Suosikki huulikiilto x 2

Olen viime aikoina opetellut käyttämään ja käyttänytkin paljon huulikiiltoja. Tämä on ollut täysin tietoinen harjoitus, jotta oppisin käyttämään muitakin kuin mattaisia huulivärejä. 😄  Nyt on tullut tosiaan testattua erilaisia kiiltoja ja mulle on alkanut hahmottua, millaisista huulikiilloista itse tykkään. Valitsin tähän postaukseen kaksi tämänhetkistä lemppariani, jotka ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia, ja joihin olen itse tykästynyt!

IsaDora – Glossy Lip Treat Moisturizing Lip Color

Sain alkukesästä testattavaksi PR-näytteenä IsaDoran huulikiiltoja.  Glossy Lip Treat -huulikiiltojen sanotaan olevan kosteuttavia ja hoitavia sekä niiden kerrotaan tuntuvan mukavilta käyttää. *Glossy Lip Treat -huulikiillot sisältävät myös hyaluronihappoa ja luonnollisia peptidejä, jotka hoitavat ja pehmentävät huulia. Niitä löytyy useissa eri sävyissä aina punaisista sävyistä kauniisiin nudesävyihin.

suosikki huulikiilto
IsaDora – Glossy Lip Treat

Koostumus huulikiillossa on paksuhko, mutta se ei tunnu mielestäni liian tahmaiselta huulilla. En voi kuitenkaan väittää, että ei ollenkaan tahmaiselta, sillä mattahuulilakkoihin verrattuna kaikki huulikiillot tuntuvat tavalla tai toisella tahmaisilta! 😅Koostumus on kuitenkin sellainen, että se ei vaivaa minua ollenkaan ja viihdyn huulikiilto huulillani hyvin.

paras huulikiilto
Glossy Lip Treat swatchit: vasemmalla sävy 65 ja oikealla sävy 51
lempi huulikiilto
Huulilla sävy 51 Pearly Nougat

Sävyt ”51 Pearly Nougat” ja ”65 Nude Vivacity” ovat todella kauniita nuden sävyjä, joita on helppo yhdistää arkilookkiin. Huultenrajauskynän kanssa ne näyttävät aivan upeilta huulilla ja saavat huulet jotenkin muhkeamman näköiseksi kuin mitä ne oikeasti ovat! Huulikiilloissa on juuri sopivasti hohdetta ja ne antavat huulille luonnollisen ja kauniin sävyn.

paras huulikiilto
IsaDoran huulikiillot

En olisi uskonut tämän päivän tulevan, että mulla on lemppari huulikiilto 😅  Ja että oikeasti tykkään näitä käyttää! Ihanaa, että löytyi kerrankin sellaiset, joita tykkään käyttää arkisin ja jotka ovat ennen kaikkea kauniin näköisiä huulilla. Uskon, että tulen hankkimaan tästä lisää sävyjä! Erityisesti kiinnostaa näiden lisäksi punaiset sävyt. Oliko nämä sulle entuudestaan tuttuja?🙂

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (1)
  1. betternailday
    31.8.2020, 09:57

    Ostin tuon Nude Vivacityn alkukesästä ja se on kulkenut mullakin laukussa mukana koko ajan siitä lähtien. Käyttäisin vieläkin, mutta nyt maskisuosituksen myötä pitää etsiä muita punavaihtoehtoja ja saatoin ehkä löytääkin sopivan MACin Powder Kiss Liquid Lipcoloureista. Testailen vielä vähän. Huulipunasta en kyllä halua luopua edes maskin käytön takia:D

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *