Toimistoni Terveyskahvilassa
Tänään oli sellainen olo, että oli pakko päästä pois kotitoimistosta. Pakkasin kamppeeni ja suuntasin kokeilemaan ”Hälsocafet” nimistä kahvilaa kotimme lähistöllä. Söin aamupalaksi chia-puddingia ja join cappuccinon, ihan niinkuin tekisin kotonakin, mutta parempaa: chiapuddingiin oltiin lisätty banaania, joka teki siitä ”kermaisempaa” ja cappuccino oli soijamaidolla, joka oli paremman makuista.
Kun työskentelen kahvilassa saan paljon nopeammin asiat tehtyä ja osaan keskittyä paremmin kun taustalla on ääniä. Syyt miksi en aina työskentele kahvilassa on 1. Tärkeät puhelut pitää pystyä puhua rauhallisessa ympäristössä, 2. Kotona on isompi näyttö kaikelle graafiselle työlle ja 3. Kahviloissa on useimmiten aika kehno wifi. Tulinkin sitten kotiin syömään lounasta parvekkeella (bikineissä!) ja aamulta säästyneet wifiä ja näyttöä tarvitsevat tehtävät tuli tehtyä.
Tosin nyt tekisi melkein mieli mennä takaisin juomaan inkiväärishotteja ja selailemaan smoothie-kirjaa. Mutta taidankin käydä banaani ja soijamaito-ostoksilla, jotta huominen aamiainen olisi erimakuinen.