PIHISTÄ tai PANOSTA: meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä, tuotteet saatu pr-näytteenä! Viisiosaisen ”Pihistä tai panosta” -postaussarjan toinen osa käsittelee meikkivoiteita. Itselläni on sekaiho, joka tyypillisesti rasovittuu herkästi ja silti kasvoilla on kuivia ihoalueita. Olenkin valinnut tämän postauksen tuotteet sen perusteella, vaikkakin umpikin näistä tuotteista käy hyvän kosteutuksen ja meikkipohjan kanssa myös hieman kuivemmalle iholle.Valitsemani meikkivoiteet ovat mattameikkivoiteita, joiden lopputulos ei kuitenkaan ole liian mattainen/tunkkainen. Päädyin valitsemaan nämä kyseiset tuotteet tähän ”Pihistä ja panosta: meikkivoide”-postaukseen, sillä mielestäni ne muistuttavat paljon toisiaan, toinen edustaen edullista hintaluokkaa ja toinen arvokkaampaa.

Pihistä tai panosta: edullinen meikkivoide!

Valitsin edulliseksi ”pihistä” meikkivoiteeksi *L.A. Girlin PRO.Matte Foundation -meikkivoiteen (saatu pr-näytteenä Cocopandalta). Tätä meikkivoidetta on tullut käytettyä enemmänkin ja olen todennut sen hyväksi. Koostumukseltaan se on mielestäni keskipaksu ja hieman voidemainen. PRO.Matte -meikkivoidetta on helppo kerrostaa ja siten vaikuttaa lopputuloksen peittävyyteen. Käytän itse tämän meikkivoiteen alle aina kosteusvoidetta kuiviin kohtiin sekä primeria kasvoille kauttaaltaan. Levittämiseen puolestaan käytän kosteutettua meikkisientä. Meikkivoide levittyy mielestäni tasaisesti kasvoille ja lopputulos näyttää hyvältä. Tällä meikkivoiteella saa jo yhdellä kerroksella ihan kivasti peittävyyttä, eikä ihosta ei tule ollenkaan liian tunkkaisen tai kakkuisen näköinen. Lopputulos on ehdottomasti mattainen, mutta koska minulla on rasvoittuva iho, tulee ”kuulautta” automaattisesti lisää jo muutaman tunnin aikana.

Meikkivoiteen kestävyys ja tuotteen hinta: vaikka tämä meikkivoide ei yksistään pidäkään rasvoittuvaa ihoa mattaisena koko päivää, pysyy itse meikkivoide tosi hyvin paikallaan. Mielestäni tämä vetää vertoja monille arvokkaammille meikkivoiteelle!  Sävyvalikoima ei ole kovin laaja ainakaan Suomessa ja sävyjä löytyykin enemmän vaalealle iholle. Olen yksi kesä käyttänyt tästä sävyä Natural ja otin sen nytkin vanhasta tottumuksesta. Se on kuitenkin liian tumma mulle ja suunnittelinkin tilaavani seuraavaksi sävyn Ivory. Tämä meikkivoide myös hapettuu jonkin verran iholla, eli se tummuu hieman kun on ollut iholla hetken. Suosittelenkin ottamaan siis mieluummin vaaleamman sävyn kuin tummemman, jos olet kahden vaiheilla. Kannattaa käydä tsekkaamassa Findation.com -sivustolla, että mikä sävy sinulle voisi olla sopiva. Tältä nettisivulta löytyy todella laaja valikoima meikkivoiteita ja sävyjä, joihin voi vertailla – ei pelkästään L.A. Girl. Hintaa tällä meikkivoiteella normaalihintaisena on n. 10€ (*nyt alessa 7,5€!) ja purkki on kuitenkin 30ml kokoinen. Tänään sunnuntaina Cocopandalla on tarjous ilmaisista postikuluista koodilla ”PINKWKD”.

pihistä meikkivoide edullinen
L.A. Girl PRO.Matte -meikkivoide

Pihistä tai panosta: panosta meikkivoiteeseen!

Minulla on kaksi arvokkaampaa meikkivoidesuosikkia, joista toinen on *beautyblenderin BOUNCE -meikkivoide (saatu pr-näytteenä). Tässä on sellainen meikkivoide, johon rakastuin heti ensimmäisellä kokeilukerralla. Hauskan ulkomuodon omaava BOUNCE Liquid Whip Long Wear -meikkivoide sisältää mm. hyaluronihappoa sekä koivu-uutetta, jotka yhdessä suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Meikkivoide on todella helppo levittää iholle ja se levittyy kosteutetun meikkisienen avulla tasaisesti ja vaivatta. Meikkivoidepurkki itsessään toimii sekoitusalustana, mikä on aika kiva minun mielestäni; meikkivoiteen saa työstettyä suoraan meikkisieneen purkin päällä. Tässä on myös aika hyvä peittävyys ja se selvästi neutralisoi ihon punertavia kohtia. Myös tällä pystyy tekemään ohuen ja keskipeittävän meikkipohjan, mutta tuotetta voi myös kerrostaa ilman, että iho kakkuuntuu. Minulla on BOUNCEn sävy 1.40, joka on melkeinpä täydellinen sävy mulle. Tässäkin lopputulos on enemmän mattainen, mutta silti ”ihomainen”, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Meikkivoiteen kestävyys ja tuotteen hinta: BOUNCE -meikkivoiteen sanotaan olevan pitkäkestoinen ja silkkisen pehmeä koostumukseltaan – se kuvailu pitää kyllä hyvin paikkaansa. BOUNCE pysyy hyvin paikallaan koko päivän, vaikka ihon rasvaisuus puskeekin hieman läpi. Mielestäni tällä meikkivoiteella saa sellaisen blur-efektin iholle oikeanlaisella pohjustuksella. beautyblenderin meikkivoidesarja sisältää 40 eri sävyä, joten valikoimaa on runsaasti ja suurin osa varmasti löytää tästä itselleen sopivan sävyn. BOUNCE on myös eläinkokeeton ja vegaaninen. Hintaa tuotteella on yleensä on noin 45€  (30ml), mutta se on nyt esimerkiksi *Kicksin verkkokaupassa -20% alennuksessa! Apua sävyn valitsemiseen löytää tosiaan Findation.com -sivustolta, jonne voit syöttää nykyisen meikkivoiteesi sävyn  ja sivusto näyttää vastaavat sävyt muilta brändeiltä; super kätevää!

pihistä tai panosta meikkivoide
beautyblender BOUNCE -meikkivoide
pihistä tai panosta meikkivoide
beautyblender BOUNCE -meikkivoide

Pihistä ja panosta -tuotteiden vertailu

Valitsin nämä kaksi tuotetta tosiaan sen vuoksi, että ne muistuttavat lopputulokseltaan toisiaan ainakin minun ihollani. Koostumuskin on melko samanlainen ja ne käyttäytyvät jo iholle levittäessä samaakaltaisesti. Molemmat antavat sellaisen semi-mattaisen lopputuloksen, mutta eivät esimerkiksi pidä ihoa hiekkaisen mattaisena koko päivää. Kummastakin tulee loppujen lopuksi tosi kuulas lopputulos sekaiholla, kun muistaa kosteuttaa kuivat kohdat ja käyttää primeria. Jos haluat pihistää semi-mattaisen meikkivoiteen kanssa, niin suosittelen valitsemaan *L.A. Girlin PRO.Matte -meikkivoiteen. Se nimittäin on oikeasti hinta-laatusuhteeltaan hyvä meikkivoide. Jos taas haluat panostaa meikkivoiteeseen, niin *beautyblenderin BOUNCE on aivan ihana vaihtoehto; se antaa sellaisen skin feel -tunteen, vaikka tarjoaakin hyvin peittävyyttä.

meikkivoidevertailu
Pihistä tai panosta: meikkivoide

Oletko testannut jompaa kumpaa näistä meikkivoiteista? Ensi viikolla ”Pihistä tai panosta” -postaussarjassa ovat vuorossa silmämeikin pohjustusvoide. Laita blogini seurantaan esimerkiksi bloglovinissa tai facebookissa, niin saat ilmoituksen seuraavasta postauksesta! 💕

Kommentit (2)
  1. Charming Nails
    12.10.2019, 07:01

    Taas oli mielenkiintoista luettavaa ja silmämeikinpohjustajien vertailua odotan ( ainakin toisen mukana olevan arvaan! ). L.A.Girlin Pro Matte oli mun mieleen, taas kerran meillä sama meikkimaku mutta tuota BB:tä en ole testannut 🙂 ei myydä täälläpäin niin en ole innostunut..

    1. Kiitos, oon myös huomannu, et meillä
      on sama maku! 😊❤️ Oot varmaan tosiaan sen toisen ensi viikon tuotteen nähny kerran, jos kaksikin minun blogissa/instassa! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *