Kauneusbloggaajien joulukalenteri: luukku 24 – parasta kaupungissani jouluna

Kauneusbloggaajien joulukalenterin viimeinen luukku aukesi tänään ja luukun aiheena on parasta kotikaupungissani jouluna. Itse olen kotoisin Torniosta, mutta suurin osa perheestäni asuu Haaparannalla, Ruotsin puolella, joten vietämmekin lomat ja pyhät aina Haaparannalla. Tänäkin vuonna saavuimme joulun viettoon Haaparannalle ja viihdymme täällä koko loman. Parasta minulle joulussa täällä on tietenkin se, että saa nähdä ystäviä, sukulaisia ja lomailla. Odotin tässä joulussa eniten sukulaisten & perheen näkemistä, yhdessäoloa, koiranpentujen halimista ja LUNTA! Tuntui, että olin hätää kärsimässä pääkaupunkiseudulla, kun joka puolella oli niin syksyisen näköistä. Onneksi täällä on lunta, vaikka sää onkin nollassa ja on tosi märkää! Minulle joulua ei oikein meinaa ilman lunta tulla, kun olen niin tottunut lumiseen jouluun. Viihtyisin varmasti auringon lämmössä, mutta Suomessa haluan kyllä viettää valkeaa joulua mahdollisuuksien mukaan.

Meidän novascotiannoutajalle Ikitulen Oot Täydellinen ”Peppi” (tätini koira) on tosiaan saanut itsenäisyyspäivän tienoilla neljä ihanaa koiranpentua, joiden paijaamista ja halimista odotin todella paljon. Rakastan koiria ja koiranpentuja aivan älyttömän paljon ja ne ovat sellainen asia, joka saa minun sydämen sulamaan täysin. Sain heistä juuri muutama päivä sitten otettuja joulukuvia, jotka näet alta! Pennut näytti aivan joululahjoilta rusetit kaulassaan, en kestä. <3 Voit seurata pentujen temmellystä Red Furred Friends -instagramtililtä tästä! Kokosin tähän postaukseen myös kuvia Haaparannasta, jotka nappasin puhelimellani, kun kävimme koirien kanssa iltalenkillä perinteisellä reitillämme.

Tämän päivän vietämme rauhallisesti perheen kera ja joulupukkikin on tulossa tapaamaan perheen pienempiä. Lasten jouluiloa on kyllä ihana seurata, he ovat niin aidosti innoissaan ja jännittyneitä joulupukin saapumisesta. Meille joulupukki on ollut aina erityisen tärkeä, sillä hiljattain edesmennyt pappamme toimi joulupukkina 30 vuoden ajan ja ilahdutti lapsia herttaisella olemuksellaan. Hän oli ehdottomasti paras joulupukki, jonka olin ikinä nähnyt. <3 Vaikka tänä vuonna emme saakaan pukea pukinvaatteita papalle tai laittaa poskipunaa hänen kasvoilleen, on pappa joulussa vahvasti läsnä. Hän rakasti joulua ja lasten ilahduttamista yli kaiken. Vietämme tämän joulun kunnioittaen hänen muistoaan ja nauttien hänen lempipyhästään. Ihanaa ja rauhallista joulua myös kaikille teille!

Joulu Haaparannalla
Haaparanta
Joulu Haaparannalla
Joulu Haaparannalla
Joulu Haaparannalla
Haaparannnan kaupunginhotelli
Joulu Haaparannalla
Joulu Haaparannalla
Joulu Haaparannalla
Haaparannnan kaupunginhotelli
Joulu Haaparannalla
Joulu Haaparannalla
Haparanda, Sverige
Haaparannan vesitorni
Joulu Haaparannalla: mummola <3
Christmas
Joulutalo
Kennel Ikitulen Oot Täydellinen ”Peppi” pentueineen
Kennel Ikitulen Oot Täydellinen ”Pepin” pentue
Kennel Ikitulen Oot Täydellinen ”Pepin” pentue
Kennel Ikitulen
Kennel Ikitulen

Tässä vielä kaikki joulukalenteriin osallistuneet kauneusbloggaajat, hyvää joulua kaikille!

 1.  Gingerbiscuit (eli mie!)
 2.  Glitteri addikti
 3.  Charming Nails
 4.  Laura Loukola
 5.  Beauty by Ida M
 6.  Meikkiholisti
 7.  Blinger shimmer
 8.  Keyword: Love
 9.  Virve Fredman
 10.  Miten niin liikaa?
 11.  Strokes of Color
 12.  Paletilla
 13.  Dioriina
 14.  Viilankantolupa
 15.  Glitz & Glam
 16.  Rouva Kameleontti
 17.  Nena Sofia’s
 18.  Maria Glow
 19.  Miss Aria
 20.  hannamaria
 21.  Purkkisirkus
 22.  Huulipunamania
 23.  Kerroksia
 24.  Yhteinen luukku!
Kommentit (4)
 1. Charming Nails
  25.12.2019, 10:21

  Ruotsalaisilla on tosiaan aina nuo ”laskosverhot” ikkunoiden edessä, nyt en muista niitten nimeä 🙂 Kauniin ja tunnelmallisen näköinen joulu siellä, ei niin paljoa lunta kuin täällä mutta lunta kuitenkin 🙂 Käytiin eilen ylä-savossa eikä sielläkään ollut niin lumista kuin täällä Karjalassa. Hyvää joulua teille <3
  ps. varastatko yhden noista ihanista pikkupentuloista mulle <3

 2. Ansku- Glitteri addikti
  24.12.2019, 13:45

  En kestä miten söpöjä pentuja 😍 ihanalta kaupungilta vaikuttaa Haaparanta!

  Hyvää joulua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *