Sephora: bronzing powder ja huulikiilto

IMG_7545.JPG

Kööpenhaminan kauppakorkeassa vaihtovuottaan opiskeleva sisareni saapui eileen Suomeen vierailulle. Tuliaisiksi hän toi Sephoralta shimmering bronzing powderin ja Glossy gloss -huulikiillon. Pidän itse yleisesti Sephoran meikeistä, mutta pidättäydyn yleensä vanhoissa tutuissa tuotteissa, joten oli hauska päästä kokeilemaan jotain uutta.

IMG_7555.JPG

Huulikiilto näytti ja maistui ensimmäisellä kokeilukerralla hyvältä. Maku oli ehkä vähän liiankin hyvä – huulia tuli nuoltua jonkin verran – mutta kestävyys oli tästä huolimatta varsin tyydyttävä. Kiilto oli varsin läpinäkyvää ja sävytti vain kevysti, mitä itse arvostan suuresti. Kaiken kaikkiaan veikkaan, että tätä tulee nyt syksyn mittaan käytettyä, kun kesäpunaiset huulipunat jäävät meikkipussiin. 

IMG_7549.JPG

Bronzing powder vaikutti myös varsin hyvältä. En itse yleensä vastaaviin tuotteisiin koske, mutta sävy oli varsin neutraali ja shimmeri näytti iholla vähemmän kimaltelevalta kuin purkissa. Kestävyys oli hyvä, joskin päällystin tuotteen Chanelin varsin tehokkaalla puuterilla, mikä on voinut vaikuttaa lopputulokseen. 

IMG_7553.JPG

Kaiken kaikkiaan ensivaikutelma oli erinomainen ja lahja onnistunut. Veikkaan, että kumpainenkin päätyy osaksi syksyn perusmeikkiä. Tulossa on matkat sekä Kööpenhaminaan että Lontooseen, joten luultavasti Sephoraa tulee ostettua lisää pian.

Syksyn meikkipaletti alkaa muotoutua!

Kauneus Meikki Testit

Kasvispikaruokaa: Vuohenjuustohampurilainen

Vuohenjuustohampurilainen

Valmistusaika: 10 min
Vaikeusaste: Helppo
Soveltuvuus:  lounas, illallinen, lisäke

Ainesosat:

  • Vuohenjuustoa
  • Lehtipersiljaa
  • Tomaattia
  • Kurkkua
  • Salaattia
  • Avokaadoa
  • Sämpylä

IMG_7476.JPG

 

Viipaloi ainekset ja halkaise sämpylä valmiiksi. Vuohenjuustoa riittää pari ohutta kiekkoa ja avokaadoa yksi neljäsosa. Laita samaan aikaan paistinpannu kuumenemaan.

IMG_7483.JPG

Paista pannulla ensin sämpylänpuolikkaat kummaltakin puolelta niin, että ne lämpenevät ja saavat rapsakan pinnan. Pannulle voi lisätä halutessaan vähän pölyä rapsakkuuden lisäämiseksi. Tähän ei pitäisi tarpeeksi kuumalla pannulla mennä montaa minuuttia, joten varo, ettet polta leipiä.

IMG_7490.JPG

Kun leivät ovat valmiit, heitä samalla pannulle vuohenjuustokiekot. Paista kummaltakin puolelta niin, että pinta muuttuu kullanruskeaksi. Vuohenjuusto valmistuu vielä leipiä nopeammin, joten kannattaa olla tarkkana ja odottaa vieressä. Kääntäminen onnistuu esimerkiksi haarukalla koukkaamalla. 

IMG_7504.JPG

IMG_7508.JPG

Lado paahdetun sämpyläpohjan päälle oman maun mukaan salaattia ja tomaattia. Lisää näiden päälle paistetut vuohenjuustot.

IMG_7509.JPG

 

Lisää näiden päälle kurkku, avokaado, lehtipersilja ja kansi.

Syö heti niin, että vuohenjuusto on vielä lämmintä.

IMG_7520.JPG

 

 

Koti Ruoka ja juoma