Tutoriaali: vihreä silmämeikki Clarinsin uutuusluomiväreillä

Clarinsilta on tullut ihania pienikokoisia Ombre 4 Couleurs -luomiväripaletteja, joissa on neljä sävyä jokaisessa paletissa. Paletteja oli useita eri sävyjä ja minua ehdottomasti eniten kiinnosti vihreän sävyinen paletti *05 Jade Gradation (luomiväripaletti saatu PR-lahja). Tässä paletissa on kolme kaunista vihertävää sävyä ja yksi sininen sävy. Ainoa miinus tässä paletissa on mattasävyjen puuttuminen, joten nappasin aurinkopuuterin kaveriksi meikin toteuttamiseen. Aurinkopuuteri toimii usein hyvin häivytyssävynä ja on mulla aina meikkipussissa mukana. Alla kuvatutoriaali silmämeikkiin ja fiiliksiä Clarinsin luomiväripaletista!

Tutoriaali: vihreä silmämeikki

(alla kuva luomiväripaletista ja käytetyistä sävyistä)

Vihreä silmämeikki Clarinsin Jade Gradation -luomiväripaletilla

1. Pohjustin luomen luomivärinpohjustusvoiteella. Itse käytin tässä *Wet ’n’ Wildin primeria, joka pitää hyvin luomivärin paikoillaan rasvoittuvilla luomilla.

2. Häivytin aurinkopuuteria luomivakoon ja hieman sen yläpuolelle.

3. Käytin paletin tumminta vihreää (a) tummentamaan silmän ulkonurkkaa. Vaikka sävy onkin metallinhohtoinen, sai sillä hyvin tummennettua luomen ja metallinhohtoisuus häivyttyi siveltimen avulla lähes mattaisen näköiseksi. Tämä oli iso plussa, sillä paletista tosiaan puuttuu mattasävyt kokonaan, jonka vuoksi sitä on haastavampi käyttää sellaisenaan.

4. Käytin samaa sävyä (a) vielä kevyesti alaluomelle.

5. Kävin ulkonurkkaa lukuunottamatta koko liikkuvan luomen läpi sävyillä b ja c. Levitin ensin sormella vaaleamman sävyn (b) luomelle ja kävin tämän sekä luomella olleen mattaisen sävyn rajan läpi häivyttäen sitä sävyllä c. Etenkin sävy b on aivan ihanan hohtava ja näyttää hempeän vaaleanvihreältä luomella

6. Kokeilin sinistä hohtavaa sävyä (d) rajaukseksi ja se toimi siinä yllättävän hyvin. Metallinhohto ei näkynyt rajauksessa paljoakaan ja siihen tuli kiva, tummansininen vivahde tavallisen mustan rajauksen sijaan. Sävy on super kaunis!

7. Lisäsin ripsivärin ja vaalean rajauksen alaluomen sisäpinnalle. Käytin siihen IsaDoran kynää sävyssä *Nude. Tällainen vaalea sävy kivasti freesaa sisäluomea ja raikastaa siten koko katsetta.

8. Ihastuin vaaleanvihreään sävyyn (b) ja halusin lisätä sitä vielä silmän sisänurkkaan tuomaan hohtoa ja lisäksi vielä kulmaluulle. Se toi kivasti kokonaisuuden yhteen, meikki on siis valmis!

Clarins 4 Couleurs 05 Jade Gradation -luomiväripaletti

Tykkäsin kaiken kaikkiaan tämän paletin sävyistä tosi paljon! Etenkin vaaleanvihreä sävy vei kyllä sydämeni mennessään ja uskon, että tulen käyttämään sitä jatkossakin usein. Se näyttää livenä tosi kivalta ja sävyn vihreys näkyy vielä enemmän.😊

kauneus tutoriaalit meikki
Kommentit (1)
  1. Charming Nails
    11.1.2021, 07:46

    Hyvä tutoriaali ja kaunis meikki 🙂 mullakin tämä paletti ja tykkään tosi paljon <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *