Helppo ja nopea syksyinen silmämeikkitutoriaali

Syksy on virallisesti tulossa, vaikka sää tuntui koko viime viikon niin ihanan kesäiseltä. Illat kuitenkin viilenevät ja pimentyvät, jonka myötä myös meikkien sävymaailma muuttuu hieman tummemmaksi – ainakin minulla. Tykkään syksystä, sen sävyistä ja inspiroidun luonnon väreistä todella paljon! Kokosin teille kuvallisen tutoriaalin helposta ja nopeasta mauven sävyisestä silmämeikistä, jota itse käytän myös arkisin! Syksyinen silmämeikki on tehty *Nyxin Ultimate Warm Neutrals -luomiväripaletilla, joka on hinta-laatusuhteeltaan loistava ja saatavilla myös kivijalkamyymälöistä.

Yritin pitää silmämeikin mahdollisimman yksinkertaisena, helppona ja nopeana. *Nyxin Warm Neutrals -luomiväripaletissa on monta eri sävyvaihtoehtoa ja sillä on melko helppo luoda yksinkertainen, mutta myös näyttävämpi silmämeikki. Siinä on suurimmaksi osaksi lämpimän sävyisiä luomivärejä, mutta myös kylmään taittavia sävyjä, joka tekee siitä monipuolisen ja monelle sopivan paletin.

NYX Warm Neutrals
Warm neutrals -luomiväripaletti / käytetyt sävyt

Silmämeikkitutoriaali step by step

a. Pohjustin luomeni luomiväriprimerilla, jonka päälle käytin Warm neutrals -luomiväripaletin vaaleinta sävyä levittäen sen koko luomelle (sävy 1). Tykkään itse pohjustaa luomen vaalealla luomivärillä, kun käytän väritöntä silmämeikinpohjustajaa.

b. Otin luomiväripaletista sävyn 2 ja häivytin sen luomivakoon häivytyssävyksi isohkolla siveltimellä.

c. Tummensin silmieni ulkonurkkia käyttäen siihen ensin sävyä 3, jonka jälkeen tummensin sitä vielä sävyllä 4.

d. Kävin alaluomen läpi sävyllä 2, jota käytin myös yläluomen häivyttämiseen stepissä b.

e. Häivytyksen jälkeen tummensin ripsirajaa ja yhdistin ylä- ja alaluomen luomivärit ulkonurkasta sävyllä 3.

f. Yläluomen sisänurkkaan ja keskikohtaan painelin sormella luomiväripaletin shimmersävyn 5. Shimmersävyn jälkeen lisäsin ulkonurkkaan vielä sävyn 4 tuomaan tummuutta takaisin.

g. Lisäsin tummanruskealla kynämäisellä gel eyelinerilla rajauksen ripsirajaan ja nostin sitä hieman ylöspäin tekemättä kuitenkaan varsinaista kissarajausta.

h. Lopuksi levitin ripsivärin ylä- ja alaripsiin! Silmämeikki on valmis. 🙂

Tämä on tosiaan sellainen helppo ja nopea meikki, jonka teen yleensä silloin kun haluan näyttää meikatulta, mutta en kuitenkaan liian meikatulta. Yleensä teen tällaisen lookin viikonloppuisin, mutta joskus myös arkisin, jos haluan meikata silmäni kunnolla. Tämän tyyppistä silmämeikkiä pystyisi helposti modaamaan arkisemmaksi tai vaihtoehtoisesti juhlavammaksi. Katsetta avartamaan voi esimerkiksi laittaa vielä vaalean nuden värisen rajauksen silmän alaluomen vesirajaan. Näyttävyyttä tähän saisi, jos shimmersävyä laittaisi reilummin, tummentaisi silmänrajausta ja lisäisi lookkiin esimerkiksi irtoripset.

Kommentit (2)
  1. Emma/thebeautysquares
    2.9.2019, 20:28

    Tosi hyvä tutorial! ❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *