Näin onnistut meikissä | meikkivinkit + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: nobebeauty.fi

Meikkaamisen ja ihonhoidon suhteen on monia eri tapoja ja mieltymyksiä, jotka vaikuttavat meidän rutiineihimme. Osa tykkää esimerkiksi mahdollisimman yksinkertaisesta meikistä ja ei välttämättä käytä meikin alle ihonhoitotuotteita, kun taas toinen saattaa edetä meikin ja ihonhoidon kanssa pidemmän kaavan mukaan. On kuitenkin olemassa muutamia hyviä perusjuttuja, jotka vaikuttavat meikin lopputulokseen ja joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Valitsin Nobe Beautyn verkkokaupasta nämä tuotteet suosikeikseni ja tässä postauksessa kerron teille muutamat meikkivinkit, ja miten ne edesauttavat meikin onnistumista sekä parantavat sen lopputulosta! Nobe on yks minun lempikaupoistani ja lopussa on myös teille alekoodi heidän verkkokauppaansa. 💕  Instagramissani on juuri nyt stooreissa video, jossa näytän, miten käytän näitä postauksesta löytyviä tuotteita – käy tsekkaamassa ne tästä!

Meikkivinkit: kosteuta ihosi meikin alle

Ihonhoidolla on valtava merkitys meikin lopputuloksessa. Myönnän, että en ole itse ennen kosteuttanut ihoani meikin alle. Jälkikäteen ajateltuna olinkin usein tyytymätön meikkipohjaan ja etsin aina parempaa meikkivoidetta, kun kaikki saivat ihoni näyttämään kakkuiselta ja samealta. Kun tajusin, että iho kannattaa kosteuttaa meikin alle, muutti tämä kokonaisuudessaan sen, miltä meikkipohjani näytti.

Huxley Secret of Sahara Toner; Extract it -kasvovesi

Ehdoton suosikkituotteeni pintakuivuutta vastaan on Huxleyn tehokosteuttava Extract it -kasvovesi. Mulla oli ennen useita kuivia ja hilseileviä kohtia kasvoissani, vaikka ihoni muuten rasvoittui esimerkiksi t-alueelta. Nämä kohdat häiritsivät minua meikissä todella paljon ja niistä tuli entistä näkyvämpiä, kun niihin laittoi meikkiä päälle. Virve Fredman aikoinaan suositteli Huxleyn kasvovettä  kuivalle sekä pintakuivalle iholle ja rakastuin siihen täysin ensimmäisen käyttöviikon jälkeen. Kuivat läiskät olivat kerta kaikkiaan poissa. En ole sen jälkeen luopunut Huxleyn kasvovedestä, vaikka olen kokeillut muita vastaavia tuotteita ohella. Tämä on mielestäni kuitenkin paras kasvovesi, jolla oikeasti saa näkyvät tulokset. Olen maininnut tuotteen aiemminkin blogissani useamman kerran, mm. tässä Vuoden 2019 suosikit -postauksessa!

meikkivinkit: Huxley kasvovesi nobe beauty
Huxleyn kasvovesi

Levitän kasvovettä kasvoilleni käsin (en vanulapulla) ja painelen sen iholle, kunnes se on imeytynyt. Tämä tuote on loistava ihon kuiviin kohtiin meikin alle ja ehdottomasti parantaa lopputulosta! Iho näyttää paljon terveemmältä ja kuulaammalta tämän käytön jälkeen. Tuote sopii kosteusköyhälle iholle, mutta myös sekaiholle, jollainen minulla itselläni on. Jos siis kärsit ihon kuivuudesta tai pintakuivuudesta, suosittelen kokeilemaan tätä tuotetta. Hajusteherkille haluan mainita, että tässä on Huxleylle tyypillinen kukkainen tuoksu, mutta minua se ei ole vaivannut ja tuoksu haihtuu iholta nopeasti.

BYBI Babe Balm

Vaikka ihossani ei näy pintakuivia läiskiä enää, on osa kasvojeni ihosta silti kuivempi. Sen vuoksi kosteutan ihoni erityisen hyvin niistä kohdista. Nämä kasvojeni osat ovat sellaisia, jotka minulla eivät rasvoitu päivän mittaan, joten niihin laitettava voide saa olla hieman paksumpaa. Loistava ja monipuolinen tuote tähän on BYBIn Babe Balm, joka on käsittämättömän tehokas tuote kuivalle iholle. Voidetta voi käyttää kosteuttajana, korostustuotteena tai jopa puhdistusaineena. Itse olen käyttänyt sitä suurimmaksi osaksi kosteuttajana juuri noille kuiville kohdille ja tykännyt siitä super paljon! Bybin voide on 100% luonnollisista ainesosista ja se on myös vegaaninen. Voide sisältää mm. kokum-voita, monoi-öljyä, skvalaania, hibiskusta sekä kehäkukkaa, joiden sanotaan tehokosteuttavan, silottavan ja pehmentävän ihoa. Voiteessa on ihanan raikas, hedelmäinen tuoksu! Minua tuoksu ei vaivaa ollenkaan (päinvastoin), mutta hajusteherkälle se voi tuntua voimakkaalta, vaikkakin se haihtuu melko nopeasti, eikä tuoksu ole parfyyminen.

meikkivinkit: bybi babe balm
Babe Balm

Meikki asettuu voiteen päälle kauniisti ja voide saa ihon näyttämään kosteutetulta, eikä ollenkaan kakkuiselta ja kuivalta. Koostumus voiteessa on paksuhko ja öljyinen. Koska rakastan esimerkiksi mattahuulilakkoja ja -punia, olen alkanut käyttää Babe Balmia myös huuliin. Levitän sen kasvojen kuiviin kohtiin sekä huulille, kun valmistelen ihoani meikkiä varten. Voide kerkeää vaikuttaa huulilla meikkaamisen ajan ja huulet ovat ihanan kosteutetut huulipunaa varten. Myös ylähuuleni ja nenän välinen alue tahtoo olla kuiva ja levitän tämän aina siihenkin huulien lisäksi. Kannattaa siis ehdottomasti kosteuttaa ihon kuivat kohdat hyvin meikin alle, lopputulos on mielestäni paljon parempi!

meikkivinkit: BYBI kokemuksia
Babe Balm

Meikkivinkit: hyvät välineet edesauttavat meikin onnistumista

Yksi tärkeä osa meikin onnistumista on oikeanlaiset ”työkalut”. Se ei tarkoita sitä, että välineitä tarvitsisi paljon, mutta niiden laatuun kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota. Hyvillä meikkisiveltimillä saa heikomman laatuisenkin meikkituotteen toimimaan, kun taas huonoilla siveltimillä ei välttämättä laadukkaatkaan meikit onnistu.

Luxie Duo Fiber Stippling Brush meikkipohjalle

Paras kokeilemani meikkivoidesivellin on ehdottomasti Luxien Duo Fiber Stippling Brush. Olen lähes aina käyttänyt meikkisientä meikkivoiteen levittämiseen, koska en ollut koskaan kokeillut todella hyvää sivellintä siihen tarkoitukseen. Tykkään esimerkiksi beautyblendereistä tosi paljon, mutta olen laiskistunut sen käytössä, koska sieni pitäisi pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Ja toki sitä pitää myös käyttää kosteutettuna. Meikkivoidesivellin taas kestää useamman käyttökerran ja siksi se on mielestäni kätevämpi (pesu kuitenkin vähintään kerran viikossa). Hyvällä meikkivoidesiveltimellä saa myös melkeinpä luonnollisemman pohjan kuin meikkisienellä, jos meikkivoiteen työstää siveltimeen hyvin.

meikkivinkit: näin onnistut meikissä
Luxie meikkivoidesivellin

Luxien Stippling Brush -siveltimessä on kaksoisharjakset, joilla saa nestemäiset ja voidemaiset meikkivoiteet työstettyä kasvoille vaivatta. Meikkivoide levittyy kasvoille niin kauniisti ja lopputulos on ihanan ihomainen, luonnollinen, mutta silti hyvällä tavalla meikatun näköinen. Otan meikkivoidetta kämmenselälle vähän kerrallaan ja työstän sitä pienen määrän siveltimeen. Painelen sen jälkeen siveltimen kasvoille hieman alasvetävin liikkein osio kerrallaan. Otan yleensä kerran tai kaksi kertaa meikkivoidetta lisää kämmenselälle ja teen saman jutun uudestaan. Ehdottomasti lemppari sivellin täydellisen meikkipohjan tekemiseen! Luxien stippling brush on lisäksi vegaaninen, eläinkokeeton, antibakteerinen ja hypoallergeeninen.

Luxie Rose Gold Eye Essential Brush Set silmämeikille

Silmämeikissä hyvät siveltimet ovat mielestäni meikin tärkein osa. Hyvillä siveltimillä saat häivytettyä silmämeikin kauniiksi ja pehmeän näköiseksi. En olisi kolme vuotta sitten uskonut, kuinka suuri merkitys siveltimillä on ennen kuin testasin parempia meikkisiveltimiä! Kuulen usein, että vaikeinta siveltimien kanssa on tietää, mitä sivellintä käyttää mihinkin tarkoitukseen. Siveltimiä voi periaatteessa käyttää juuri siihen, mihin se itsestä tuntuu parhaalta, mutta on kuitenkin olemassa siveltimiä, jotka ovat selvästi parempia tietynlaiseen käyttöön. Valitsin Noben valikoimasta ihanan Luxien Rose Gold Eye Essential -sivellinsetin, joka on täydellinen setti niin aloittelijallekin kuin enemmänkin meikkaavalle tyypille. Tällä setillä saat koko silmämeikin tehtyä, etkä välttämättä tarvitse muita siveltimiä!

näin onnistut meikissä
Luxie Rose Gold Eye Essential Brush Set
näin onnistut meikissä
Luxie silmämeikkisiveltimet

Sivellinsettiin kuuluu viisi erilaista synteettistä sivellintä. Instagramin puolella on nähtävillä meikkivideo, jossa käytän näitä siveltimiä ja näytän, mihin ne mielestäni toimivat parhaiten. Tässä setissä on loistavia häivytyssiveltimiä, tarkempi sivellin ulkonurkan tummentamiseen sekä alaluomelle ja täydelliset siveltimet rajauksen tekemiseen, niin kissamaiseen kuin ripsirajan tummentamiseen. Alla olevissa kuvissa vinkit, mihin itse näitä käytän!

meikkivinkit: näin onnistut meikissä
Luxie silmämeikkisiveltimet
meikkivinkit: näin onnistut meikissä
Luxie silmämeikkisiveltimet
luxie siveltimet
Luxie Eye Essential

Meikkivinkit: muotoile ja raikasta kasvoja

Yksi helppo ja nopea tapa raikastaa meikkiä ja muotoilla kasvoja on poskipuna! Poskipuna on meikkituote, jota en käyttänyt ollenkaan muutamia vuosia takaperin. En ollut koskaan ajatellut, että se tekisi meikistä erityisen kivan näköisen tai että se näkyisi sen kummemmin meikistä kuitenkaan. Miia Johansson kuitenkin vakuutti minut Instagramissaan näyttämällä useissa eri videoissa, kuinka suuri merkitys poskipunan lisäämisellä on. Kokeilin itsekin ja ihastuin poskipunaan tosi nopeasti! Eipä ole sen jälkeen jäänyt poskipuna meikistä pois.

TONYMOLY Panda’s Dream Dual Lip & Cheek Pink Baby

Voidemaiset poskipunat ovat ihanan helppokäyttöisiä ja saavat ihon näyttämään tosi kuulaalta ja lopputuloksen luonnolliselta. Tämä ylisöpö TONYMOLYn poskipuna on yksi suosikeistani ja oikeastaan ainoa voidemainen poskipuna, jota aktiivisesti käytän. Se on todella helppo levittää kasvoille sormen avulla ja se häivyttyy kuin itsestään ihon ja sormen lämmöstä. Itse laitan poskipunaa aluksi hieman reilummin, sillä päivän mittaan se kuluu aina jonkin verran pois rasvoittuvalla ihollani.

näin onnistut meikissä
TONYMOLY voidemainen poskipuna

Pink Baby -poskipuna on aivan ihanan sävyinen ja käytänkin itse poskiin yleensä vasemman puoleista vaaleampaa sävyä. Tummempi pinkki taas on loistava ja nopea tapa tuoda huulille hieman sävyä, jos ei halua laittaa huulipunaa. Mielestäni Pink Baby sävy sopii tosi kivasti vaalealle iholleni ja ehdottomasti raikastaa meikin lopputulosta. Jos et ole tottunut poskipunan käyttäjä, tämä on hyvä tuote hinta-laatusuhteeltaan sen kokeiluun. Tällä ei voi mennä pieleen!

meikkivinkit: näin onnistut meikissä
Panda’s Dream Blush

Tässä olivat minun meikkivinkit onnistuneeseen lopputulokseen ja samalla suosikkini Noben verkkokaupan valikoimasta! Alekoodilla TIITU20 saat 20% alennuksen ostoksestasi (normaalihintaisista tuotteista) ja koodi on voimassa 19.7. – 26.7.2020. Noben valikoimasta löytyy kaikkea ihanaa beautyblenderista korealaiseen kosmetiikkaan sekä Luxien huippulaadukkaisiin meikkisiveltimiin. 💕 🐼

kauneus iho meikki suosittelen
Kommentit (1)
  1. Nämä meikkikikat olisit aina halunnut tietää – Cosmerya.fi
    23.9.2020, 03:03

    […] huulet. Mikäli omissasi olisi parantamisen varaa, ei peli vielä ole ollenkaan menetetty. Kun olet levittänyt huulillesi punaa, taputtele niiden keskiosaan väritöntä huulikiiltoa. Kun kimalletta on vain huulten keskellä, […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *