Tutoriaali: helppo kesäinen silmämeikki

Kesällä meikissäni nähdään useammin värikkäitä sävyjä kuin muina vuodenaikoina. Tiedän, että monella käy samalla tavalla! Arkimeikki silmämeikin osalta on yleensä minulla melko samanlainen vuoden ympäri, mutta kevennän luomivärin käyttöä hieman ja tuon meikkiin tosiaan kirkkaampia sävyjä. Päätin kuvata teille kuvatutoriaalin muodossa aamuseitsemältä tekemäni meikin, kun mieli teki taas jotain nopeaa, mutta värikästä! 😄  Valitsin luomiväripaletiksi Bronx Colorsin Pure Seduction -luomiväripaletin, jonka sain kun osallistuin Bronxin testiryhmään aiemmin keväällä. Sävyiksi valikoituivat paletin ihanat punertavat sävyt, joista tulee mulle mieleen vesimelonin sävy!🍉 Tämä kesäinen silmämeikki yhdistettynä kirkkaaseen huulipunaan/-kiiltoon on aivan ihana kombo ja mikä parasta: se on helppo ja nopea tehdä.

Kuvatutoriaali: kesäinen silmämeikki

(alla kuva luomiväripaletista ja käytetyistä sävyistä)

kesäinen helppo silmämeikki
Kuvatutoriaali: kesäinen silmämeikki Bronx Colorsin luomiväripaletilla

1. Pohjustin luomeni tuttuun tapaan luomivärinpohjustusvoiteella, jotta silmämeikki säilyisi hyvännäköisenä mahdollisimman pitkään.

2. Valitsin luomiväripaletista sävyn a, joka on ihana persikkaisen oranssihtava sävy. Levitin sävyn kevyesti luomivakoon ja sen yläpuolelle koko luomen leveydelle.

3. Tässä kohtaa halusin tuoda meikkiin intensiivisyyttä, joten valitsin tummemman sävyn b, joka luomiväripaletissa näyttää jopa rehellisen punaiselta. Luomelle levitettäessä se on kuitenkin enemmän vesimelonin sävyinen, sillä siinä on selvästi pinkki vivahde. Tummensin tällä sävyllä luomen ulkonurkan ja nostin sävyä hieman myös luomivakoon. Lisäsin alaluomelle ripsirajaan vähän ruskeaa sävyä c pitäen alaluomen kuitenkin melko luonnollisena. En halunnut tuoda pinkkiä sävyä tällä kertaa alaluomelle, jotta se ei korostaisi silmieni punoitusta. Olin just edellisenä iltana katsonut 13 reasons why -sarjan viimeisen jakson ja vollannut silmät päästäni.😄 Se näkyi aamulla!

4. Hohtoa luomelle toin sävyllä d, joka on kaunis helmiäisen vaalea sävy. Levitin sen luomen sisänurkasta noin puoliväliin saakka ja toin sävyä itse asiassa enemmän luomen keskiosaan kuin sisänurkkaan.

5. Tykkään arkenakin rajata luomivärillä ripsirajani, sillä mielestäni se tuuheuttaa ripsiäni, jotka ovat muuten melko pienet. 😄 Rajaukseen käytin samaa sävyä c, jota käytin myös alaluomelle. Painelin sen ripsirajaan leveällä, littanalla siveltimellä ja lopuksi nostin rajauksen loppuosaa hieman kissamaiseen tapaan.

6. Lopuksi laitoin helmiäissävyä d vielä silmän sisänurkkaan, lisäsin ripsiväri ja silmämeikki oli valmis! Jos en olisi ollut niin unenpöpperössä ja unohtanut, olisin lisännyt luomen vesirajalle vielä nuden värisen kajaalin, joka freesaisi katsetta tosi kivasti ja tasoittaisi silmien punoitusta!

kesäinen silmämeikki
Bronx Colors Pure Seduction

Olen tykännyt tästä luomiväripaletista tosi paljon, vaikka pienet paletit eivät yleensä ole minun lemppareita. Hinta-laatusuhde on tässä kuitenkin loistava ja mielestäni sävymaailma tosi kaunis. Mitä olet muuten mieltä tällaisesta pinkihtävän punaisesta silmämeikistä? Mie tunnetusti rakastan niitä, mutta tiedän monia, jotka eivät tykkää käyttää punaista silmämeikissä. 🙂

Kommentit (4)
  1. Noora /prettyawesome.fi
    12.6.2020, 08:54

    Ihanan kevyt ja raikas meikki 🙂 Muistuttaa kovasti Abh:n MR palettia noi sävyt. Pitäs itsekin rohkeammin käyttää muita sävyjä, kuin niitä rusehtavia. Vihreä houkuttelee myös, mutta jänistän aina viime tipassa 😀

    1. Kiitos ihana! Sulle sopis vihreätki niin täydellisesti 😍

  2. Tykkään kovasti! 🙂 Muutenkin sun tekemät meikit on aina tosi nättejä ja sopii sun silmänmuodolle niin kauniisti 🙂 Tutoriaalit on selkeitä ja helppoja, kiitos näistä!

    1. Kiitos paljon, ihana kuulla! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *