Paras kokeilemani kulmatussi 3 eurolla!

Olen etsinyt hyvää ja kohtuuhintaista kulmatussia jo jonkin aikaa ja testaillutkin muutamia. Jos olen löytänyt ihan hyvältä vaikuttavan kulmatussin, on siitä joko puuttunut minulle sopiva sävy tai sitten kulmatussi on ollut todella arvokas. Nyt kuitenkin sain testattavaksi Essencen *Tiny Tip Precise Brow Pen -kulmatussin (saatu pr-näyte) ja rakastuin heti ensimmäisestä kokeilusta. Pitkästä aikaa kulmatussi, jolla pystyin tekemään molemmat kulmat ilman, että tussi kuivui. Mikä parasta, Essencen edullinen kulmatussi maksaa noin 3€!

tiny tip precise brow pen!

Edullinen kulmatussi Essenceltä

Essence kyllä yllättää useasti hyvillä tuotteillaan, jotka ovat niin lompakkoystävällisiä kuin meikit vain voivat olla. Kulmatussissa on terävän mallinen kärki, jolla saa helposti tarkkoja karvamaisia vetoja kulmiin. Se on joustava, mutta tarpeeksi napakka, joka helpottaa sen hallintaa. Itse tykkään eniten tehdä tällä kulmakarvojen alkuosiin karvamaisia vetoja, sillä siitä kohdasta niitä tuntuu puuttuvan eniten. Tykkään myös lopputuloksesta, joka näyttää siltä kuin olisi tuuheat kulmat luonnostaan!

Essencen edullinen kulmatussi

Mielestäni Essencen kulmatussi on helppokäyttöinen ja sillä voi säädellä jäljen paksuutta ja vahvuutta melko vaivatta. Toki kulmatussien käyttö yleensäkin vaatii hieman harjoittelua, mutta muihin kulmatusseihin verrattuna en huomannut tästä mitään huonoa sanottavaa. Kulmatusseja suositellaan säilytettävän pystyasennossa, jotta niiden kärjet eivät kuivu ja itse aine pysyy oikeassa päässä. Rehellisyyden nimissä tämä tussi on minulla ollut vaakatasossa meikkilaatikossa ja silti se on toiminut kuivumatta, joten olen erittäin positiivisesti yllättynyt!

Kulmatussilla on helppo säädellä jäljen paksuutta – sävy 03

Mulla on sävy 03 Dark Brown. Sävy on kulmissa hieman tummemman näköinen kuin yllä olevassa kuvassa. Se on mielestäni aika neutraali, hieman enemmän ehkä lämmin kuin kylmä. Aion ostaa itelleni sävyn 02, sillä luulen, että sen tummuus riittäisi mulle hyvin ja se saattaisi olla lämpimämmän sävyinen kuin tämä. Tiny tip precise brow pen on myös ”semi-permanent”, joten huomaan että se samalla hieman värjää kulmiani. Meikin pesun jälkeenkin on nähtävissä pientä sävyä kulmissa ja minusta tämä on hyvä ominaisuus. Jäljelle ei kuitenkaan jää tarkkoja vetoja, mutta ihoon jää pieni sävy.

Essence Tiny Tip Precise Brow Pen

Lalalipstick.fi -verkkokaupassa näytti olevan kaikkia sävyjä tällä hetkellä ja *Lykolla puolestaan vain keskimmäistä sävyä. Näitä pitäisi löytyä myös isommista marketeista Essencen meikkihyllyistä, joten kannattaa pitää silmät auki ruokaostoksilla! Alla vielä muutamat kuvat, joissa olen kulmatussia käyttänyt. Instagramin puolella käytän tätä myös meikkivideoissani useasti ja kohokohdissakin taitaa se jossain videolla vilahtaa.

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (2)
  1. Prettyawesome
    17.11.2020, 08:04

    Hei mullakin taitaa olla tuo kynä odottamassa korkkaamista. Kiitos siis vinkistä 🙂 Taidampa testata jo tänään! Ihanaa päivää Tiitu <3

    1. Kannattaa korkata! Ihanaa päivää sinnekin <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *