Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Ei sille kuulkaa maha mittään, joulu tullee 😄  Mullehan se sopii, mutta tiiän siellä monen haluavan vielä nauttia syksystä ja antaa joulun odotella vielä rauhassa. Kosmetiikkamaailma on tässä asiassa kuitenkin aina vähän etukenossa, jonka vuoksi kosmetiikkajoulukalenterit 2020 on syytä hankkia hyvissä ajoin. Ne nimittäin loppuvat yllättävän nopeasti ja yleensä vielä paljon ennen joulukuuta! Kysyin instagramissa seuraajiltani, että joko kestää alkaa puhumaan joulusta (joulusuklaat olivat saapuneet kauppoihin), niin yllättäen 82% vastaajista oli sitä mieltä, että kyllä kestää tämän vuoden joulukalenteripostauksen tulla jo. Tämä oli kiva kuulla! Viime vuonna kokosin ensimmäisen kosmetiikkajoulukalenteripostaukseni minua eniten kiinnostavista kalentereista ja lähempänä joulukuuta paljastin teille, mihin kalenteriin/kalentereihin itse päädyin. Tänä vuonna mennään samalla kaavalla, joten tästä postauksesta löydät mielestäni kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2020!

Psst. Tässä postauksessa ei näy kuvia kalentereiden sisällöstä, joten ei varsinaisia spoilereita <3

LOOKFANTASTIC joulukalenteri 2020

Tämä kosmetiikkajoulukalenteri on KLASSIKKO! Se myydään vuosittain nopeasti loppuun ja se on ollut tosi kehuttu. Kalenteri sisältää 25 luukkua ja sen tuotteiden arvo on huikeasti yli 500€. Tuotteiden osalta se on tavallisesti sisältänyt monipuolisesti ihonhoidon tuotteita sekä myös meikkituotteita. Vaimoni siskolla oli tämä kalenteri viime vuonna ja hän jakoi sen kahden teinityttönsä kanssa. He tykkäsivät kalenterista tosi paljon ja siinä tosiaan riitti tuotteita useammallekin perheenjäsenelle! Viime vuosien perusteella sanoisin, että tämä kalenteri sopii todella monen tyyppiselle kosmetiikan kuluttajalle, eikä tarvitse olla tällainen kosmehörhö, kuten allekirjoittanut, jotta nauttii ja hyötyy tästä kalenterista.

🎅🏻 Hinta ja saatavuus: Lookfantasticin kosmetiikkakalenteri maksaa 95€ ja sen saa tilattua heidän nettisivuiltaan osoitteesta *lookfantastic.fi.

Kuva: lookfantastic.fi

Lumene Beauty Advent Calendar 2020

Tässä on toinen klassikko joulukalentereiden joukossa, joka houkuttelee minua joka vuosi. Tykkään Lumenen tuotteista yleensäkin ja katsoin, että tänäkin vuonna kalenteriin oli koottu huikea kattaus Lumenen suosittuja tuotteita. Se sisältää enemmän ihonhoitotuotteita kuin varsinaisia meikkituotteita, joten suosittelisin kalenteria sellaiselle, joka haluaa pääasiassa panostaa ihonhoitotuotteisiin. Tässä kalenterissa saa kuitenkin ihonhoitotuotteiden lisäksi myös muutaman Lumenen meikkituotteen (7 kpl, joista osa meikkipohjatuotteita). Meikkejä on kuitenkin suhteessa sen verran vähän, että niiden takia tätä kalenteria ei kannata hankkia.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: Lumenen kosmetiikkajoulukalenteri on saatavilla vielä ainakin *Elevenin verkkosivuilta alehintaan 69,56€.

Lumene Beauty Advent Calendar - 24 Nordic Beauty Surprises
Kuva: lyko.fi

KICKS 24 Days of Beauty 2020

Viime vuonna arvoin Instagram-seuraajilleni Kicksin upean joulukalenterin ja voi vitsit se oli kivaa! Katsotaan, mitä ihanaa tänä vuonna keksitään. Joka tapauksessa, kiinnostavimpien kalentereiden joukkoon pääsee tänä vuonna ehdottomasti Kicksin 24 Days of Beauty. Mielestäni tässä kalenterissa on hinta-laatusuhde kohdallaan ja kalenterin myötä pääsee testaamaan Kicksin suosittuja brändejä. Sisältö on kerta kaikkiaan ihastuttava, tämä voisi olla esimerkiksi tosi kiva lahja jollekin! Itselleni en tätä hankkisi, mutta se johtuu ainoastaan siitä, että se sisältää Monsunin, Continun ja Budgien tuotteita, joissa on minulle melko voimakas tuoksu, joka provosoi herkästi migreeniäni. Mutta jos et ole hajusteherkkä ja haluat hemmotella itseäsi joulukuussa, niin tsekkaapas tämä kalenteri. Monipuolinen kattaus hyviä tuotteita!

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: tämän kalenterin saa tilattua *Kicksin verkkokaupasta ja osasta heidän myymälöistään. Hintaa kalenterilla on 54,90€, joka on mielestäni hyvinkin kohtuullinen hinta tällaiselle hemmottelutuotteelle!

Kuva: kicks.fi

GLOSSYBOX Advent Calendar 2020

LOPPUUNMYYTY

Tämä kosmetiikkajoulukalenteri on ehdottomasti kärkipaikoilla tässä listauksessa! Glossyboxin joulukalenterista ei ole paljastettu kuin muutamia tuotteita, se sisältää mm. Fenty Beautyn tuotteen sekä täysikokoisen luomiväripaletin! En ole Glossyboxyn tilaaja, mutta viime vuoden kosmetiikkajoulukalenterin sisältö jäi mieleeni ja kiinnostus heräsi myös tämän vuoden kalenteria kohtaan. Tämän kosmetiikkakalenterin sisältämien tuotteiden arvo on yli 500€, mikä on aika huikeaa. En vielä osaa sanoa, päädynkö juuri tähän kalenteriin, mutta todella kiinnostava se kuitenkin on!

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: Kosmetiikkajoulukalenterin voi tilata *Glossyboxin sivuilta tällä hetkellä ennakkotilauksena halvempaan hintaan (99€). Jos olen ymmärtänyt oikein, niin ennakkotilauksen päättymisen jälkeen tämän myyntihinta tulee olemaan 139€.

12673032-2464798923477909.jpg

NYX Diamonds & Ice Please! 24 Holiday Countdown Calendar 2020

Pakko ensimmäisenä todeta, että NYX:illä menee tänäkin vuonna aika lujaa tämän kalenterin designin kanssa. 😅  Viime vuonna oli discoteema ja tämä vuonna lisää bling blingiä! Mutta ei siinä mitään, ulkoasu ei miellyttänyt viime vuonnakaan, mutta sisältö sen sijaan oli tosi kiva. Ja näin myös tänä vuonna. NYX:in joulukalenteri on todella loistava vaihtoehto sellaiselle, joka haluaa oikeasti meikkituotteita. Tämä kalenteri nimittäin tarjoaa kyllä hyvän kattauksen sekä silmä- että huulimeikkejä, extrana myös meikkituotteita kasvoille. NYX:in tuotteet ovat mielestäni laadukkaita, trendikkäitä ja tykkään aidosti heidän valikoimastaan, jonka vuoksi nostan kalenterin myös tämän vuoden listaukseen.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: NYX:in kosmetiikkakalenteri on nyt alessa *Cocopandan sivuilla hintaan 65,35€!

NYX Diamonds & Ice Please! 24 Holiday Countdown Calendar

LYKO kosmetiikkajoulukalenterit 2020 x 2

LOPPUUNMYYTY

Lykon joulukalenteri myytiin viime vuonna hetkessä loppuun, se oli kerta kaikkiaan niin suosittu. Tänä vuonna Lykolta tulee useampi kosmetiikkajoulukalenteri, joista yksi on esimerkiksi kohdennettu erityisesti miespuolisille. Lykon joulukalentereiden ulkoasu ei tänä vuonna ole mielestäni niin houkutteleva, mutta loppujen lopuksi se on paljon käytännöllisempi kuin moni muu kalenteri. ”Luukut” nimittäin ovat kosmetiikkalaukun sisällä erillisissä pussukoissa, joka on toisaalta aika hauska idea, vaikka rakastankin joulukalenterin luukun avaamisesta syntyvää ääntä. 😅  Kalenterista jää siis käyttöön hyväkokoinen kosmetiikkalaukku. Starshine! -joulukalenteri on edullisempi versio, jonka sisältämien tuotteiden arvon kerrotaan olevan n. 240€ ja arvokkaamman Luxury! -kalenterin puolestaan n. 440€ arvoinen. Sisällöstä on paljastettu muutamia tuotteita, jotka ovat nähtävillä Lykon nettisivuilta. Heidän nettisivuillaan on lueteltu myös kalentereiden sisältämät brändit, jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa. Niiden perusteella minua kiinnostaa jopa hieman enemmän tuo edullisempi kalenteri! Listauksen perusteella siinä näyttäisi olevan enemmän meikkibrändejä.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: Lykon joulukalenterit tulevat näillä näppäimillä myyntiin. Edullisempi *Starshine! -kalenteri maksaa 56,90€ (LOPPUUNMYYTY) ja arvokkaampi *Luxury! -kalenteri puolestaan 94,90€.

Lyko Joulukalenteri Starshine! – Bright Wishes from Lyko
Kuva: Lyko.fi / Starshine! – Bright Wishes from Lyko
Lyko Joulukalenteri Luxury! – Sparkling Wishes from Lyko
Kuva: Lyko.fi / Luxury! – Sparkling Wishes from Lyko

Rituals of Advent 2D 2020

LOPPUUNMYYTY

Minun on aivan pakko nostaa tämä joulukalenteri esille, koska mulla tekee niin mieli hankkia se! Ainoa ongelma on se, että olen tosiaan jonkin verran hajusteherkkä ja tiedän, että nämä ihonhoitotuotteet ovat tuoksuvia ja se onkin niiden idea. Kävimme juhlimassa viime vuonna minun synttäreitä Tampereella ja hotellissa oli Ritualsin ihonhoitotuotteita kylpuhuoneessa ja voi, että mie ihastuin niihin! Silloin ei tuntunut häiritsevän niiden tuoksut, mutta en tiedä, kuinka voimakkaita nämä muut tuotteet ovat. Ritualsin tuotteiisa on arjen luksuksen tuntu ja se houkuttelee tällä hetkellä tosi paljon! Ja kalenterikin on ulkoasultaan niin kaunis ja jouluinen. Minun täytyy nyt tosissaan harkita, että uskallanko ottaa riskin ja tilata tämän. Kalenterissa on myös neljä kynttilää mukana adventtisunnuntaita varten, ihana ajatus!

🎅🏻   Hinta ja saatavuus: edullisin hinta tälle kalenterille näytti olevan *Lyko.fi -verkkokaupassa, hintaa kalenterilla on 62,50€.

The Ritual of Advent 2D 2020

The Body Shop Make It Real Together 2020 x 3

Mitä olisikaan joulukalenteripostaus ilman Body Shopin kalentereita! Tässäpä siis kolmas klassikko kosmetiikkajoulukalentereiden listalla. Body Shopilla on ihanasti tänäkin vuonna kolme erilaista ja erihintaista kalenteria, mikä on minusta tosi kiva juttu. Hintaluokasta riippumatta näiden sisällöt ovat tosi hyvät ja rahoille kyllä saa vastinetta. Voisin kuvitella tällaisen kalenterin sopivan vaikka juuri perheelle, jonka kanssa tuotteet voi jakaa – sisältö on niin monipuolinen! Minun pikkusisko rakastaa Body Shopin tuotteita yli kaiken, tämä olisi varmaan hänelle ihana yllätys joulukuuksi. ❤️ Sisältöihin pääset kurkistamaan The Body Shopin sivuilta, linkki alla.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: kalenterit ovat myynnissä *Body Shopin sivuilla, hintahaitari on 79,90€-149€.

*Make it real together 79,90€, *Make it real together Big 99€ ja *Make it real Ultimate 149€.

Bodyshopin joulukalenterit

Kosmetiikkajoulukalenterit 2020

Monta ihanan oloista kalenteria jäi vielä tästä postauksesta pois, mutta tässä kuitenkin tällä hetkellä kiinnostavimmat kalenterit! Olen kaivannut bareMineralsin  ja Macin joulukalentereita, mutta niitä ei ole vielä näkynyt missään. Mulla oli bareMineralsin kalenteri viime vuonna ja se oli aivan ihana.

Varmasti päivitän siis postausta, jos mielenkiintoisia kalentereita ilmestyy vielä myyntiin. Haluan mainita vielä tärppinä, että *Lookfantastic.fi -verkkokaupassa oli vähän erikoisempia kosmetiikkakalentereita myynnissä, joita en ole muissa suomalaisissa verkkokaupoissa nähnytkään, kuten esimerkiksi Shiseido ja ESPA.

Palataan näihin jouluisiin tunnelmiin vielä monta kertaa, joten joulun odotuksen toivottelut jäävät tästä postauksesta vielä pois.😅😂

Sydämellä Tiitu, ikuinen jouluhullu

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (7)
  1. Tilasin LF joulukalenterin vaimolleni, ei ikinä tullut. Asiakaspalvelusta ristiriitaisia viestejä.

  2. Tilasin LF kalenterin, mutta valitettavasti en ole vieläkään sitä saanut, enkä ole varma onko tulossakaan. Olen ollut yhteydessä asiakaspalveluun, ja asiaa ”selvitellään” jo toista viikkoa. Ovatko muut kalenterin tilanneet jo saanet sen?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *