Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2021

Kosmetiikkajoulukalenterit ovat taas täällä! Tämä ajoitus jaksaa yllättää kerta toisensa jälkeen, jopa minut.😄  Miten ne on nyt jo myynnissä, halloween on vasta tulossa ja jouluun on aikaa! En osaa sanoa tähän aikaiseen julkaisuajankohtaan tarkkaa syytä, mutta joka vuosi se menee tällä samalla kaavalla ja kalenterit ovat yleensä loppuunmyyty marraskuun alkuun mennessä. Tänä vuonna tuntui, että ollaan jopa aikataulua hieman edessä. Kokosin perinteisesti teille helmet kosmetiikkajoulukalenterien joukosta eli postauksesta löydät kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2021! Valinta oli jälleen vaikea, mutta yritin lähestyä joulukalentereita usealta eri kantilta ja pohtia niiden sisältöä myös muusta kuin omasta näkökulmastani. Tämän kosmetiikkaharrastuksen myötä omat tottumukseni poikkeavat aika paljon valtavirran tottumuksista kosmetiikan käytön suhteen.

Psst… tässä postauksessa ei ole sisältöpaljastuksia ❤️🎅🏻

Lookfantastic-kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Loppuunmyyty

Tämä kosmetiikkajoulukalenteri on yksi vuotuisista suosikeistani ja minulla itselläni oli tämä kalenteri viime vuonna avattavana. LF:n kosmetiikkakalenterista saa yleensä hiustenhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä meikkituotteita. Tykkäänkin erityisesti sen sisällön monipuolisuudesta ja yleensä suurin osa tuotteista on päätynyt käytössäni testiin saakka. Suosittelen Lookfantasticin joulukalenteria erityisesti sellaiselle, joka mielellään kokeilee uusia tuotteita ja kaapista löytyy vielä tilaa monenlaiselle kosmetiikalle.❤️  Alla kuva viimevuoden joulukalenterin muutamasta tuotteesta!

🎅🏻 Hinta ja saatavuus: tämän kalenterin pystyt tilaamaan ainoastaan *Lookfantasticin omilta sivuilta. Joulukalenteri on tällä hetkellä ennakkotilattavissa, myyntihinta 95 € (kalenterin arvo noin 470 €). LF-kosmetiikkajoulukalenteri myydään joka vuosi todella nopeaa loppuun, eli nappaa omasi nopeaa, jos olet tästä haaveillut!

Kuva lainattu www.lookfantastic.fi
Vuoden 2020 Lookfantastic-kosmetiikkajoulukalenterin tuotteita

GLOSSYBOX-kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Glossyboxin kosmetiikkakalenteri muistuttaa paljon Lookfantasticin kalenteria, mutta sisällöntuotemerkeissä on jonkin verran eroavaisuuksia. Mulla oli tämä kosmetiikkakalenteri viime vuonna ekaa kertaa ja tykkäsin sisällöstä kovasti! Mielestäni se oli monipuolinen, sisälsi tuotteita laajasti eri kategorioista ja iso osa tuotteista päätyi testattavaksi. Kirsikkana kakun päällä viime vuonna viimeisestä luukusta paljastui valtavan kokoinen Iconic-merkin nudensävyinen luomiväripaletti (kuva alla)! Olen käyttänyt tätä palettia läpi vuoden ja se on erittäin laadukas ja sävymaailmaltaan monelle sopiva. Odotan innolla, mikä tämän vuoden kirsikka on.❤️  Glossyboxin kosmetiikkajoulukalenterille erityismaininta sen upeasta ulkoasusta myös tänä vuonna!

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: tämän kosmetiikkajoulukalenterin pääset nappaamaan suoraan *Glossyboxin sivuilta.  Hintaa kalenterilla on 129 € (kalenterin arvo noin 530 €). Glossyboxin kauneusboksin tilaajana saat kalenterin hintaan 99 €.

Glossybox-kosmetiikkajoulukalenteri 2021
Glossybox-kosmetiikkajoulukalenteri 2020
Glossybox kosmetiikkajoulukalenteri 2020
Glossybox-kosmetiikkajoulukalenterin 2020 viimeinen luukku

The Body Shop -kosmetiikkajoulukalenterit 2021

The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenterit ovat mielestäni klassikkoja joulukalentereiden sarjassa. Tämän brändin tuotteista tykkääville nämä joulukalenterit ovat takuuvarma hitti ja iloa kalenterista riittää vaikka koko perheelle. Tänäkin vuonna The Body Shopin joulukalenteria saa neljässä eri hintakategoriassa, josta annan The Body Shopille pisteet kotiin. Hienoa, että he ovat pitäneet tämän hintahaitarin mukana yhden hinnan ja kalenterin sijaan. Minulla on kunnia tänä vuonna avata itse The Body Shopin joulukalenteri (vihreä Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar, saatu pr-lahjana)  ja olen siitä todella innoissani! Tämä joulukalenteri on nimittäin ollut suosituslistallani jo kolmen vuoden ajan.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: nämä on just nyt alessa! Kalenterit ovat myynnissä *The Body Shopin sivuilla, hintahaitari on 79,90€-149€. Tänä vuonna mukana on myös neljäs joulukalenteri, jonka hinta on huimat 460 € ja se sisältää yhteensä 44 tuotetta!

The Body Shop -kosmetiikkajoulukalenterit 2021

Lumene Nordic Beauty Wonders -kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Lähes loppuunmyyty

Valitsin Lumenen kosmetiikkajoulukalenterin mukaan myös tänä vuonna, sillä minusta tässä joulukalenterissa on vuosittain ollut todella hyvä sisältö erityisesti ihonhoidon ystäville. Mukana on jälleen kattavasti Lumenen ihonhoidon tuotteita ja monia omia suosikkejanikin. Lisäksi mukaan on sujautettu muutamia Lumenen suosittuja meikkituotteita, vaikkakin pääpaino tällä kalenterilla on selvästi ihonhoidossa. Lumenen tuotteiden ystävälle loistava vaihtoehto ja myös sellaisille, joille Lumenen tuotteet eivät ole ennestään tuttuja, mutta kaipaat ihonhoitorutiineihisi muutosta. Mielestäni Lumenen kosmetiikkakalenteri on myös yksi kohtuuhintaisimmista kalentereista, joita on tarjolla!

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: Lumenen kosmetiikkajoulukalenteri on saatavilla vielä ainakin Sokoksen verkkokaupasta!

Lumene Advent Calendar – 24 Nordic Beauty Wonders

NYX Professional Makeup 24 Holiday Countdown -kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Olin positiivisesti yllättynyt, kun näin NYX:in tämän vuoden kosmekalenterin: meikkituotteiden sävymaailma oli poikkeuksellisen neutraali. Jes! Tämä kalenteri on ollut minun suosikkilistalla vuosia ja mulla on itselläkin ollut se parina vuonna. Pääsääntöisesti olen tykännyt kalenterista tosi paljon, vaikka meikkituotteiden joukossa on aiemmin ollut muutamia niin räikeitä sävyjä, että ne ovat jääneet käyttämättä. Nyt sisältö näyttää kerta kaikkisen timanttiselta meikkituotteiden rakastajalle! NYX:in tuotteet ovat mielestäni hyvälaatuisia, kiinnostavia ja tykkään brändistä muutenkin todella paljon. Vihjeenä tämän vuoden joulukalenterin sisällöstä annan, että meikkituotteiden sävymaailma muistuttaa paljon kalenterin ulkonäköä ja keskittyy eniten silmä- ja huulimeikkituotteisiin.😉❤️  Näkemäni perusteella tämä kyllä menee kärkisuositukseksi nimenomaan meikkijoulukalenteria haluavalle!

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: NYX:in kosmetiikkakalenteri on nyt alessa *Cocopandan verkkokaupassa -40 %!

NYX Professional Makeup Advent Calendar 2021

KICKS Beauty Advent Calendar -kosmetiikkajoulukalenterit 2021

Toinen kalenteri loppuunmyyty

KICKS:illä on tänä vuonna kaksi kosmetiikkakalenteria, joista toinen sisältää ihonhoitotuotteita ja toinen meikkituotteita. Molemmat kalenterit sisältävät sekalaisesti KICKS:illä myytäviä tuotteita ja brändejä, mutta selvästi fokus on ketjun omissa merkeissä, kuten Skintreat ja BeautyAct, joista itse satun tykkäämään tosi paljon! Minua erityisesti kiinnostaa näistä ihonhoitotuotteisiin keskittyvä kalenteri (sininen joulukalenteri), sillä sen sisältö näytti upealta. Tunnistin sieltä monta loistavaa purnukkaa ja kokonaisuus näytti kalenterin hinnan arvoiselta! Myös meikkikalenteri oli hyvä sisällöltään ja sisälsi monta jo hyväksi havaittua tuotetta.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: kalenterit saa tilattua *Kicksin verkkokaupasta. Hintaa kummallakin kalenterilla on 149,90 € / kpl (tuotteiden arvo noin 350-380 €).

KICKS-kosmetiikkajoulukalenterit 2021

L’Oréal Paris 14 Rue Royal -kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Loppuunmyyty

Ensimmäistä kertaa nostan Lorealin kosmetiikkajoulukalenterin kiinnostavimpien kosmekalentereiden listalle! Olen kokeillut kuluneen vuoden aikana useampaa loistavaa Lorealin tuotetta ja muistin, kuinka paljon joskus tykkäsin tästä brändistä. Minua kiinnostaa tosi paljon tämän vuoden kosmetiikkajoulukalenterin sisältö ja jos se on aiempien vuosien sisältöön verrattavissa, luulen että sisältö on todella mielenkiintoinen ja hyvä! Markettikosmetiikan rakastajalle loistava vaihtoehto.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: bongasin kalenterin *Elevenin verkkokaupasta, jossa se on myynnissä 117,50€.

L'Oréal Paris 14 Rue Royal Advent Calendar

SKINCITY The Skincare Calendar -kosmetiikkajoulukalenteri 2021

Skincityn verkkokauppa kuuluu ehdottomiin suosikkeihini, sillä heidän valikoimassaan on useita laadukkaita brändejä, joita ei muualta Suomesta saa, kuten esimerkiksi Hourglass ja Paula’s Choice. Molemmat brändit olivat mainittu kalenterin sisällössä ja en malta odottaa, mitkä tuotteet ovat valikoituneet mukaan! Heidän oma kosmetiikkatuotesarjansa MAKETHEMAKE on myös mukana tämän vuoden kalenterissa ja mielestäni se on loistava valinta. Tykkään tämän kosmetiikkasarjan meikkituotteista todella paljon. Tämä kosmekalenteri kannattaa painaa mieleen, sillä uskon sen olevan yksi tämän vuoden parhaimpia!

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: *Skincityn verkkokauppa, myynnissä viikon kuluttua hintaan 159 € (arvo huikea 558 €).

CLINIQUE 24 DAYS OF ADVENT -kosmetiikkakalenteri 2021

Cliniquen kosmetiikkakalenteria mulla ei ole koskaan ollut, mutta nyt kyllä houkuttelee todella paljon itseänikin. Olen testannut Cliniquen ihonhoitotuotteita kuluneen vuoden aikana ja tykästynyt brändiin. Tuotteet ovat todella laadukkaita ja ne tuntuvat miedoilta ja neutraaleilta, joka on itselleni tärkeää. Mukaan on sujautettu muutamia meikkituotteita, mutta pääpaino on ihonhoitotuotteista. Vahva suositus tästä, mikäli haluat pistää ihonhoitorutiinisi uusiksi ja kaipaat uusia, hyviä tuotteita.

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: myynnissä *Cocopandan verkkokaupassa n. 115 €!

Clinique-kosmetiikkajoulukalenteri 2021

MAC Cosmetics -kosmetiikajoulukalenteri 2021

Loppuunmyyty

Oi, miten positiivinen yllätys on tämän vuoden MAC:in joulukalenteri! Nyt on hyvä sisältö, jos vertaa vaikkapa viime vuoteen. Ihania sävyjä ja tosi kiva kokonaisuus. Nyt kyllä alkoi vähän itelläkin kutkuttamaan tämä kalenteri! Mukana näyttäisi olevan MAC:in klassikkotuotteita kivasti ja monipuolisesti. Pakkausdesign ei ole ehkä täysin minun makuun, mutta aika funky 😄

🎅🏻  Hinta ja saatavuus: tämän upeuden saa napattua itselleen *Kicksin verkkokaupasta hintaan 154,50 €. Jännä nähdä, kuinka kauan tämä on myynnissä! MAC:in kalenterit on yleensä myyty niin nopsaa loppuun.

MAC Advent Calendar 2021

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021

Tänäkin vuonna moni ihana kalenteri jäi tästä postauksesta pois ja jälleen jäin tässä vaiheessa kaipaamaan muutamaa suosikkiani menneiltä vuosilta. En löytänyt  esimerkiksi BareMineralsin kalenteria mistään ja sen olisin ehdottomasti halunnut nähdä sisällön osalta. Originsin kalenteria huhuilin aiemmin, mutta nyt täytyy sanoa, että sisältö ei miellyttänytkään minua. Kalenterissa oli perinteisesti 12 luukkua, mutta harmillisesti kaksi noista luukuista sisälsi muuta kuin kosmetiikkaa. Noin vähäluukkuiseen kalenteriin ei kannattaisi enää sisällyttää muita kuin brändin päätuotteita.

Tänä vuonna on ollut ennakkomyynnissä myös korealainen kosmetiikkajoulukalenteri ja jos se tulee tilausmyyntiin, päivitän sen ehdottomasti tähän listaan mukaan. Korealaiset kosmetiikkatuotteet kun kuuluvat kärkisuosikkeihini.

Tämä lista päivittyy  vielä hintojen ja saatavuuden osalta syksyn aikana ja jos bongaan lisää kiinnostavia kalentereita, lisään ne myös näiden joukkoon! Jos haluat nähdä, millaisia kosmetiikkajoulukalentereita listasin edellisinä vuosina mukaan, käy tsekkaamassa aiemmat postaukseni.

🎅🏻 ❤️

kauneus meikki iho suosittelen
Kommentit (4)
  1. Passive income on the rise and fall of bitcoin more $ 9957 per day >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fgo.nirulugo.com%2F0bnl&sa=D&92=84&usg=AFQjCNErknOO8eaNhDQCQiKaUi6wsp9KfA <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  2. Dies ist Ihre Chance zu verdienen von 143000 EUR in der Woche >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://www.google.com/url?q=http%3A%2F%2Fgo.nihawiwa.com%2F0bnl&sa=D&58=62&usg=AFQjCNEUPijOi1LFtA_rg0rU0qfVGTKd6A <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *