Ladataan...

 

Viime viikon luottoasuni koostuivat rennoista farkuista ja pooloneuleista. Vähäeleinen poolo on helppo stailata vaikka näyttävillä koruilla tai räikeällä huulipunalla, mutta flunssasta kärsineenä halusin mahdollisemman mukavan asun töihin. Mukava ei missään nimessä tarkoita tylsää asua! Helpolla pikku kikalla pystyin jättämään korvikset tällä kertaa roikkumaan kampauspöydälleni korvieni sijaan ;)  

Päätin jättää hiukseni kauluksen alle piiloon ja näin katutyylitaitureiden suosima turtleneck hair stailaus oli valmis! Säästyin myös hiustenlaiton vaivalta ja sainpa vielä lisä lämmitystä hiuksistani kipeälle kurkulleni :D

Mukavaa viikkoa kaikille!

 

poolot Cubus //  farkut Cubus  // vyö Gucci

 

Ladataan...

Ladataan...

Vuoden ensimmäisessä punaisen maton tapahtumassa, Golden Globe -gaalassa oli taas nähtävillä upeita pukuja julkkisten päällä. Syynaan aina tällaisten tilaisuuksien mekot läpi, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Tällä kertaa nämä ylhäällä olevaa kaksi huikeaa kultaista luomusta vievät kyllä voiton. Lucy Boyntonin Celinen kultainen luomus on kerrassaan henkeäsalpaavan kaunis! Irina Shaykin Versacen kultaunelma oli myös huikea näky.

Prinsessamekot nyt ovat aina hurmaavia, varsinkin karamellin vaaleanpunaisena. Mieli tekee pukea oma häämekko päälle :D

Nämä loistokkaat mekot persoonallisilla leikkauksilla kiinnittivät huomioni. Upeita kaikki!

Löysitkö sinä lemppareitasi punaiselta matolta? 

Ladataan...

Ladataan...

Hyvä tarina kirjan, musiikkikappaleen, brändin tai henkilön takaa saavat mielenkiintoni heräämään. Luen paljon elämänkertoja, katson dokumentteja ja selvitän juurta jaksaen kiinnostamani aiheen taustat. Vaatebrändien mallistojen inspiraationa toimivat monesti hyvin mielenkiintoiset asiat, joista suunnittelija sitten kokoaa tarinan vaatteiden muodossa. Juuri nämä taustatarinat minua kiinnostavat myös muodista puhuttaessa. 

Wildfox brändiin sain ensikosketukseni, kun bongasin instagramista ihanan Barbie paidan, jonka alkuperää lähdin sitten selvittelemään. Päädyin Wildfoxin verkkosivuille ja olin samoin tein myyty. Tämä Los Angelesilainen merkki tekee retro vaikutteisia mallistoja, joita myös monet julkkikset suosivat. Wildfox on tehnyt yhteistyötä mm. Mattelin ja Coca-Colan kanssa. Barbie mallisto oli juuri myynnissä, minun mennessä heidän sivuilleen ensimmäistä kertaa. Malliston vaatteet olivat hurmaavia, mutta kokoelman lookbook se vasta olikin ihana! Nämä kuvat ovat tästä kyseisestä lookbookista.  

Päätin (tai siis lompakkoni päätti :D), että ostan yhden malliston paidoista ja arvatkaa oliko vaikeaa valita! Verkkokaupassa minä ainakin tylsistyn nopeasti selaillessani vaatekuvia läpi, mutta tämmöisiin huolella tehtyihin lookbookeihin en kyllästy ikinä! Selasin sen ja kaikki muutkin Wildfoxin mallistojen "tarinat" läpi uudestaan ja uudestaan. 

Jos minun unelmani omasta mallistosta joskus toteutuisi, tekisin sen ympärille juuri tämmöisen kokonaisen tarinan. Malliston vaatteen pukiessa päällensä saisi kokea taianomaisen hetken, ihan kuin hyppäisi näkemäänsä taruun. Ainakaan minulle vaate on harvoin vain vaate, sillä mielikuvitukseni on rikas :D

 

 

kuvat Wildfox

Kuvista oikein huokuu aurinkoinen Cali Life, joka on minun mielenmaisemani ja haaveeni. Barbie on aina ollut ykkös leluni, joten olisin ottanut kokoelman jokaisen asun omaan vaatekaappini enemmän kuin mielelläni. Jouduin kuitenkin tiukan valinnan eteen ja tilasin California Dream Barbie logolla olevan rennon paidan. Paidan teksti passaa minulle täydellisesti ;)

Viime kesäisellä häämatkallamme pääsin käymään West Hollywoodissa sijaitsevassa Wildfoxin myymälässä ja olisin voinut jäädä siihen asumaan! Ihanin näkemäni kauppa ikinä!

Ladataan...

Ladataan...

Nyt täytyy sanoa, että takana on ehkä paras Joulu ikinä! Viime postauksessa kerroinkin omasta asennemuutooksesta Joulua kohtaan ja se kyllä toimi kaikin puolin. Valokuvien ottaminen jäi vähäiseksi, koska tuli keskityttyä hetkeen. Polaroid kamerallani muistin napata ainoastaan nämä neljä kuvaa :D

Parasta tässä Joulussa

Perhe <3 Läheiset tekevät Joulusta Joulun. 

Kiireettömyys. Aattoaamun kaupoissa hästäämistä lukuunottamatta asiat soljuivat sopivaan tahtiin tänä Jouluna.

2 x yhteinen vapaapäivä. Mieheni pystyi pitämään kaksi päivää vapaata, Christmas miracle <3

Savusauna, maasauna, Afrikan tähti ja Uno pelit. Kerrankin ehdimme joulusaunaan (saunoihin). Rakastan varsinkin savusaunan pehmeää lämpöä. Emme ole mitään seurapeli faneja, mutta tänä Jouluna oli niin hauskaa pelata Afrikan tähteä ja Unoa. Uno peli tuo mummun mieleen, kenen kanssa pelasin kyseistä peliä aina. 3 peräkkäistä voittoa Afrikan tähdessä oli myös ihan kivaa :D 

Lahjojen antaminen. Ihana nähdä lahjan aukaisijan ilme, kun viimein saat antaa tarkkaan suunnittelemasi yllätyksen. 

Lemmikit. Oli ihanaa viettää nyt myös kahden hepan kanssa aikaa. 

Joulupukki. Minä olin Joulupukin mukaan ollut tosi kiltti tänäkin vuonna ;)

 

Ladataan...

Ladataan...

Tänä vuonna minusta on kuoriutunut jouluihminen ja se, jos mikä on ihme :D Yleensä kaikenlainen jouluhössötys ärsyttää ja jopa hieman ahdistaa minua, mutta tänä vuonna tein tietoisen päätöksen asennoitua oikein. Kertapa joulu tulee joka vuosi, ulkomaille ei ennätetä karata, niin nautitaan sitten jouluntunnelmasta! Jotain taikaa asenteen muutoksessa oli, sillä nyt tilanne on sillä mallilla, että esim. töistä kotiin ajellessani kuuntelen sen reilu puoli tuntia joululauluja ihan innoissani autossa :D Koristeilla en sentään ole kotona lähtenyt revittelemään, lukuun ottamatta uutta joulukuusta, jonka tietenkin kuorrutin jenkkityyliin täyteen kimaltelevia palloja ja nauhoja. Lahjoista olen suurimman osan hommannut, mutta en kyllä tänäkään vuonna hyvissä ajoin :D. Lahjojen suunnittelu on minusta aina ollut parasta joulussa ja sen aloitankin ajoissa. Jotenkin niiden ostaminen sitten jää aina viime tinkaan. Tämän viikon viikkosiivousta voisin juhlallisesti kutsua joulusiivoukseksi niin sellainenkin tulisi tehtyä. Pyhien asut alkavat olla valmiiksi mietitty (heti lahjojen suunnittelun jälkeen toiseksi parasta joulussa :D). Näköjään alan olla aika valmis joulun tuloon.  

Kaksi kolmesta on nyt siis meillä kotona joulutunnelmissa. Kolmas, enkä puhu nyt koirasta, hän nimittäin rakastaa joulua ja joulupukkia :D Hän ottaa pukin joka vuosi ilolla vastaan, lahjoista puhumattakaan. Puhun porukkamme toisesta miespuolisesta henkilöstä :D Jouluntaika ei ihan vielä ole häntä tavoittanut, mutta uskoisin kuitenkin viimeistään joulupukin tuovan hänellekin joulumielen ;) 

Joko sinä olet valmis joulun tuloon?

Ladataan...

Ladataan...

Jos olisin rikkaampi niin vaatekaappini, korjaan, vaatehuoneeni, täyttyisi Versacen ylellisistä luomuksista. Selailin läpi Versacen Pre-Fall 2019 mallistoa, joka sisälsi juuri sellaisia huumaavaa luksusvaatteita, joita tämä merkki tarjoaa vuosi toisensa jälkeen. Näyttävyys, yksityiskohdat ja musta/kulta kiinnostavat minua pukeutumisessa aina, joten toki kiinnitin heti huomioni näihin elementteihin catwalk kuvissa.  

Pehmeä ja karski toimivat aina yhdessä. Vastakohdilla pelaaminen niin pukeutumisessa kuin elämässä muutenkin luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden ;) Kuvan karamelli neuleet näyttävät hurmaavilta mustaan kiiltoon yhdistettynä. Minulla oli kerran tuollainen kiiltävän musta, kylläkin pitkän mallinen, takki. Annoin sen lainaan enkä koskaan saanut sitä enää takaisin... Lainaaja voisi lähettää minulle tilalle tuon lyhyen version kiitos! 

Black and Gold, that`s what I`m talking about!

Tämän kuvan räpäsäsin häämatkaltamme Rodeo Drivelta, koskapa Couple Goals :D 

Ladataan...

Pages