Tutoriaali: helppo silmämeikki Norvina -luomiväripaletilla

Olen varmastikin viimeinen kosmetiikkahullu, joka vasta nyt hankki Norvina -luomiväripaletin Anastasia Beverly Hillsiltä! Myöhässä ollaan todellakin, mutta nyt se oli niin hyvässä tarjouksessa pääsiäisenä, että en voinut vastustaa kiusausta. Samalla tämä luomiväripaletti on ensimmäinen palettini Anastasialta. Tähän mennessä tältä brändiltä on tullut vain kaksi luomiväripalettia, jotka ovat tosissaan kiinnostaneet minua ja toinen näistä on Norvina, jonka vihdoin sain hankittua. En oikeastaan edes tiedä, että miksi jätin tämän ostamatta, kun se julkaistiin – näin jälkikäteen en löydä siihen syytä! Parempi myöhään kuin milloinkaan.

Minua eniten Norvina -paletissa on viehättänyt sen kaunis ja uniikki sävymaailma! Luomiväripaletti on tosi monipuolinen ja sillä voi tehdä kevyen arkimeikin lisäksi myös näyttävän juhlameikin. Koostumus mattaluomiväreissä on pigmenttinen ja helposti häivyttyvä, helmiäissävyissä erittäin hohtava ja metallinen! En muista, olenko koskaan käyttänyt näin pigmenttisiä helmiäis-/metallinhohtosävyjä. Yllätyin positiivisesti laadusta! Halusin tehdä ensimmäisen kuvatutoriaalini tällä paletilla juuri niillä sävyillä, jotka minua ovat tässä paletissa houkutelleet ja lopputulos olikin helppo silmämeikki Norvinan sävyisellä laventelin lilalla. Aiemmat tutoriaalini löydät helposti tästä!

Kuvatutoriaali: helppo silmämeikki Norvina -paletilla

(alla kuva luomiväripaletista ja käytetyistä sävyistä)

helppo silmämeikki
Kuvatutoriaali: silmämeikki Norvina-paletilla

1. Ensimmäinen steppi mulla on aina pohjustaa luomi luomivärinpohjustusvoiteella. Tällä kertaa käytin taas ikisuosikkiani Smashboxin 24 Hour Photo Finish primeria. 

2. Aloitin kevyesti varjostamalla luomivaon yläpuolelta sävyllä Volatile (a). Vinkki: katso kohtisuoraan peiliin ja levitä luomiväri liikkuvan luomen yläpuolelle pitäen silmät ja kasvot rentoutettuna.

3. Seuraavaksi halusin tummentaa silmämeikkiä ja käytin sävyä Passion (b) luomivakoon, eli hieman alemmas kuin ensimmäistä sävyä. Halusin pitää meikin yleisilmeen vaaleahkona, jonka vuoksi en nostanut tätä tummempaa sävyä ylemmäs.

4. Levitin sävyn Soul (c) lähes koko liikkuvalle luomelle jättäen silmän sisänurkan vielä vapaaksi luomiväristä. Tykkään käyttää sisänurkkaan vaaleita sävyjä, sillä koen että se avartaa ilmettä, eikä tee silmästä pienen näköistä!

5. Käytin alaluomelle sävyjä Volatile (a) ja Passion (b) kevyesti varjostaen alaluomea ja sen ripsirajaa, jotta silmämeikki olisi yhtenäinen ja samantyyppinen kuin yläluomella oleva häivytyssävy.

6. Otin sävyn Rose Gold (d) ja painelin sen sormella liikkuvan luomen keskiosaan. Lisäsin myös sävyä Dreamer (e) silmän sisänurkkaan tuomaan heleyttä meikkiin!

7. Viimeistelin silmämeikin House of Lashesin upeilla Wing it Mini -irtoripsillä (pr-näyte) sekä lisäämällä nuden värisen IsaDoran Innerliner -kajaalin luomen sisärajaan. Vaaleahko rajauskynä freesaa meikin ilmettä kivasti: saatat huomata eron kahden viimeisen kuvan välillä (viimeisessä kuvassa sisärajaus on paikallaan)!

helppo silmämeikki norvina
Anastasia Beverly Hills NORVINA

Olen jotenkin nyt rakastunut tähän luomiväripalettiin ja uskon, että tulen käyttämään sitä aika paljon. Jokin tässä värimaailmassa houkuttelee minua ja vaikka omistan useita luomiväripaletteja, koen että tämän sävymaailma on uniikki. Haluaisin ehdottomasti kokeilla tällä paletilla hieman tummempaa smokey eye -lookkia! Kuinka monella muuten on jo tämä luomiväripaletti? 💕

 

Kommentit (6)
 1. Tutoriaali: ruusukultainen silmämeikki – Gingerbiscuit | Lily
  24.7.2020, 20:49

  […] sain sen vihdoin hankittua. Olen tehnyt samalla paletilla myös aikaisemmin tutoriaalin, näet sen tästä! *Norvina -paletti on saatavilla Suomessa KICKSin […]

 2. Eira/ Inspiration: Beauty
  19.4.2020, 20:16

  Löytyy, ja on kyllä ehdottomasti käytetyin paletti. 😀 Tässä ei hutisävyjä ole itselleni lainkaan. Kaunis on meikki! 🙂

  1. Kiitos! ❤️ On kyllä kerta kaikkisen kaunis sävymaailma, ei varmaan jää mullakaan sävyjä käyttämättä 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *