Batatti-Kidneypapu salaattia

image_4.jpg

Harvoin teen ruokaa reseptejä lukien. Itseasiassa en ikinä tee ruokaa reseptin mukaan. Luen mielelläni ruokapostauksia blogeista tai selailen reseptiappeja mutta enimmäkseen inspiraationlähteinä ja itse ruokaa kokkaan mieleni mukaan. Se on hauskaa jos se on ”vapaata” ja ärsyttävää, jos joku muu sanoo mitä pitää tehdä. Hmm.. onkohan minulla auktoriteettiongelmia?

No, nevertheless, halusin ehdottomasti kokeilla Eeva Kolun blogissa esitettyä bataatti-kikherne salaattia. (Ihan vaan senkin takia, että halusin maistaa miltä tahini maistuu, se oli minulle uusi tuttavuus)… Olin kaupassa ihan varma, että kotona oli kikherneitä. Ei ollut. Meillä oli kaapit täynnä kidneypapuja ja borlottipapuja ja valkoisia pieniä papuja ja pakkasessa oli vihreitä herneitä mutta ei kikherneitä,  joten salaatistani tuli bataatti-kidneypapusalaattia eikä bataatti-kikhernesalaattia mutta hyvää sekin 🙂

Itseasiassa ihan mielettömän maukasta. Teen varmasti uudelleen. Onnistuin jopa saamaan bataateista täydellisiä- rapeakuorisia ja sisältä pehmeitä. Ja tahinikastike papu-juures salaatille on oikein hyvä idea. Ehkä uusia reseptejä voisi sittenkin kokeilla silloin tällöin…

hyvinvointi liikunta