GLOSSYBOX x Benefit Limited Edition

Melkeinpä kiljadin riemusta, kun näin tämän Glossyboxin ja Benefitin yhteistyössä tehdyn *kauneusboksin ja sain sen vielä itelleni PR-lahjana Glossyboxilta! Uskallan boksin avaamisen jälkeen väittää, että tässä on varmasti yksi tulevan vuoden parhaimpia kauneusbokseja. Olen aina ollut sitä mieltä, että kauneusboksit ovat aivan loistava tapa löytää uusia, hyviä tuotteita ja myös tutustua uusiin brändeihin. Benefit on mulle erittäin tuttu merkki, mutta olen testannut heiltä vain muutamia tuotteita. Juuri hetki sitten sain suosituksen yhdestä heidän tuotteestaan ja kuinka ollakaan, siitä tuotteesta on minikoko tässä kauneusboksissa! Superhyvä tuuri siis. 😚  *Benefit-meikkejä saa nykyään Suomesta Kicks-myymälöistä, mikä on todella mahtava juttu. Ennen niitä kuskattiin aina ulkomailta Sephorasta tänne milloin kenenkin mukana. 😅

Benefit-kauneusboksi

GLOSSYBOX x Benefit Limited Edition

Benefit on tunnettu hauskoista ja leikittelevistä pakkausdesigneista ja tämä näkökulma oli ihanasti tuotu myös Glossyboxin ulkonäköön. Pakkaus on ylellisen tuntoinen ja se sisältää kauniita yksityiskohtia, jotka nostavat hymyn avaajan huulille. Nämä ovat niitä pieniä, mutta tärkeitä asioita kauneusbokseissa.💕 Kauneusboksi sisältää kuusi Benefitin suosituinta tuotetta ja boksin hinta on 49,90€ (arvoltaan yli 100€). Benefitin tuotteet ovat keskimääräistä arvokkaampia, joten kiva kattaus on tähän hintaan saatu koottua.

Hi Gorgeous!

GLOSSYBOX x Benefit Limited Edition | Tuotteet

Pore Professional Primer -pohjustusvoiteesta mulla on ollut se alkuperäinen versio, mutta tässä mukana tullut oli uudempi, kosteuttava pohjustusvoide. Odotan tältä todella paljon, sillä rakastan hyviä primereita ja käytän niitä päivittäin. Huomioni kiinnittyi myös High Beam -korostusvoiteeseen, joka oli mulle entuudestaan tuntematon!

GLOSSYBOX x Benefit

Mukana on  totta kai ikoninen Hoola Bronzer, jota uskokaa tai älkää, en ole koskaan testannut. Hävettää jopa vähän myötää, niin ikoninen tuote on kyseessä. Hoola Bronzer on yksi meikkimaailman suosituimpia aurinkopuutereita ja aivan mahtavaa päästä sitä vihdoin testailemaan minikoossa. Olen usein sanonut, että monissa meikeissä riittäisi juurikin nämä minikoot  (esimerkiksi huulipunat) ja pitäisi itekin muistaa ostaa enemmän niitä. Minikoossa tuotetta saa testata edullisemmalla hinnalla, eikä se todennäköisesti kerkeä vanhentua ennen tuotteen loppumista.

GLOSSYBOX x Benefit Limited Edition

Glossybox x Benefit -kauneusboksissa on mukana lisäksi ripsiväri, kulmakarvageeli sekä eyeliner. Näistä oikeastaan ainoastaan nestemäinen eyeliner on sellainen, jota mulla ei hirveästi tule käytettyä. Tiedän kuitenkin todella monen käyttävän eyelineria, joten ei ollenkaan hassumpi valinta kauneusboksiin! 24-hour Brow Setterin testaamista odotan innolla, sillä minulle kerrottiin sen olevan parempi kuin Anastasian uusi Brow Freeze -kulmavaha! Olen erittäin epäileväinen tämän suhteen, mutta nythän sen saa testata.Täytyy sanoa, että tykkäsin tästä kauneusboksista super paljon! Tosi kiva kokeilla Benefitin ikonisia tuotteita ja tutustua brändiin vielä enemmän. Mitä ajatuksia sulla heräsi tästä boksista? Tykkäätkö yleensä tällaisista Limited Edition -konsepteista kauneusboksissa vai suositko bokseja, joissa on laajemmin tuotteita eri brändeiltä?

*Glossyboxin sivuilta pääset tilaamaan tämän ihanuuden, niitä on vielä jäljellä!💕

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (2)
  1. Kiitos vinkistä 😊 Kiinnostaisi tietää onko nämä kaikki tuotteet tuoksuttomia? Kun en pysty käyttämään vahvoja tuoksuja ja boxi on aika kallis hutiostoksi 🤔

  2. Ansku-Glitteri addikti
    25.2.2021, 20:35

    Tämä oli kyllä ihan super hyvä kokonaisuus! Mulla on muuten ihana sama, en ole koskaan käyttänyt esim. Hoolaa joka on niin ikoninen 😀 Mutta nyt tulee sekin testattua vihdoista viimein.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *