lookfantastic uutuustuote: Discovery Bag – Lipstick Queen!

*tuote saatu, sisältää mainoslinkkejä. lookfantastic on lanseerannut uuden *Discovey Bag -nimisen kauneuslaatikon tyyppisen konseptin, jonka kautta pääset tutustumaan eri tuotemerkkien tuotteisiin, joista osa on matkakokoisia, osa täysikokoisia. Mukana Suomen lookfantastic -verkkokaupassa on kuusi tuotemerkkiä: Clinique, Eve Lom, Lipstick Queen, Caudalie, First Aid Beauty ja Kevyn Aucoin. Sain valita näistä yhden setin, johon tutustua ja todellisena lipstick junkiena (huulipunien suurkuluttajana) valitsin tietenkin Discovery bag Lipstick Queen -setin. Alla Discovery Bag avattuna, tuotekuvat sekä swatchit huulilla!

LF Discover Bag - Lipstick Queen
lookfantastic Discovery Bag

Discovery Bag Lipstick Queen

Tämä tuotemerkki oli minulle täysin uusi, enkä ollut koskaan kokeillut heidän tuotteitaan. Heidän tuotteensa ja pakkauksensa ovat ulkonäöllisesti aivan ihanan näköisiä ja näihin kiinnitinkin nimen lisäksi ensimmäisenä huomiota! Lipstick Queenin tuotteissa sanotaan olevan erittäin hoitava koostumus, joka leviää huulille vaivatta ja jonka sävy on pigmenttinen. Pigmentin vahvuus hieman vaihtelee, sillä tuotesarjassa on useita erilaisia huulipunia ja koostumuksia; usea niistä sisältää e-vitamiineja, luonnollisia öljyjä (esimerkiksi sheavoita) ja vahoja.

lookfantastic lipstick queen
LF Discover Bag – Lipstick Queen

Ensimmäisenä Discovery bagin avattuani nappasin tämän ihanan vaaleansinisessä pakkauksessa olevan keltaisen huulipunan käteeni. Olin nähnyt sen lookfantastic Discovery Bag -sisältökuvissa ja tietenkin minua kiinnosti aivan älyttömän paljon, että mitä tämä keltainen huulipuna tekisi huulillani. Morning Sunshine niminen huulipuna on innovatiivinen väriä vaihtava huulipuna, joka mukautuu levittäessä huulten pH-arvoon ja on siten sävyltään kaikille yksilöllinen. Koostumukseltaan se on tosi pehmeä, hoitavan tuntoinen ja muistuttaakin enemmän huulirasvaa tai huulikiiltoa kuin ihan tavallista huulipunaa. Huulipuna oli sen verran pigmenttinen, että se hieman tahrasi huulia ja jätti siihen pinkkiin taittavan sävyn, joka on siis tosi kiva juttu esimerkiksi arkena. Vaikka itse huulipuna lähtisi huulilta, jää huuli vähän omaa luonnollista sävyään tummemmaksi ja näin vähän freesimmän näköiseksi.

lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Mini Morning Sunshine Lipstick
lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Mini Morning Sunshine Lipstick

lookfantastic Discovery Bag Lipstick Queen -setissä oli mukana myös todella kirkkaan punaisen näköinen huulipuna, joka näytti jo heti avatessa läpikuultavalta ja siltä, että se tulisi antamaan kiiltävän lopputuloksen. Queen Medieval niminen huulipuna antaakin upean marjaisen sävyisen sekä kiillon huulille ja myös todella kosteuttavan tunteen. Koska tiesin jo kokeilematta, että kyseessä on kirkas sävy, testasin pakkauksessa mukana tullutta väritöntä huultenrajauskynää samalla ja rajasin sillä huuleni.  Huultenrajauskynä liukui paikalleen tosi vaivatta ja sen tarkoituksena olisikin estää huulipunan leviäminen huulten rajojen  juoviin. Mulla ei ole ikinä ollut väritöntä rajauskynää, joten oli ihan tosi kiva testata tällaista. Aivan loistavan oloinen tuote, joka pääsee varmasti käyttöön jatkossakin! Rakastan huultenrajauskyniä, mutta mulla on monia huulipunasävyjä, joihin mulla ei ole sopivan sävyistä rajauskynää. Tykkään kuitenkin, että huulipunien levittäminen on helpompaa, kun huulet on rajattu.

lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Queen Medieval Lipstick
lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Queen Medieval Lipstick

Hymyni taisi olla aika leveä, kun nappasin tämän neljännen tuotteen käteeni, nimittäin se oli niin kauniissa pakkauksessa ja koska sen nimi sisälsi lauseen ”Nothing But The Nudes”, tiesin että tulen rakastamaan sävyä! 😄  Nothing But The Nudes Blooming Blush -huulipuna on täydellisen lämpimän sävyinen nude, jossa on pieni persikkainen/oranssihtava vivahde. Koostumus oli uskomattoman kermainen ja muistutti mielestäni koostumukseltaan enemmän pigmenttistä huulikiiltoa kuin perus huulipunaa. Tämä on aivan loistava vaihtoehto huulikiiltojen ystäville – tunne huulilla oli jälleen todella kosteuttava. Swatch-kuvassa huulissani oli pohjalla testattuna jo kahta punaista sävyä, jotka hieman tekivät huulistani tummemmat kuin normaalisti – tämä nude näyttää siis kuvassa hieman punaisemmalta kuin mitä se oikeasti oli.

lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Nothing But The Nudes ’Blooming Blush’ Lipstick
lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Nothing But The Nudes ’Blooming Blush’ Lipstick

Viimeisenä testasin Discovery Bag Lipstick Queen -setistä sarjan minikokoista huulikiiltoa. Tämän ihanan hohtavan huulikiillon sanotaan korostavan huulten luonnollista sävyä ja se sopii käytettäväksi pelkiltään tai jonkin toisen huulituotteen päälle. Altered Universe -huulikiilto sisältää helmihippusia, jotka tuovat glitterimäisen kimalteen huulille! Koostumus oli mielestäni oikein miellyttävä, eikä ollenkaan liian tahmainen minun makuuni.

lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Mini Altered Universe Lip Gloss
lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Mini Altered Universe Lip Gloss
lookfantastic lipstick queen
Lipstick Queen – Mini Altered Universe Lip Gloss / close up

Kaiken kaikkiaan tämä oli todella kiva kauneusboksi ja oli mukavaa päästä tutustumaan täysin itselle uusiin tuotteisiin. lookfantastic Discovery Bag -konseptissa on monta mielenkiintoista tuotesarjaa, joita voisi testata. Kaiken lisäksi itse laatikko, jossa tuotteet tulivat, oli laadukkaan oloinen ja pääsee varmasti käyttöön meikkien säilytyksessä ja matkoilla. Hintaa bageilla on tuotemerkistä riippuen 25-43€; pääset tutustumaan valikoimaan *tästä!

LF Discover Bag - Lipstick Queen
LF Discover Bag – Lipstick Queen
Kommentit (4)
 1. Ooh, onpa kiehtova konsepti! Pitääpä tutustua valikoimaan tarkemmin 🙂

  Tässä sun boksissa oli ainakin todella kauniita huulituotteita! Tuo kiilto oli ehkä suosikkini, mutta nudepunallekin löytyisi varmasti paljon käyttöä 😀

  1. Tämä oli kyllä kivaa vaihtelua tavallisille kauneusbokseille! Tuossa kiillossa oli kyllä aika mahtava hohde, täytyy testata vielä topperina sitä jonkin tavallisen mattapunan päälle. 😍✌🏼

 2. Charming Nails
  9.11.2019, 07:23

  Minulle tälläinen huulimeikkejä sisältävä boksi olisi vähän riskialtis, en käytä ollenkaan sinnepäin olevia sävyjä tai etenkään oudon värisiä huulimeikkejä. Sävyjen täytyy olla aina just oikeita 😉 Ideana kuitenkin kiva, miks kaikki huulimeikit näyttää sulla tosi ihanilta?? :DD väritön huultenrajauskynä on hyvä, mulla itsellä on vaan yksi väritön ja muutamia nudeja. Niillä olen pärjännyt toistaiseksi kun tuntui että kaikki muut jäi käyttämättä.

  1. Ymmärrän, itekihän suosin selkeästi enemmän mattasävyjä ja tässä ei ollut yhtään. Toisaalta aina haikailen kiiltävien glossy-huulien perään, mutta kerta toisensa jälkeen päädyn valitsemaan mattasävyn, jos itse valitsen.😅 Varmaan tuttu tunne? Siinä mielessä tämä oli mulle hyvä, et tuli tällaisia selkeästi hoitavampia huulituotteita omaan kokoelmaan mukaan! Ja kiitos paljon – minustaki aina tuntuu, että huulimeikit näyttää muilla ihanammalta. 😂 En ymmärrä, et miten mulla on väritön rajauskynä jääny hankkimatta kokonaan? Onhan tuo kätevä olla olemassa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *