Testissä Suomen suosituimman kauneusbloggaajan oma kosmetiikkabrändi!

Be Here Now Skincare on kosmetiikkabrändi, jonka on luonut Suomen suosituimpiin kauneusbloggareihin kuuluva Virve Fredman (Ostolakossa-blogi). Virve on yksi minun ehdottomia suosikkibloggaajia, mitä tulee ihonhoitoon – hänellä on uskomaton tietotaito ihonhoitoon ja ihonhoitotuotteisiin liittyen ja luotankin häneen tosi paljon. Kiinnostukseni korealaiseen kosmetiikkaan onkin pitkälti Virven ansioita. Ei siis ihme, että innostuin niin paljon, kun kuulin hänen uudesta kosmetiikkabrändistään ja sen ensimmäisistä tuotteista eli kangasnaamioista. Tilasin molemmat kangasnaamiot testiin Eleven.fi -verkkokaupasta, vaikka viimeisen vuoden aikana olenkin todennut, että kangasnaamiot eivät ole suosikkituotteitani kasvonaamioiden ja ihonhoitotuotteiden osalta.

Kokemuksia Be Here Now Skincare
Be Here Now by Virve Fredman

Be Here Now Skincare

Be Here Now Skincare -brändin kerrotaan yhdistävän koko kehon hyvinvoinnin ihonhoidosta aina mielen hyvinvointiin. Virven mukaan ihonhoito ei ole hänelle pelkästään ihonhoitoa, vaan se on enemmänkin hetki rauhoittumiseen, pysähtymiseen sekä hetkessä olemiseen, johon hänen luomansa brändinsäkin uskoo. Tämän sanoman huomaa myös itse kangasnaamioiden pakkauksista, nimittäin Be Here Now Skincare -kangasnaamiot tulevat aivan ihanissa ja seesteisissä pakkauksissa, joiden takaosasta voi lukea ihanan mietelauseen lisäksi myös pienen ohjeistuksen ihonhoitohetken toteuttamiseksi. Toinen brändin kangasnaamio on vaaleansininen Relax & Let Go ja toinen puolestaan vaaleanpunainen Inhale Exhale. Voit lukea Virve Fredmanin oman blogipostauksen tuotteista tästä! Alla myös vaaleanpunaisesta kangasnaamiopakkauksesta löytynyt hyvinkin osuva mietelause:

Worrying does not take away tomorrow’s troubles. It takes away today’s peace.

Kokemuksia Be Here Now Skincare
Be Here Now sheet masks

Relax & Let Go – Moisture Boosting Sheet Mask

Sinisessä pakkauksessa oleva *Moisture Boosting -naamio on syväkosteuttava ja rauhoittava kangasnaamio, jonka sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Kangasnaamio sisältää tehokkaita ainesosia, kuten hyaluronihappoa, aminohappoja sekä luonnollisia uutteita. Tämän kangasnaamion hoitoseerumin sanotaan auttavan ihoa palauttamaan sen luonnollista tasapainoa. Tarkemmin sisällöstä voit lukea Virve Fredmanin blogipostauksesta, itse kerron omista käyttökokemuksista alla. 🙂

Hintaa kangasnaamioilla Elevenin verkkokaupassa on 3,50€/kpl.

Kokemuksia Be Here Now Skincare
Virve Fredmanin kosmetiikkabrändi

Inhale Exhale – Glow Returning Sheet Mask

Vaaleanpunaisessa pakkauksessa oleva *Glow Returning -kangasnaamio on puolestaan heleyttä tuova ja kosteusvarastoja eheyttävä; se sopii myös kaikille ihotyypeille. Toisen sheet maskin tapaan, tämäkin sopii erityisen hyvin kuivalle ja stressaantuneelle iholle sekä myös samealle iholle. Kangasnaamion hoitoseerumi ei ole kirkastavasta ominaisuudestaan huolimatta kuoriva, vaan sen heleyttävän tehon sanotaan perustuvan sen kykyyn sitouttaa kosteutta. Ainesosina se sisältää mm. luonnollisia uutteita, hyaluronihappoa sekä niasiiniamidia, joka kirkastaa ihoa. Olen kuullut niasiiniamidia käytettävän esimerkiksi suurentuneiden ihohuokosten pienentämiseen!

Be Here Now Skincare
Be Here Now / Made in Korea

Kokemuksia Virven kosmetiikkabrändistä Be Here Now Skincare!

Kangasnaamioiden materiaali

Kangasnaamioiden ihanan ohut ja pehmyt materiaali on valmistettu Bemliese -nimisestä puuvillasta, joka edesauttaa sen hyvää istuvuutta ja tehostaa myös tehoaineiden imeytymistä kasvoille. Kangasnaamio pysyy hyvin paikallaan, eikä seerumi liiku naamion alta pois. Mikä ihaninta minun kohdallani oli se, että tämä sheet mask ei kutittanut kasvoillani!! Se nimittäin on minun kohdallani hyvin yleinen ongelma, enkä tarkalleen tiedä, mistä se johtuu. Se on kuitenkin tehnyt sen, että kangasnaamiot ovat jääneet vähemmälle käytölle. Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, ihoni ”värivirheet” näkyvät naamion läpi, joten materiaali on hyvin ohutta!

Kangasnaamioiden istuvuus

Kangasnaamiot eivät ole myöskään yleensä olleet mulle sopivia, koska kasvoni ovat aika pienet. Sheet maskit ovat siis aina liian suuria mulle ja nenän alle jäävä kangaskaistale on pahimmassa tapauksessa mennyt huulteni alapuolelle ja nenäkaistalekin roikkunut pitkällä yli nenäni. 😄 Tämäkin kangasnaamio meni hieman hiusrajani yli, mutta muuten se oli yllättävänkin hyvin istuva!

Be Here Now Skincare
Kangasnaamio kasvoillani

Kangasnaamioiden tuoksu

Ilokseni kangasnaamiossa oli tosi mieto tuoksu! Ne eivät olleet tuoksuttomia, mutta kuitenkin todella mietoja, eikä tuoksu jäänyt voimakkaasti kasvoille naamion poistamisen jälkeen. Kuten moni lukijani jo tietääkin, minulla on migreenin vuoksi hieman tuoksuherkkyyttä, joten mielellään valitsen miedosti hajustettuja kosmetiikkatuotteita.

Kangasnaamion seerumi

Seerumi näissä on tosi hyvän ja kosteuttavan oloinen. Kangasnaamion jälkeen iho oli hetken hieman tahmea, mutta seerumi imeytyi yllättävän nopeasti! Iho jäi kaiken kaikkiaan tosi hyvän, pehmeän ja ravitun tuntoiseksi; en testannut näitä meikin alle, mutta en yleensä hoida meikin alle ihoani kangasnaamioilla, vaan käytän kosteuttavia kasvovoiteita.

Yhteenvetona voin sanoa, että tilaan näitä Virven kehittämiä sheet maskeja kyllä lisää – tykästyin niihin niin paljon! En keksi mitään huonoa sanottavaa tuotteista. Näitä saa muuten Elevenin verkkokaupasta *duo-alennuksella tai sitten suoraan *monipakkauksissa! Joko olet testannut tai oletko ollut aikeissa kokeilla näitä kangasnaamioita?

kauneus iho ostokset
Kommentit (1)
  1. Loppuneet kosmetiikkatuotteet: maalis-huhtikuu 2020 – Gingerbiscuit | Lily
    13.4.2020, 11:17

    […] edelleen samaa mieltä: ihan huikeat kangasnaamiot on kyseessä. Näet postauksen kangasnaamioista tästä. Minun täytyy täydentää varastoja ja tilata näitä lisää, varmaankin isompi setti! Vaikka […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *