Vertailussa ABH:n Brow Freeze ja G Beauty Labin Brow Soap

Ehdottomasti kysytyin kysymys viikon sisään Instagramini puolella: mitä eroa on Anastasia Beverly Hillsin Brow Freezellä ja G Beauty Labin Brow Soapilla? Onko Anastasian Brow Freeze -kulmavaha parempi ja miksi? Olen jutellut seuraajieni kanssa tästä jo paljon Instagramissa, mutta koska aihe oli niin suosittu, päädyin ikuistamaan sen myös blogini puolelle. Alla vertailu näiden kahden erittäin tunnetun tuotteen kesken!

Alustuksena haluan kertoa, että mulla on erittäin haastavat kulmakarvat ja olenkin joutunut useasti toteamaan, että ihan tavalliset kulmageelit eivät vain mulla toimi. Kulmat näyttävät kivalta, kun geelin levittää, mutta ne osoittavat oman tahtonsa jo viiden minuutin sisään ja näyttävät siltä kuin niihin ei olisi koskaan mitään laitettukaan. Suurin haasteeni on selvästi karvojen kasvusuunta. Suuri osa kulmakarvoistani osoittaa kohti suoraan eteenpäin ja osa itsepintaisesti alaspäin, joka tekee niiden hallittavuudesta vaikeaa. Olen kokeillut hiusgeelit, suosituimmat kulmavahat, you name it. Käytännössä kaiken muun paitsi liiman, johon en mielelläni haluaisi sekaantua. 😄  Senpä takia olin juoksemassa paikalliseen Kicks-myymälään melko nopeaa, kun huomasin uuden kulmavahan tulleen markkinoille!

G Beauty Lab Brow Soap & Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Hallittavuus/pito – Brow Soap vs. Brow Freeze

G Beauty Labin Brow Soapin pitävyys on selkeästi tavallisia kulmageelejä parempi. Olen itse käyttänyt tuotetta melko aktiivisesti ja tykännyt siitä, millaisen lopputuloksen sillä saa aikaiseksi. Harmillisesti minulla pito ei ole aivan niin vahva kuin se voisi olla. Kulmat kyllä saa hyvin ojennukseen, mutta täyttä hallittavuutta en tällä tuotteella saavuta. Puolisollani taas on niin sanotusti tavalliset kulmakarvat, jotka tottelevat kulmageelejäkin kohtuullisen hyvin. Hänelle G Beauty Labin Brow Soap on todella hyvä! Kulmat menevät hyvin siihen suuntaan, johon ne kampaa.

Puolestaan ABH:n Brow Freeze -kulmavahalla hänen kulmilleen voi tehdä ihan mitä haluaa! Pito on niin vahva, että kulmakarvat voi kammata vaikka täysin pystyyn ja ne pysyvät siinä asennossa. Myös minun kulmani olivat ekaa kertaa melko hallittavat ja kampautuivat hyvin sinne, minne halusin niiden menevän. Kuvasin ensireaktio-tyyppisen videon kokeilusta Instagramiin ja se on vielä nähtävillä profiilini kohokohdissa! Huomasin heti ensimmäisellä kokeilulla, että minun kulmiini Brow Freeze -kulmavahalla on parempi ote kuin Brow Soapilla. Anastasian kulmavaha tarttui tosi jämäkästi kiinni kulmiini ja huomasi, että hallittavuus oli parempi kuin toisella kulmavahalla. Ihan täydellistä tulosta en omiin kulmiini saanut pelkästään harjaamalla kulmavahaa, sillä osa kulmakarvoista jäi itsepintaisesti sojottamaan eri suuntaan. Sormella painellen saan ne kuitenkin melko hyvään linjaan muiden kanssa.

Koostumus – Brow Soap vs. Brow Freeze

Päällepäin näiden kahden tuotteen välillä ei ole juuri eroja. Kummassakin on kirkas ja geeli-/vahamainen koostumus, joka näyttää melko samalta. Yksi iso ero on kuitenkin tuoksussa: hajusteherkille G Beauty Labin Brow Soapissa on varmastikin liian voimakas tuoksu (makea, karkkimainen), kun taas Brow Freeze -kulmavaha on tuoksuton.

G Beauty Lab Brow Soap

Kulmille laitettuna Brow Soapissa on mielestäni enemmän tekstuuria tai tuotetuntua niin kuin eräs kauneusbloggaaja hyvin kuvaili. Brow Soap ainakin minun kulmissani on siis hieman näkyvämpi kuin Anastasian kulmavaha. En tiedä varmuudeksi, että mitkä kaikki seikat tähän vaikuttavat, sillä minulla tuotteet ovat selvästi näkyvämmät kuin vaikka puolisoni kulmissa. Hänen kulmissaan en juuri nähnyt eroa näiden kahden tuotteen välillä, mutta minun kulmissani puolestaan Anastasian vaha näkyy paljon vähemmän.

Anastasia Beverly Hills Brow Freeze

Pysyvyys – Brow Soap vs. Brow Freeze

Puolisollani Brow Soap pysyy kohtalaisen hyvin kulmissa, mutta muutaman tunnin jälkeen huomaa, että Brow Soap on antanut jonkin verran periksi. Anastasian kulmavahalla taas samassa ajassa kulmat ovat edelleen siinä asennossa, johon ne harjattiin. Minulla taas näissä itsepäisissä kulmissa on melko iso ero näiden kahden tuotteen välillä. Brow Soap antaa huomattavasti paljon nopeammin periksi tällaisissa kulmissa, joilla on oma tahtonsa.😄   Minun kokemukseni mukaan siis Brow Freeze jaksaa pitää vaativat kulmat pitempään hallittuina, mutta Brow Soapinkin teho on tavallisissa kulmissa melko hyvä.

Brow Soap vs. Brow Freeze

Hinta – Brow Soap vs. Brow Freeze

Muistin aiemmin, että G Beauty Labin Brow Soap olisi ollut hintaluokaltaan noin 15 euron pintaan, mutta Sokosella se näytti olevan 19,90€. Voi olla, että muistan hinnan jostain tarjouksesta! *Kicksillä Anastasian Brow Freezer maksaa 29,50€, kun taas Bangerheadilla sen saa hintaan 23,90€! Näiden tuotteiden hintaero ei siis loppujen lopuksi olekaan niin suuri ostopaikasta riippuen.

Kokemuksia – Brow Soap vs. Brow Freeze

Kaiken kaikkiaan voin sanoa, että nämä molemmat tuotteet ovat hyviä. Mikäli sulla ei ole varsinaisesti ongelmia esimerkiksi kulmakarvojen kasvusuunnan tai niiden hallittavuuden suhteen, voin lämpimästi suositella edullisempaa G Beauty Labin kulmavahaa. Se on hyvä perustuote, jossa on selkeästi vahvempi pito kuin esimerkiksi tavallisella kulmageelillä. Jos sulla taas on tämän tyyppiset kulmat, kuten mulla, suosittelen ehdottomasti kääntymään Anastasia Beverly Hillsin uutustuotteen puoleen. Se on parhaimmillaan vaativissa kulmissa, joiden hallittavuus on muuten heikko. Suosittelen Brow Freezeä myös silloin, kun haluat muotoilla kulmiasi reilummin ja kammata niitä selkeästi eri suuntaan kuin missä ne luonnollisesti ovat. Tässä Brow Freeze on mielestäni vahvempi ja sen pysyvyys parempi. Itse siis ehdottomasti suosin Anastasian tuotetta omiin kulmiini juurikin niiden haastavuuden vuoksi.

Loistavia tuotteita siis molemmat käyttäjästä riippuen! Nappaa Instagram-tilini seurantaan, niin näet nämä uutuustuotekokeilut ensimmäisten joukossa ja tuotteet käytössä meikkivideoilla. 💕

kauneus ostokset meikki
Kommentit (2)
  1. betternailday
    1.2.2021, 09:33

    Kiitos perusteellisesta vertailusta! Mä joudun taikomaan tyhjästä ”lisää” kulmakarvoja meikillä ja jos näistä kahdesta nyt pitäisi valita parempi, niin se olisi Anastasia. Hassua kyllä, mun ostamassa G Beauty Labin ekassa purkissa oli hieman erilainen koostumus kuin uudemmassa, massa oli jotenkin jäykempää ja ”kuivempaa”. Mietin, onko tuote kuivahtanut, kun se on kuitenkin ollut mulla käytössä jo pitkään, mutta tämä uusi on vaan tavallaan ”kosteampaa”. Vanhassa on myös erikokoinen purkki. En tiedä, onko koostumusta muutettu, onko mun vanha kuivunut vai onko tää vaan sattumaa. Yllätyin silti, kun avasin uuden G Beauty Labin purkin ja massa oli aika erilaista kuin siinä ekassa.

    1. On tuossa Anastasiassa kyllä tosi hyvä koostumus, ei voi muuta sanoa! Loistava tuote 🙂 Muistankin, että sun instassa oli tästä purkkiasiasta joskus juttua!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *