11 vinkkiä parempaan golfin pelaamiseen

On aika lähteä kentälle ja aloittaa golfin pelaaminen!

Golf on loistava rentoutua sekä tapa viettää aikaa ystävien kansss

Golfia voi pelata kymmenillä eri tavoilla, mutta tässä kirjoituksessa muutama vinkki, joiden avulla tulet nauttimaan ja pelaamaan Golfia paremmin!.

Harjoittele, harjoittele harjoittele….

golf treeni

Harjoittelu tekee mestarin, joten on tärkeää, että käytät aikaa harjoitteluun

Harjoittele otetekniikkaa ja swingiä, jotta voit kehittyä taitavammaksi pelissä

Kokeile ennen kierrosta ottaa kymmenen minuuttia aikaa harjoitella puttaamista kummallakin kädellä tai yksinkertaisesti ottaa etäisyyttä helpolla lyönnillä, jotta lihakset ehtivät venyä.

Vaikka et uskoisi, että pelissäsi on jokin ongelma, yritä aina harjoitella vähintään tunnin ajan. Tulet hämmästymään, miten paljon eroa sillä on!

Hanki oikeat välineet

golf mailat

On tärkeää ostaa oikeat golfmailat. Se voi olla melko vaikea tehtävä, koska valittavana on niin paljon mailoja. Seuraavassa on muutama neuvo, joiden avulla päätöksenteko on hieman helpompaa:

  1. Kokeile mailaa ennen kuin ostat sen. Haluat mailan, joka tuntuu hyvältä kädessäsi
  2. Yritä aina hankkia kevyempiä mailoja
  3. Et halua liikaa painoa päällesi, joten varmista, että varsi on kevyt eikä liian jäykkä
  4. Etsi mailat, jotka sopivat svingityyliisi

Kun olet kaupassa, ota joitakin mailoja hihoista ja katso, miltä ne tuntuvat. Tuntuuko se oikean kokoiselta? Tuntuuko, että siinä on tarpeeksi painoa? Nämä ovat kysymyksiä, joita voit miettiä kun ostat golf mailaa.

Hanki joukko laadukkaita golfpalloja

On parasta, että sinulla on kaksi tai kolme erilaista palloa, jotta voit saada oikean tuntuman jokaiseen palloon. Et halua liian kovia tai liian pehmeitä palloja, vaan jotain siltä väliltä auttaa peliäsi. Kannattaa ehkä kokeilla myös palloja, joissa on kuoppia, jos sinulla on vaikeuksia saada riittävästi nopeutta palloon.

Käytä oikeita vaatteita

En tarkoita pukua ja solmiota, mutta pukeudu mukavasti, sillä golfin pelaaminen voi olla melko fyysistä! Sinun tulisi aina pyrkiä välttämään farkkuja tai shortseja, jotka päättyvät polven yläpuolelle, sillä ne rajoittavat liikkumista. Pukeudu hengittäviin vaatteisiin, kuten puuvillaan, jotta et pelatessa ei tule liian kuuma.

Muista käyttää hattua ja aurinkovoidetta! Aurinko voi olla aika kuuma, joten haluat jotain, joka suojaa päätäsi haitallisilta auringonsäteiltä. Kannattaa myös kokeilla aurinkolaseja, sillä ne auttavat suojaamaan silmiäsi ja antavat sinulle upeita tyylipisteitä!

Hanki laadukkaat golf kengät

golf kengät

Golfkenkä on kenkätyyppi, joka on suunniteltu erityisesti golfin pelaamiseen. Sen pohjassa on erityinen pito, toisin kuin useimmissa kengissä, jonka ansiosta pelaaja voi liikkua millä tahansa pinnalla helposti. Golfkengät on yleensä valmistettu nahasta tai kankaasta, ja niissä on kumipohja.

Ne ovat myös melko mukavat, joten on tärkeää valita kenkä, joka pitää jalkasi hyvällä tuulella pitkienkin kävelyjaksojen jälkeen. Varmista, että pohja on riittävän paksu ja että siinä on riittävästi pitoa. Haluat ehdottomasti hengittävät kengät, sillä et halua hikisiä jalkoja kierroksen aikana!

Haluatko säästää rahaa? Osta golfkengät netistä. Nettikaupat tarjoavat laajan valikoiman ja tyypillisesti myös edullisemman hinnan kuin kivjalkaliikkeet tai golf klubit.

Etsi hyvä golfkenttä

On tärkeää löytää golfkenttä, joka sopii sinulle. Saatat haluta kentän, jossa on paljon puita, tai avoimen kentän. Haluatko leveät väylät? Jos löydät tarpeisiisi sopivan kentän, pelaaminen on varmasti hauskempaa.

Hanki valmentaja tai liity golfkerhoon

Jotkut rakastavat ajatusta yksin pelaamisesta, kun taas toiset haluaisivat mieluummin ohjaajan, joka auttaisi heitä parantamaan peliään. Jos pelaat mielelläsi ystävien kanssa ja haluat vinkkejä parempaan pelaamiseen, liittyminen golfkerhoon tai ohjaajan palkkaaminen voi olla paras vaihtoehto. Voit myös saada oppitunteja ammattitaitoiselta ohjaajalta, joka voi auttaa sinua oppimaan golfin pelaamisen perusteet.

Pelaa ihmisten kanssa, joiden seurassa viihdyt

golf kaverit

On tärkeää pelata sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa viettää mielellään aikaa. Silloin sinulla on paljon hauskempaa ja sinua ärsyttää vähemmän muiden pelaajien virheet. Golfin pelaaminen voi olla turhauttavaa, joten on parasta pitää asiat mahdollisimman positiivisina.

Voit myös kokeilla pelaamista uusien ihmisten kanssa, sillä jotkut ystävistäsi eivät ehkä ole yhtä hyviä golfissa

Opi pelistä ja sen säännöistä

Golf on monimutkainen urheilulaji. Siinä on monia eri elementtejä, jotka sinun on pidettävä mielessäsi sitä pelatessasi. Peliin kuuluu monia sääntöjä, joten jos haluat pelata paremmin, kannattaa yritä oppia mahdollisimman paljon pelistä.

Keskity tekniikkaasi

Golf on haastava laji, ja jos haluat voittaa, on tärkeää, että keskityt ennen kaikkea tekniikkaasi. On monia tapoja parantaa lyöntinopeutta tai -tarkkuutta harjoittelulla ja kovalla työllä. Kokeile leikkiä eri tekniikoilla, kunnes löydät itsellesi parhaiten sopivan.

Osallistu turnauksiin

Pelaaminen golfkentällä on hauskaa, mutta pelaaminen muiden ihmisten kanssa toista pelaajaryhmää vastaan voi olla vielä palkitsevampaa ja kilpailullisempaa! Turnauksia järjestetään joka vuosi ympäri maailmaa. Halusitpa sitten ystävälliseen kilpailuun tai kokeilla taitojasi ammattilaisurheilussa,kannattaa harkita ilmoittautumista turnaukseen ja pitää hauskaa.

Nauti golfin pelaamisesta

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, muista nauttia kentällä viettämästäsi ajasta! Sillä ei ole merkitystä, voitatko vai häviätkö; tärkeintä on, että olet saanut raitista ilmaa ja liikuntaa kokeillessasi jotain uutta ystävien kanssa. Yritä keskittyä häviämisen myönteisiin puoliin, kuten siihen, että opit lisää omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi

Ja nyt tiedät, miten pelata parempaa golfia! Löydät kaikki nämä vinkit tästä artikkelista. Toivottavasti pidit siitä!

kulttuuri liikunta oma-elama tutoriaalit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *