The GIRLS are back in town

Mean-girls-mean-girls-23781893-500-375.jpg

 

Oltiin tänään tyttöporukalla shoppailemassa, kun Miehet oli poissa jaloista. Stella osti ihania paitoja ja rannekorun ja Jasmine löysi rietasta piristettä makuuhuoneeseen. Myös Jasminen pieni Lollipop -chihu oli messissä. Shoppailun lomassa mentiin kahville ja alettiin miettiä, että shoppailun, kauneuden, sisutuksen ja tietysti Miesten lisäksi elämään kaipaisi jotain harrastusta. Lottis heitti upean idean, että miksei kirjotettaisi meidän elämästä blogia, kun kirjoittaahan meidän kavereistakin n. 85%. Koska numerot kerrankin tuli puheeksi, tämä blogi on 30% muotia, 20% lifestyleä ja loput 80% seksiä ja parisuhteita. Villiä menoa siis luvassa! Annica heitti, että toivottavasti porukka ei tule liian kateelliseksi. Toivottavasti kuitenki kaikki löytää inspiraatiota pukeutumiseen ja tyyliin ja tietenkin mahtavia parisuhdeneuvoja alan asiantuntijoilta 😉 

Päivitetään jatkossa jokanen omia postauksia ja miksei välillä yhteisiäkin! 

Tänään päivän topic oli Annican uusi suhde. Annica, joka on aina ollut porukan itsenäinen sinkkukinkku eikä ole kaivannut miestä elämäänsä, on nyt tavannut seksikkään miehen, josta on tullut vakkari sängyssä. Könsikästä on esitelty jo kaveriporukallekin eli mistään panosta ei enää ole kyse. Pidetään sen verran mystiikan verhoa edessä, että kutsutaan miestä vaikkapa Herra Kuumikseksi. 

Vähän urakeskeisen naisen elämä on kuitenkin tästä järkyttynyt, koska asunnosta on pitänyt löytyä tilaa Kuumikselle. Vähän sama kun Lottiksella, joka just sai avaimen oman kultansa kotiin (tästä myöhemmin laajempaa tietoa!). 

Nyt loppuilta vietetään tyttöjen kesken viinilasien äärellä. Ainakin siihen asti, että Herra CEO tulee kotiin ja kaipaa kahdenkeskeistä aikaa Jasminen kanssa<3 Love U all! 

 

XOXO

Annica, Lotta, Stella ja Jasmine

Kommentit (2)
 1. Saisko kuvii Lollipopista? Mulla on kans chihu<3Ihan hyvä blogi, mut lisää postauksii, please!

  1. Moooi

   Viel ei olla ehditty kirjoittelee kummemmin, lissä mahtavii postauksii tulossa pikimiten ;)) 

   Koitan saada Poppiksesta kuvaa seuraavaan postaukseen!

    

   Kiitti kommentista <3 <3

    

   -Jasmine

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *