Testissä Tatin luomiväripaletti | Textured Neutrals Vol. 1

Tämän vuoden must-have luomiväripaletti on saapunut! Pitkästä aikaa innostuin jostain luomiväripaletista näin paljon kuin Tatin paletista. Tässä paletissa on ulkonäöllisesti kaikki, mitä luomiväripaletilta voit toivoa sekä arki- että juhlameikin tekemiseen. Tässä postauksessa kerron fiiliksiä luomiväripaletin käyttämisestä ja näytän, millaisia lookkeja olen itselleni sillä tehnyt! Youtubettaja kauneusguru Tati Westbrook on julkaissut siis oman kauan odotetun kosmetiikkamerkin TATI BEAUTY. Tämän tapahtumista on todella moni Tatin fani odottanut jo pitkään ja täytyy myöntää, että oli kyllä aivan ihana yllätys. Jos valitsisin maailmasta vain yhden kauneusgurun, jota seurata, olisi se ehdottomasti Tati Westbrook. Hän on ihanan aito, rehellinen ja olen oppinut luottamaan hänen meikkiarvosteluihinsa. Hänellä tuntuu olevan jalat maassa ja minusta oli ihanaa, että esimerkiksi tämän brändin ensimmäisen tuotteen eli luomiväripaletin lanseeraustilaisuuteen Tati oli kutsunut ainoastaan hänen Youtube-kanavansa tilaajia, vaikka perinteisesti tämän tyyppisiin tilaisuuksiin kutsun saavat vaikuttajat. Arvostan suuresti sitä, miten hän kohtelee seuraajiaan!

Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
TATI BEAUTY

Tatin luomiväripaletti Textured Neutrals Vol. 1 on ulkonäöllisesti todella upea ja on herättänyt ihastusta monessa. Tatin luomiväripaletti sisältää neljä erilaista koostumusta: matta-, sequin-, metallic- ja glitterkoostumukset. Itse sävyjä on kuudessa eri värissä; Memory (musta), Ritual (ruskea), Story (oranssi), Soothe (beige), Aura (vaalea) ja Poet (marjaisa pinkki). Jos haluat nähdä näistä swatchit, niin kannattaa tsekata Tatin oma Youtube-video paletista tai ystäväni Emman hyvä blogipostaus + swatchit paletista!

TATI BEAUTY
Textured Neutrals Vol. 1

TATI BEAUTY Textured Neutrals Vol. 1 |  GLITTER

Minua Tatin luomiväripaletti kiinnosti heti, kun näin sen. Tämä johtui värimaailman lisäksi paletin glittereistä! Olen aina halunnut hankkia näyttäviä glittereitä, mutta täytyy myöntää, että harvoin jaksan irtoglitteriä kiinnittää luomelle glitterliimalla, olen vain puhtaasti laiska. 😀 Kaikki arvostelut, joissa Tatin luomiväripaletti oli testissä, glitter näytti uskomattoman helppokäyttöiseltä ja se sai minut tekemään ostopäätöksen paletista. Glittersävyt ovat myös ihanan neutraaleja ja siten todella monipuolisia käyttää. Mielestäni tämä on mieletön glamour-luomiväripaletti, jolla voi taikoa näyttäviä juhlalookkeja, mutta se käy myös hyvin arkeen. Käytössä glitter ei ole minulla tippunut poskipäille, vaikka en ole kiinnittänyt sitä glitterliimalla, vaan laittanut sen luomelle pelkästään sormella. Lisäämisvaiheessa glitteriä on kyllä varissut jonkin verran, joten meikkipohjan tekeminen jälkikäteen voi olla kuitenkin helpointa, jotta varisseet glitterit voi poistaa. Olen kyllä käyttänyt sitä myös niin, että meikkipohja on ollut valmis ja sitten poistanut glitterhippuset joko ripsiharjalla tai teippipalalla meikin päältä.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
Textured Neutrals Glitter
Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
Textured Neutrals Metallic & Glitter

TATI BEAUTY Textured Neutrals Vol. 1 |  SEQUIN

Toinen mielenkiintoinen koostumus Tatin luomiväripaletissa on sequin-koostumus. Se on mattapohjainen luomiväri, jossa on glitterhippusia seassa. En ollut aiemmin testannut mitään tämän tyyppistä luomivärikoostumusta ja olin aika innoissani siitä! Olen katsonut arvosteluja Tatin Textured Neutrals Vol 1. -luomiväripaletista ja nähnyt niissä käyttökokemuksia tästä luomivärikoostumuksesta. Tiesin lähtökohtaisesti, että jos haluaa glitterin pysyvän mattasävyn seassa, kannattaa se painella luomelle. Testasin toki myös häivyttää sitä luomivärisiveltimellä ja se kyllä saa seassa olevat glitterhippuset menemään minne sattuu, ainakin minun käsittelyssä! Mutta sequin-koostumus on aivan ihana ja näyttää luomella todella kauniilta. Pienet glitterhippuset kimaltelevat kauniisti luomella, mutta meikki ei näytä kuitenkaan niin glitteriseltä.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
Textured Neutrals Sequin

TATI BEAUTY Textured Neutrals Vol. 1 | METALLIC & MATTE

Myös metallic ja matte -koostumukset ovat todella hyviä ja pigmenttisiä. Metallic-sävyjä olen käyttänyt pääasiassa levittäen niitä sormella luomelle ja ne aivan kuin sulavat paikalleen ja näyttävät super hyviltä! Niistä heijastuu ihanasti valo ja luomet näyttävät hohtavilta. Tati on myös näitä suunnitellessaan halunnut ottaa huomioon erilaiset luomityypit ja myös aikuisten naisten luomet, joihin voi joskus tuntua vaikealta levittää metallisia sävyjä tasaisesti. Kiva päästä testaamaan tätä jossain vaiheessa toisen tyyppisille luomille ja katsoa, käyttäytyvätkö metalliset sävyt eri tavalla kuin metallisävyt yleensä. Myös mattasävyt häivyttyvät vaivatta ja helposti, mutta ne ovat niin pigmettisiä, että niitä kannattaa ottaa hyvin vähän kerrallaan ja rakentaa meikkiä siten pikkuhiljaa. Täytyy vielä nostaa esiin tuo musta mattasävy ja kuinka huikea se on! Se ei varise käytännössä ollenkaan ja siitä saa todella näppärästi myös harmaan sävyn, kun häivyttää sen vaalean Aura-sävyn kanssa.

Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
Textured Neutrals Metallic
Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
Textured Neutrals Vol. 1
Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
Textured Neutrals Matte

TATI BEAUTY Textured Neutrals Vol. 1 | Meikkilookit

Tässä vielä meikkilookit, jotka olen tähän mennessä kerennyt kuvata! Instatilini puolella on myös piakkoin tulossa videotutoriaali, jossa puhun enemmän luomiväripaletista ja teen kaksi erilaista silmämeikkiä ja testailen sävyjä. Täytyy sanoa, että kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen tähän luomiväripalettiin ja tulen käyttämään sitä varmasti paljon! Aloin jopa miettiä ensi kesänä olevia häitäni, että tässä paletissa olisi aika hyvät ainekset minun näköiseen häämeikkiin. Tatin luomiväripaletti maksoi 48$ ja postikulut olivat lisäksi 9.95$. Lisäksi alv-maksu tullattaessa oli 12,50€. Kaiken kaikkiaan hintaa paletille tuli noin 67€ Suomeen toimitettuna. Ihan halvimmasta päästä se ei siis ole, mutta kuitenkin mielestäni jokaisen pennin arvoinen!

Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
TATI BEAUTY Textured Neutrals silmämeikki
Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
TATI BEAUTY Textured Neutrals silmämeikki
Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
TATI BEAUTY Textured Neutrals silmämeikki
Tati Beauty Textured Neutrals Vol. 1
TATI BEAUTY Textured Neutrals silmämeikki

Miltä tämä Tatin luomiväripaletti sinusta näyttää? Joillekin neutraali värimaailma ei ole ollut mieleisin, joten olisi hauska kuulla, mitä mieltä sie olet! 🙂

Kommentit (8)
 1. Ansku-Glitteri addikti
  17.11.2019, 22:10

  Ai että mikä herkkupala tämä paletti on! En ole koskaan törmännyt mattasävyihin jossa olisi glitteriä mukana, hauska jännä uusi tuttavuus 😀

  Ja siis katsoin jo IG:n puolella miten upeat glitterit olit tällä silmiisi saanut. Ja nuo meikitkin <3
  Aivan upeita! Todellakin joka pennin arvoinen paletti vaikka kallis olikin

  1. Eikö olekin kunnon herkku! 😍 Olen super tyytyväinen, että hankin tämän paletin. Mulla ei ole kokoelmassa mitään tämän tyyppistä! Ja kiitos kaunis kommenteistasi ❤️

 2. Noora /prettyawesome.fi
  17.11.2019, 09:13

  Ihana paletti ja ihania meikkejä 🙂 Himoitsen kyllä tuota palettia, mutten usko että osaisin hyödyntää sitä noin upeasti, kuin sinä <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *