Banana Pancakes

pancakes1.jpg

Löysin monesta blogista ja Pinterestistä reseptin banaanipannukakkuihin, jossa on tasan 2 ainesosaa:

  • 2 banaania
  • 2 kananmunaa

eikä mitään muuta. Olen hurahtanut niihin täysin!

pancakes3.jpg

Olen etsiskellyt inspiraatiota mitä voisi syödä aamupalaksi kun ei Comosta löydy samoja aineksia kun mitä Tukholmasta. Ison aamupalatutkimukseni jälkeen (hehe) olen huomannut että suurin osa Italialaisista ystävistäni syö aamulla paahtoleipää jossa nutellaa tai marmelaadia tai sitten ottavat lähikahvilasta mukaansa yhden (makealla) täytetyn croissantin. Mutta itse en kykene aamulla syömään jotakin liian makeaa.

Francesco syö aamulla paahtoleivän jossa kinkkua ja juustoa ja itse olen ei makean- ei suolaisen- kannalla, tykkään jugurtista, chia puddingista tai vihannes- ja hedelmäpirtelöistä. Eli banana pancakes sopivat makuuni loistavasti! Eilen lisäsin taikinaan kanelia ja söin pannukakkuja ilman mitään ja tänään lisäsin banaanisiivuja ja pähkinöitä paistamisen jälkeen. Francesco taas söi niitä jälkiruuaksi kastanjahillon kera.

Näin teet:

  1. Murskaa baanaani lautaselle
  2. Vatkaa kaksi kananmunaa erikseen, ihan vaan vaikka haarukalla
  3. Lisää banaani kananmunaan ja vatkaa hieman lisää
  4. (Tätä ei tarvitsisi tehdä mutta itse hurautan sauvasekottimella taikinan läpi, jotta siinä ei olisi paloja)
  5. Paista noin minuutin yhdellä puolella ja puoli minuuttia toisella (riippuen hieman paistinpannustasi ja hellastasi)

Itse sain 2 kananmunasta ja 2 banaanista 15 pannukakkua.

pancakes2.jpg

hyvinvointi liikunta ruoka-ja-juoma