikkaosastoa. Kävelin suoraan Catricen hyllylle, sillä etsin heiltä vaaleaa nuden väristä silmänrajauskynää, joka multa pääsi loppumaan. En löytänyt tuota silmänrajauskynää, mutta silmäni osuivat kauniin näköiseen luomiväripalettiin, jonka hintalappu oli kaiken lisäksi 11,95€!

edulliset meikit
Catricen uutuusluomiväripaletti 010 Courage is Beauty

Catrice – Pro Next-Gen Nudes Slim – 010 COURAGE IS BEAUTY

Tämä kaunis  *Courage is beauty -luomiväripaletti sisältää 14 upeaa sävyä; mattaisia, helmiäisiä ja metallisia. Värimaailma paletissa on kylmäsävyinen ja mukaan mahtuu hempeän roosan sävyjä, kauniita ruskeita ja upeita hohtavia sävyjä, kuten hopeaa, roosaa ja jopa yksi kultainen sävy. Pakkaus on kaunis ja yksinkertainen ja sen perusteella ei osaisi arvata, että kyseessä on näin edullinen tuote. Paletti keräsi paljon ihastusta instagramini puolella ja seuraajani tuntuivat ihastuvan siihen yhtä paljon kuin minäkin. Kokonaisuus on kerta kaikkiaan vain niin kaunis. Tästä paletista löytyy muuten ”ensivaikutelmat” -meikkivideo Instagramini puolella, se on tallennettu profiilini kohokohtiin!

edulliset meikit
Courage is beauty
edulliset meikit
Sävyjä swatchattuna
edulliset meikit
Sävyjä swatchattuna

Koostumus on ollut lähes kaikissa testaamissani sävyissä hyvä yhtä ruskeaa mattasävyä lukuunottamatta, jonka häivytyksen kanssa hieman taistelin kokeillessani sitä ensimmäistä kertaa. En meinannut saada sitä häivyttymään niin hyvin kuin olisin halunnut ja sen työstäminen vaati enemmän ajallisesti kuin muut kokeilemani sävyt. Loppujen lopuksi sävy oli kuitenkin kauniisti luomella!

Catrice luomiväripaletti kokemuksia

Kokonaisuudessaan sanoisin, että tämä luomiväripaletti oli ehdottomasti hyvä ostos ja kuten monelle instan puolella vastasin, niin mielestäni tässä on hinta-laatusuhde kohdallaan. Swatchatessa osa sävyistä tuntui vähän hiutaleisilta, mutta luomilla ne kuitenkin toimivat hyvin ja suurin osa häivyttyi kauniisti! Huomasin, että tämän paletin kanssa kannattaa edetä maltillisesti ja kerrostaa sävyjä luomelle sen sijaan, että laittaisi sinne suuren määrän luomiväriä ja yrittäisi sitä häivytellä. Sävyt myös varisivat jonkin verran, eli kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että muistaa kopauttaa siveltimen johonkin ennen luomelle viemistä.

edulliset meikit
Catricen luomiväripaletilla tehty silmämeikki

Sävymaailma on mielettömän kaunis, kuten jo aiemmin totesin, ja värien puolesta kyseessä on tosi monipuolinen luomiväripaletti. Sävyt sopivat kaikki keskenään toisiinsa, joka antaa enemmän vaihtoehtoja erilaisiiin lookkeihin. Tällä saa tehtyä kauniin silmämeikin sekä arkeen, että juhlaan! Ehdottomasti suuri plussa tälle luomiväripaletille, jää meillä varmasti käyttöön ja tätä tullaan näkemään instagramin puolella tulevaisuudessakin. Edulliset meikit voivat ehdottomasti olla hyviä ja tämä luomiväripaletti osoittautui sellaiseksi!💕

edulliset meikit
Pro Next-Gen Nudes
Kommentit (6)
 1. Charming Nails
  5.4.2020, 07:31

  Mulla ei ole Catricen meikkejä ja ihan muutamaa olen vaan ikinä kokeillut mutta nyt suunnittelen tilaavani tämän, niin ihanalta vaikuttaa ;D U-P-E-A meikki <3

  1. Kiitos ihana ❤️ Hauska kuulla sitte, oletko tilannut ja jos tilasit, niin mitä tykkäsit!

 2. Janita/Vadelmamurusia
  4.4.2020, 22:24

  Tää paletti on upea! Ja tosi kauniin meikin olet tehnyt 🙂

  Tällä onnistuu varmasti monenlaiset meikit ja hintaansa nähden myös swatchit näyttävät todella hyviltä 🙂

  1. Kiitos <3 mieki tykkään tästä paletista tosi paljon! 😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *