Anteeks, förlåt nu exploderar det på svenska !!!!

Nämen hjälp… -.- är så arg att jag börjar flyga snart. Fick ett samtal just och jag finner inga ord mera vad ja skall säga….
Men asiasta kukkaruukkuun … börjar med pariviikon back tapahtumii…. ömmm tosiaaan … Mofi dog.. av alla personer så just han… de borde inte har varit hans tid ännu men kun elämä iskee se ei kato aikaa eikä paikkaa… :'( saknar honom såå… saknar hans vitser, saknar allt gällande honom även hans dåliga dagar.. 
No men de e begravning på måndagen.. 16.4.2018… vet ändå att detta var bäst för honom eftersom att alla indre organ gav efter.. är glad för att han inte behöver lida men är lessen för att han är borta. 

Med allt dethär hjälper inte de att det är 3 världskriget i vår familj även från min sida och från min pojkvänns… Det finns jumalauta så mycke ti skiva om dehää skite men så lite ja vågar fö kommer de fram någo av de så börjar säger world war four…….. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ va faan ska man göra… 

Som sakt jag och benni har köpt hus. Är jätte tacksamma över de som är glada för min och hans skull …. men sen har vi domhäär smarta personerna som försöker ännu denna dag FÖSTÖRA dehär… som jomar om hu idiotiskt de var, hur vi inte borde köpa de, hur vi skall sköta dehär och framför allt är så JÄÄÄVLA nyyfiken över kostnader och våra pengar ……. JUMALAUTA MÄNNISKOR jag är inte någon miljonär och pissar inte heller guld men satan har vi köpt ett hus så nu ha vi SATAN I NAMMA räckna ut hur och med vad vi klarar oss -.- VAD ÄR DE MED MÄNNISKOR SOM SKALL SÄTT SIN FITTANS NÄSA I ALLT ?!?!?!?

Får ja fråga er en sak… OM DU HAR EN DOTTER ELLER SON…. HUR VILL DU ATTT DERAS LIV SKALL SE UT?  
Vill ni att dom skall klara sig bra? Hitta nån dom älskar över hela sit hjärta? Stå på egna fötter? Ha något att kalla sitt eget hem? 
VA?? ÄR DET DE NI VILL ???  ELLER??
Vill ni att dom ska bo under en båt, int sätt varken tvättsvamp eller tvål på 4 månader…. Vara rädd av varje steg man tar…. Pissa ner sig när nån säger BUU????

KAN VITTU BERÄTTA ATT VI E INGA KRUTUPPFINNARE MEN VI HAR LYCKAS MED NÅGO BRA OCH ÄNDÅ VITTU DUGER INTE DET???????????? VART ÄR DET SOM FELE ÄR MELLAN NÅNS ÖRON???  OCH TAMMIFAN DE E INT MELLAN VARKEN MINA ELLER BENNIS…………………….

FINE testa mina nerver, men gåå int över dom…… eller varsågod bara… på eget ansvar…..Mig stör inte det alls… Jag är kanske bara 20år  men jag är hemst stor i truten när jag lägger min fina sida till …..

Nojaa kanske ja ha nu fått de värsta ut…. försöker komma med ett lugnare inlägg imån…. GODNATT…………

bdb7f1b112a2c34efa9a3dd1ac910e3e8cac8e13e4f987b45d548e8a0f261858.jpg

 

suhteet oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *