Maanantain mietelause: Miracles..

”Ihmeitä alkaa tapahtua, kun annat yhtä paljon energiaa unelmillesi kuin mitä annat peloillesi”

Tämä on hyvä muistutus mielen voimasta ja energian kohdistamisen tärkeydestä. Siitä, että todella se mihin keskitymme ja mille annamme energiaamme, on se mikä lisääntyy ja mitä vedämme puoleemme. Jotenkin sitä usein ajattelee suojelevansa itseään siten, ettei anna itsensä toivoa ja kuvitella ihania asioita, jotka eivät ehkä koskaan tapahdukaan. Että muka suojelee itseään kun tiedostaa pelot ja mahdolliset pettymykset kirkkaasti.

Mutta jos keskitämme ajatuksiamme liikaa pelkoihin tai emme uskalla pyytää asioita / emme usko sisimmässämme ansaitsevamme niitä, emme hyvin todennäköisesti myöskään käytä niiden tavoittelemiseen täyttä energiaamme. Ja siten emme niitä ehkä myöskään saa. Uskon itse ainakin vahvasti energioihin: että maailmassa on energioita ja myös kaikissa ihmisissä on energia, jonka muut pystyvät intuitiivisesti aistimaan (”tossa tyypissä on jotenki niinku niiin hyvä energia vs. jostain syystä tossa tyypissä on todella creepy vibe”) . Nämä energiat vaihtelevat ja magneetin lailla myös tietynlainen energia vetää puoleensa tietynlaista energiaa. Tämän vuoksi tietyt ihmiset myös vetävät usein puoleensa tietynlaisia asioita ja ihmisiä.

No meni ehkä vähän sivuraiteille, mutta yhtä kaikki, tärkeä muistutus ainakin itselle: sillä mihin keskitämme energiamme on suuri vaikutus siihen, mitä saamme lisää ja miten maailma meille näyttäytyy. Ohjaako toimintaamme ja valintojamme unelmat vai pelot?

Rohkeutta ja hyvää energiaa viikkoosi!

LUE MYÖS:

Just let go..

Sometimes life..

Dare to..

There will always be someone..

When you are in a dark place..

Mihin keskityt? Tarina kahdesta sudesta

hyvinvointi mieli hyva-olo ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *