Leffa- ja sarjasuosituksia x 10

Terkut sängynpohjalta! Olin viikko sitten maanantaina jalkaleikkauksessa ja viimeisen viikon olenkin ollut vuodelevossa kotona. Siinä on sitten tullut katsottua aikas paljon kaikenmoisia sarjoja ja leffoja. Tässä niistä suosikkini:

ELOKUVAT:

LOVING VINCENT – Todella kaunis ja uniikki elokuva. Maailman ensimmäinen  (ja ainoa?) maalaten toteutettu elokuva Vincent Van Goghin kuolemasta ja sen selvittämisestä. Elokuva on tehty Van Goghin maalaustyyliä ihannoiden ja tarinaan  on istutettu paljon Van Goghnin omia kuuluisia tauluja. Jos taulut eivät ole entuudestaan tuttuja niin kehotan googlaamaan niitä ennen leffan katsomista, niin saa leffasta vieläkin enemmän esille. Todella upea elokiuva sekä mies-että naiskatsojien mielestä! Ehdoton suositus! (Nähtävissä ainakin Cmorella, 2viikon ilmainen kokeilujakso).

GOODBYE CHRISTOPHER ROBIN – Koskettava tarina Nalle Puhin kirjoittajan omasta elämästä, hänen pojastaan ja tarinan vaikutuksesta koko perheeseen. Laatu-brittidraamaa ja englantilaista huumoria. Koskettava ja hyvin tehty. Vahva suositus jos tykkäät brittidraamasta ja elämäkertaelokuvista. (Netflix& Cmore)..

DOKKARIT JA INSPISPUHEET:

HEAL –  Mielenkiintoinen dokkari mielen ja kehon yhteydestä ja paranemisprosessista mielen voimalla (Netflix).

PIKAKUVA – Kivoja, lyhyitä infopaketteja aiheesta kuin aiheesta. Kesto vajaa 20min/jakso, kun haluat laajentaa yleissivistystäsi (Netflix).

BRENÈ BROWN – ON ROHKEUDEN AIKA. Tästä onkin kohistu jo monessa paikkaa. Ja ei suotta! Todella inspiroiva puhe haavoittuvaisuudesta ja rohkeudesta!  (Netflix)

SARJAT:

EASY – 2.kausi nyt Netflixissä. Samaa taattua tavaraa kuin ykköskausikin. Jotenkin hyvin mielenkiintoinen sarja  ajankohtaisuutensa ja aitouden kokemuksen puolesta. Kohtaamiset, ongelmat ja henkilöt tuntuvat realistisilta ja samastuttavilta (Netflix).

LOMA-ASUNNOT LOISTOKUNTOON – kaikille, jotka rakastavat kodin sisustusohjelmia ja makeovereita! Todella tyylikkäitä ja persoonallisia lopputuloksia ja hyviä vinkkejä air bnb:n pyörittämiseen. Tekee itsekin mieli aloittaa sellainen bisnes kun tätä seuraa! (Netflix)

JANE THE VIRGIN – Latino-jenkkihömppää telenovela-hengessä ja sille naureskellen. Sellaisiin hetkiin kun haluaa kevyttä hömppää. (Netflix) 

URAÄIDIT- Hyvää, hieman kyynissävytteistä draama-komediaa äitiyden monista puolista ja töihinpaluusta. Näppäriä parinkymmenen minsan jaksoja (Netflix).

BETTER THINGS- Ihana Pamela Adlon (rakastin häntä jo Californicationissa) pääosassa ja myös ohjaajana tässä ilmeisesti hänen omasta elämästään inspiraationlähteen saaneessa sarjasta, jossa hän näyttelee näyttelijä-äitiä, jonka elämässä sattuu ja tapahtuu. Olen ahminut melkein kaikki 3.tuotantokauden jaksot jo muutamassa päivässä. (HBO)

Toivottavasti näistä löytyi sulle jokin uusi tärppi! Mukavaa sunnuntaita – ja leffailtaa! 😉

– – –

Lue  myös aikaisempi postaus: 10-x-sarjasuositus

kulttuuri leffat-ja-sarjat suosittelen oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *