Voihan nyhtöpossu!
Jos kysyy kavereilta, että saako niistä ottaa kuvan blogia varten ja ylläolevat kuvat ovat myöntymisen merkki, voi varmaan päätellä, että eilen oli ihan hauska ilta. Simonen ja Doriksen kanssa on aina todella hauskaa. Kävimme illastamassa Prime Burgerissa josta saa kaupungin parhaita Pulled Pork-hamppareita. Teimme muuten Pulled Pork-ia kotona viime sunnuntaina ja sehän on hauska sunnuntairuoka perinteisen padan tilalle.
Pulled Pork resepti: noin kilon verran porsaan kassleria laitetaan uuniin n. 150 asteeseen jonka mukaan voi tehdä marinaadin jossa kaikenmaailman hyviä mausteita ja erikoisia sipuleita tai marinaadiksi voi laittaa hyvän grillikastikkeen ja päästä helpolla. Kun pala on ollut ainakin 4 tuntia uunissa siitä ”vedetään” liha irti (ja jätetään kaikki rasva ja marinaadi pois pelistä) ja saadaan erinomaisen hyvää lihaa, jota voi syödä sellaisenaan lisukkeiden kera tai vaikka laittaa hamppariin, kuten Prime Burger tekee.
Kuulin juuri veljeltäni että suomalainen termi Pulled Porkille on Nyhtöpossu (haha 🙂 hauskaa) ja että Pulled Pork on yhtä muodikasta Suomessa tällä hetkellä kuin Ruotsissa. Jotenkin huvittavaa, että jostakin ruuasta tulee tietyksi ajaksi trendikästä. Kun olin pieni kiinalainen ruoka oli muodikasta, kun olin teini taas sushi ja nyt sitten Nyhtöpossu 🙂