Zaini ja Otto, Milano

save-new 3.JPG

Sunnuntaina Iselin oli nonnansa kanssa ja Francesco ja minä kävimme Milanossa. Joimme ensin aamukahvit Zainissa, Milanolaisessa suklaapuodissa. Olimme Zainissa ostamassa syntymäpäivälahjaa, mutta paikan soma retrobaari näytti ihan ranskalaiselta elokuvakulissilta, niin meidän oli pakko juoda myös kahvit ja hetken nauttia näkymästä. Tai siis minulla oli tähän pakottava tarve, Francesco ei välttämättä näe maailmaa ranskalaisena elokuvakulissina, kuten vilkasmielikuvituksellinen vaimonsa.

Kävimme sen jälkeen Porta Nuovassa ja Chinatownissa kävelyllä. Ulkona kun oli niin lämmintä ja ihanaa. Chinatowniin oli avattu uusi Mood Market niminen kauppa, josta hankimme soijaa, Japanilaista olutta ja currytahnaa. Päädyimme sitten Ottoon brunssille. Milanossa siis suurin osa brunssipaikoista aloittavat brunssitarjoilun sunnuntaisin 12:30, eli Suomalaisittain päädyimme enemmänkin lounaalle, mutta kuitenkin.

Otto on monesti valittu Milanon parhaimmaksi brunssipaikaksi. Itse en ihan täysin ymmärrä tätä. Paikka oli hyvin herttainen ja soma ja ruoka maukasta mutta ei mikään ollut nyt niin mahtavaa. Esimerkiksi Deus on mielestäni paljon paljon parempi, kodikkaampi, rennompi, kauniimpi ja maukkaampi. Ja Deus on titääkseni ainoa paikka joka aloittaa brunssin tarjoilun oikeaan brunssiaikaan…

save-new 5.JPG

save-new 6.JPG

save-new 7.JPG

save-new 8.JPG

save-new 9.JPG

save-new 10.JPG

save-new 11.JPG

save-new 12.JPG

save-new 13.JPG

 

kulttuuri suosittelen matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *