Meikkisiveltimien puhdistussieni | Meikkaajan must have -tuote!

Kaupallinen yhteistyö: Sweety

Loppuvatko silmämeikkisiveltimesi kesken tai omistat muutaman siveltimen, jota mielellään käyttäisit meikatessasi useammalle eri sävylle? Voit myös olla, kuten minä: omistat reilusti meikkisiveltimiä, mutta niiden joukossa on kuitenkin muutama ehdoton lemppari, joilla haluaisit tehdä käytännössä koko silmämeikin. Tässä postauksessa esittelen loistavan ratkaisun tähän ongelmaan, nimittäin kuivapuhdistustuotteen, jota olen itse käyttänyt jo useamman vuoden ajan ja siitä on tullut osa ihan jokapäiväistä meikkirutiiniani. Kyseessä on meikkisiveltimien puhdistussieni, jolla siveltimet kuivapuhdistetaan. Tämä mahdollistaa sen, että voit käyttää samalla siveltimellä useita eri sävyjä ilman, että sävyt sekoittuvat toisiinsa. Kyseessä on hyvin yksinkertainen puhdistussieni, jota ei tarvitse kastella, vaan sitä käytetään kuivana, jonka vuoksi se onkin varsinainen pika-apu meikkaamiseen. Instagramistani löydät silmämeikkitutoriaalin, jossa näytän, miten käytännössä käytän tätä sivellinputsaria apuna meikkini tekemisessä.

Psst! Postauksen lopussa myös ilmaisiin postikuluihin oikeuttava alekoodi Sweety.fi -verkkokauppaan. 💋

meikkisiveltimien puhdistussieni sweety
Sweety puhdistussieni meikkisiveltimille

Meikkisiveltimien puhdistussieni

Puhdistussieni on peltisen, kannellisen rasian sisällä, jossa sitä on helppo kuljettaa mukana, eikä se sotke muuta meikkilaukkua. Huokoinen sieni päästää luomivärin ja glitterin sienen läpi peltirasian pohjalle, josta voit sen kätevästi tyhjentää sekäjätteeseen, eikä muovista glitteriä tarvitse huuhtoa viemäriin.

meikkisiveltimien puhdistussieni sweety
Irroitettava ja pestävä puhdistussieni

Sivellintä pyyhkäistään ja pyöritetään kevyesti muutaman kerran puhdistussienessä, jolloin esimerkiksi luomiväri irtoaa puhdistussieneen. Voit siirtyä vaikka suoraan mustasta väristä valkoiseen väriin puhdistussienen avulla!

meikkisiveltimien puhdistussieni sweety
Siveltimen pikapuhdistaminen
meikkisiveltimien puhdistussieni sweety
Irroitettava ja pestävä puhdistussieni

Meikkisiveltimien puhdistussieni on helppo ottaa peltirasiasta pois ja pestä sivellinshampoolla tai -saippualla. Se kuivaa melko nopeasti ja luomiväri irtoaa siitä hyvin. Kannattaa huolehtia puhdistussienen puhdistamisesta, jotta turhat bakteerit pysyvät siveltimistä pois. Vaikka materiaali onkin kestävä, myydään siihen myös erikseen vaihtosieniä Sweety.fi -sivulla edulliseen hintaan.

meikkisiveltimien puhdistussieni sweety
Siveltimien pikapuhdistajan sieni

Vaikka tällainen pikapuhdistaja onkin aivan mielettömän kätevä ja minullakin päivittäisessä käytössä, haluan muistuttaa että se ei kuitenkaan korvaa siveltimien shampoopesua. Tällaisen kuivapuhdistajan avulla voit ”pidentää” siveltimien pesuväliä, mutta kunnolla ne puhdistuvat ainoastaan siihen tarkoitetulla pesuaineella.

meikkisiveltimien pesuaine sweety.fi
Sweetyn kotimainen hajustamaton sivellinshampoo

Sweetyllä on myynnissä loistava pesusetti, johon kuuluu tämän kuivapuhdistussienen lisäksi sivellinshampoo sekä pesumatto, joka nopeuttaa ja tehostaa siveltimien pesua huomattavasti. Käytän itse pesusettiä siten, että kiinnitän imukupeilla varustetun pesumaton lavuaariini, lisään siihen pisaran pesuainetta ja lasken päälle hieman vettä. Pyörittelen siveltimiä pesumatossa olevien muotojen mukaan, joiden avulla pääsee paremmin puhdistamaan erityyppiset siveltimet. Näin säästät myös vettä, sillä siveltimiä ei tarvitse pestä juoksevan veden alla. Siveltimien pesu on ehdottomasti kannattavaa (sanoisin, että pakollista 😉) ja oikeilla välineillä se on myös nopeaa ja vaivatonta! Saat siveltimistäsi paremman lopputuloksen, kun pidät ne puhtaina ja hyvin hoidettuina. Tällöin pärjäät myös pienemmällä setillä, eikä siveltimien määrään tarvitse satsata yhtä paljon.

meikkisiveltimien pesu sweety.fi
Meikkisiveltimien pesumatto
meikkisiveltimien pesu sweety.fi
Luomivärisiveltiminen peseminen
meikkisiveltimien pesu sweety.fi
Sivellinshampoon vaahdottaminen
meikkisiveltimien pesu sweety.fi
Siveltimen huuhteleminen
meikkisiveltimien pesu sweety.fi
Puhdas sivellin

Sweetyn kanssa tehdyn yhteistyön kunniaksi sain teille lukijoilleni tarjottavaksi alekoodin GINGER20, joka oikeuttaa ilmaisiin postikuluihin Sweety.fi -verkkokauppaan! Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 19.1.2020 saakka ja sen voi yksi käyttäjä käyttää yhden kerran. Sitä ei voi myöskään yhdistää muihin alekoodeihin.

Kommentit (2)
  1. Ansku-Glitteri addikti
    14.1.2020, 23:21

    Tuo sienihomma vaikuttaa kyllä äärettömän kätevältä! Mun on pakko saada tuo itselle <3

    1. Se on ihan super kätevä!! Siveltimetkin pysyy paljon paremmassa kunnossa tän avulla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *