Ahneet Epätäydellisyydet
Tukholmassa olin tottunut työskentelemään kahviloista ja hotellien auloista monena kertana viikossa. Työpaikan vaihtaminen on itselleni todella hyvä tapa pysyä inspiroituneena ja motivoituneena. Jos teen töitä kotoa monta päivää putkeen tylsistyn ja kaikki maistuu sahanpurulle. Tosin kotoa on ihana työskennellä esimerkiksi maanantaiaamuisin jolloin viikonloppusin ei ikinä tule arkipäiväangstia ja kotoa on hyvä pitää tärkeimmät puhelinkonferenssit että saa taattua hiljaisen ympäristön ja hyvän wifi-yhteyden.
Comoon muutettuamme olen etsinyt wifi-kahvilaa. Italiassahan ei ole samanlaista kahvilakulttuuria kun meillä Pohjoisessa, Italiassahan kahviloita kutsutaan nimellä ”bar” ja kahvi heitetään kurkusta alas seisten ja jatketaan taas matkaa. Olen siis työskennellyt kotoa ellen ole käynyt Milanossa jossakin kahvilassa ja olin jo tulla hulluksi mökkihöperöksi.
Mutta eilen se löytyi! Kahvila nimeltä Le Golose Imperfezioni (”Ahneet epätäydellisyydet”), kahvila unohdetulla pienellä pikkukujalla, kahvila joka toimii myös vegaaniravintolana ja jossa kaikki leivotaan itse hyvin terveellisistä raaka-aineista. Työskentelimme Francescon kanssa sieltä aamupäivällä. Wifi toimi moitteettomasti, omistajat olivat ihania, maistoimme heidän baobab-mehuansa ja ruisleipäänsä.