Kokeilussa Hot Ombre Cosmetics huulilakat

Tilasin Black Friday alennusmyynnistä Hot Ombré Cosmetics -huulilakkoja testiin ja päädyin ottamaan kaikki sävyt! Tämä sen vuoksi, että sivuilla oli -40% alet ja sain koko setin noin kolmen huulilakan hinnalla, jonka lisäksi settiin kuului myös huulikiilto. Hinnan päälle ei tullut lisäkustannuksia esimerkiksi tulleista, sillä tuotteet tulivat Britanniasta. Olin haaveillut näistä jo ennen alennusmyyntiä, mutta en ollut vielä raskinut tilata niitä! Olen varsinainen huulilakkojen ja -punien suurkuluttaja ja totta kai kauneusguru CC Clarken tekemät videot saivat minut innostumaan hänen omasta brändistään Hot Ombre Cosmeticsista. Minua  Instassa seuraavat ovatkin nähneet nämä huulilakat käytössä jo muutamassa meikkivideossa, mutta halusin tehdä näistä myös postauksen, jotta te näette ja kuulette kokemukset näistä. Tässä postauksessa siis kokemuksia ja huuliswatchit CC Clarken kosmetiikkabrändistä!

Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Hot Ombre Cosmetics Lip Kits
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Hot Ombre Cosmetics huulilakat

Instagramissa mainitsin, että näiden huulilakkojen ja tämän brändin design ei jostain syystä inspiroi minua! Päätin kuitenkin antaa sen olla häiritsemättä, koska itse tuote vaikutti mielenkiintoiselta. En ole seurannut CC Clarkea aiemmin, joten en tiedä onko designin takana jokin häneen liittyvä seikka ja syy esimerkiksi sille, että huulilakkojen nimi on ”Immortal Matte Lip Paint”. Jokainen huulilakka tulee omassa pakkauksessaan, joka oli sävyltään huulilakan värinen ja kannessa on myös kuva huulista, jotka ovat sävyn väriset.

Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Hot Ombré Cosmetics
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Huulilakka

Yksi huulilakka on siis käytännössä kaksiosainen ja siinä on kaksi eri sävyä. Kaksipäisen aplikaattorin avulla niillä voi tehdä ombre-efektin huulille käyttämällä vaaleampaa sävyä huulten keskiosiin. Aplikaattori itsessään oli minun makuuni ehkä hieman suuri, mutta muodoltaan se on kuitenkin hyvä ja väri levittyi sillä hyvin. Huulten rajaaminen huulilakan aplikaattorilla osoittautui kuitenkin melko vaikeaksi mulle.

Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Kaksipäinen aplikaattori
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Aplikaattori

Koostumus huulilakassa on minun mielestäni hyvä ja yllättävän ohuehko. Muistuttaa hieman Jeffree Star Cosmeticsin ohutta huulilakkakoostumusta, jota pystyy päivän mittaan lisäämään huulille. Tuoksu on melko voimakas (kuten esimerkiksi Kylie Cosmeticsin tuotteissa), mutta ihanan pehmeä ja makea. Tuoksu ei jää huulille pitkäksi aikaa ja sen vuoksi ei ainakaan minun hajusteherkkää nenääni vaivaa ollenkaan. Huulilakka pysyy huulilla kohtuullisen hyvin, mutta syödessä kyllä kuluu huulten sisäreunoilta, kuten monet huulilakat tekevät. Koostumus ei kuitenkaan mattalakkoja ajatellen ole kaikista pysyvimmästä päästä.

Miten Hot Ombré huulilakkoja käytetään?

Jokaisessa huulilakassa on siis kaksi päätä, joista toinen on ensimmäinen vaihe Step 1 ja toinen Step 2. Ombre-efektin tekeminen on todella helppoa, alla muutama yksinkertainen vaihe!

 • Ensimmäinen askel on levittää Step 1 -sävyn huulilakka koko huulille.
 • Toisessa vaiheessa Step 2 -sävy levitetään huulten sisäreunoille ja keskiosaan. Kannattaa levittää Step 2 -sävy huulille haluamiinsa kohtiin ennen kuin pohjimmainen sävy täysin jämähtää paikoilleen – näin sävyjä on helpompi häivyttää keskenään.
 • Vaaleamman ombre-efektin antavan sävyn voi taputella/painella sormella paikallaan tai häivyttää huulille haluamallaan siveltimellä/aplikaattorilla.
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Step 1 – ensimmänen sävy
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Step 2 – toinen sävy

Hot Ombre Cosmetics huuliswatchit

Kuvasin teille kaikki huulilakat huulillani ensimmäisen stepin jälkeen sekä valmiina toisen stepin jälkeen. Itse kaipaan näiden huulilakkojen aplikaattorin kanssa huultenrajauskynää, jotta reunat saisi mahdollisimman skarpiksi. Näihin kuviin en kuitenkaan rajauskyniä käyttänyt, jotta sävyt olisivat mahdollisimman todenmukaisia. Jokaista sävyä voi myös käyttää yksistään, mutta itse levitin ne näihin kuviin sillä ajatuksella, että keskiosaan on tulossa toinen sävy päälle. Älkää siis välittäkö, jos ensimmäisessä sävyssä on epätasaisuuksia huulillani – se ei johdu koostumuksesta.

Kaikista sävyistä ombre-efekti ei ainakaan kameran läpi ole yhtä selkeästi nähtävissä kuin mitä itse peilistä näkee. Kuitenkin yksi näistä sävyistä (punainen Fire Alarm) on sellainen, jossa ombreta ei meinaa nähdä huulilla. Mielestäni Fire Alarm -huulilakan kaksi sävyä muistuttavat niin paljon toisiaan, että selkeää eroa ei ole nähtävissä. Muista efektin näkee paremmin ja toinen sävy on selkeästi eri värinen ensimmäisen sävyn kanssa.

HOT OMBRÉ COSMETICS Burnt Brûlée 

Burnt Brûlée
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Burnt Brûlée Step 1
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Burnt Brûlée Step 2

HOT OMBRÉ COSMETICS Desert Grunge

Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Desert Grunge Step 1
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Desert Grunge Step 2

HOT OMBRÉ COSMETICS Scorched Candy

Scorched Candy
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Scorched Candy Step 1
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Scorched Candy Step 2

HOT OMBRÉ COSMETICS Toasted Peach

Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Toasted Peach Step 1
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Toasted Peach Step 2

HOT OMBRÉ COSMETICS Fire Alarm

Hot Ombre Cosmetics ”Fire Alarm”
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Fire Alarm Step 1
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Fire Alarm Step 2

HOT OMBRÉ COSMETICS Hot Shine Lip Balm

Ostamaani settiin kuului vielä kirkas huulikiilto, joka on periaatteessa jokaisen lookin Step 3, eli viimeinen steppi. Itse suosin enemmän mattaisia huulilakkoja, joten en kovin usein käytä huulikiiltoa. Tätä voi kuitenkin käyttää myös huulilakan alle tuomaan kosteutta huulille, joten siinä mielessä kyseessä on tavallista monipuolisempi huulikiilto. Tämä ei myöskään samalla tavalla tahraa mattahuulilakkaa ja huulikiiltopuikko jääkin käytännössä puhtaaksi, vaikka sitä lisää mattalakan päälle. Koostumus on mukavan kevyt, eikä ollenkaan tahmaisen tuntoinen. Huulille se tuo mukavan kosteutetun näköisen efektin, alla kuva huulikiillosta Fire Alarm -huulilakan päällä.

Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Hot Ombre Cosmetics ”Hot Shine Lip Balm”
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Hot Shine Lip Balm
Hot Ombre Cosmetics kokemuksia
Fire Alarm & huulikiilto

Hot Ombre Cosmetics kokemuksia

Kaiken kaikkiaan olen itse tyytyväinen näihin huulilakkoihin. En olisi maksanut näistä tuota täyttä hintaa, mutta ei harmita, että tilasin ne alesta! Sävyt on mielestäni tosi ihania ja lempparikseni on tullut Burnt Brûlee sekä Desert Grunge. Varsinkin näistä jälkimmäinen oli mielestäni ihanan uniikki väriyhdistelmä, jota en olisi itse huomannut kokeilla. Nämä ovat mielestäni parhaita sellaisille, jotka oikeasti tykkäävät mattahuulilakoista ja käyttävät niitä aktiivisesti. Tällainen samanlainen ombre-efektihän onnistuisi muillakin huulilakoilla, joten sen puolesta ei mullistavan innovatiivisesta tuotteesta ole kyse. Itse kuitenkin tykkään, että Hot Ombre Cosmetics -huulilakalla ombren tekeminen on vaivatonta ja nopeaa. Kaikki tuotteet ovat lisäksi cruelty free sekä vegaanisia.

Onko ombre-huulilakat mielestäsi jo last season, vai voisitko tykätä tämän tyyppisestä mattahuulilakasta? Mikä näistä oli muuten sinun lemppari sävy?

Kommentit (6)
 1. Oli niin ihanan näköisiä että menin heti tilaamaan tuon Desert Grunge -sävyn itselleni! Hehee 😀

  1. Kiva kuulla! 😍 Minustaki aivan ihana värikombo tuossa Desert Grungesta ❤️

 2. Charming Nails
  18.1.2020, 13:59

  Hahaa, minua taas liekkikuvio puhuttelee, se onkin yksi lempparikuvioistani ja haluaisin käsien ”hihoiksi” liekkitatskat <3 mun lempipaita on sellainen pitkähihainen jossa on liekkihihat. En ehkä lämpene ombre-idealle vaikka kivalta see näyttää. En jaksaisi itse säätää kun tykkään kuitenkin huulimeikin olevan helppo ja nopea. Kivasti sulle käy nää kaikki sävyt, sulla on kauniin muotoiset huulet ja mattapunat on kyllä sun juttu <3

  1. No se on jännä ku mieki tykkään joissaki rennoissa vaatteissa liekkikuvioista, mut tässä se ei mulle toiminu 😀 Ja kiitos ihanasta kommentista <3 Mattapunat on must!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *