Kiinnitetty postaus

Tutoriaali: ruskea smokey eye!

Smokey eye -silmämeikki on yksi lemppareistani ja kuten olen aiemminkin meikkitutoriaaleissani maininnut, smokey eyen ei tarvitse aina olla mustalla tehty tumma lookki, vaan myös neutraaleilla sävyillä voi hyödyntää smokey eye -tekniikkaa. Ruskea smokey eye -silmämeikki toteutui tänä vuonna piparisella ruskeapunaisella sävyllä ja sen tekemiseen käytin Jaclyn Hillin ja Morphen yhteistyön ensimmäistä luomiväripalettia. Silmämeikissä käyttämäni sävyt toivat tosiaan mieleeni piparkakkujen värin ja sehän sopii myös teeman puolesta tähän vuodenaikaan! Klassinen ruskea smokey eye on sellainen meikki, josta voi saada monta eri variaatiota vaihtamalla liikkuvan luomen shimmersävyn. Itse käytin tässä meikissä kultaisen ja kuparin sävyisiä helmiäisvärejä, jotka toivat meikkiin entistä lämpimämmän fiiliksen!

ruskea
Ruskea smokey eye -tutoriaali

Tutoriaali:

1. Pohjustin luomen luomivärinpohjustajalla, jotta silmämeikki on mahdollisimman kestävä ja helppo tehdä. Itse käytin Smahsboxin luomivärinpohjustajaa, joka on yksi kaikkien aikojeni suosikki. Sopii myös kuivahkoille luomille!

2. Levitin luomivakoon yhden ohuehkon kerroksen sävyä (a).

3. Halusin luomivaon olevan hieman intensiivisempi, joten levitin siihen vielä hieman sävyä (b) tuomaan kuparista vivahdetta ja tummentamaan sävyä.

4. Tummensin myös silmän ulkonurkkaa sävyllä (c). Aloitin hyvin pienellä määrällä, jotta luomiväriä olisi helpompi häivyttää. Itse tykkäänkin rakentaa meikkiä kerros kerrokselta, jolloin saan helpommin siitä sen värisen kuin haluan.

5. Lisäsin samaa sävyä (c) myös toisen kerroksen tuomaan syvyyttä ja vahvistamaan silmämeikkiä.

6 . Käytin sävyä (c) myös alaluomille tummentaen sitä noin alaluomen puoliväliin saakka.

7. Silmän sisänurkasta puoliväliin sakka levitin sormella kultaisen sävyn (d). Häivytin pohjasävyn ja kultaisen sävyn rajaa painelemalla sitä kuparisella sävyllä (e).

8. Rajasin vielä silmät ruskealla geelimäisellä eyelinerilla tehden rajauksesta kissamaisen/winged eyelinerin.

9. Viimeisenä lisäsin ripsivärin, sekä muutamia ripsitupsuja silmän ulkonurkkaan! Ripsitupsut ovat kätevät tapa tuoda meikkiin lisää särmää, mutta niiden olemassa oloa ei edes huomaa – ne eivät siis tunnu silmissä ollenkaan, kuten irtoripset monesti tekevät.

ruskea
ruskea smokey eye -tutoriaali

Tällainen on minun basic ruskea smokey eye, jota teen melko usein hieman erilaisilla sävyillä. Tästäkin meikistä olisi saanut ihan erinäköisen, jos liikkuvalle luomelle olisi kultaisen sijaan valinnut jonkin toisen sävyn! Tällaista pohjaa hyödyntämällä voi tehdä siis monenlaisen silmämeikin. Onko muita smokey eyen ystäviä, jotka käyttävät muitakin kuin tummia, savuisia sävyjä? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *