5x tän hetken lemppari asu

Ihanaa tiistaita tyypit!
 
Aurinko jatkaa meidän hellimistä läsnäolollaan, miten upeat kelit onkaan ollut! Olen henkeen ja vereen kesäihminen, joten voitte varmaan uskoa, että tällaiset kelit lämmittävät sydäntä. Asunnossamme tosin on ihan hirveän kuuma ja olemmekin nyt kilpailuttaneet ilmalämpöpumppuja eri yrityksiltä. Siihen asti, että se saadaan on pärjättävä tuulettamalla. Onneksi meillä on paljon ikkunoita :D
 
Kesä on myös pukeutumisen suhteen parasta aikaa, kun ei tarvitse vetää miljoonaa kerrosta päällekkäin. Ainoa haaste on se, että aamulla töihin lähtiessä on vielä hiukan viileää ja iltapäivällä taas lämpötila nousee mukavasti hellelukemiin. Toki syksyn tullen on mukava hautautua isoon villapaitaan, mutta nyt se ei houkuttele kyllä yhtään! Kesällä puolestaan tykkään käyttää haalareita, hameita ja väljiä housuja, koska ne ovat ihanan ilmavia.
 
Olen ikuinen farkkutyttö, joten niitäkään ei parane unohtaa. Yksi suosikkiasuistani onkin farkut ja valkoinen t-paita. Simppeliä, mutta tyylikästä. Housut Zara, t-paita Zara.

 

 
Kaverini valmistujaisissa minulla oli päällä haalari, jota lainasin äitini vaatekaapista. Onni on tyylikäs äiti! Haalarit ovat nyt suosiossani helppouden ja tyylikkyyden vuoksi ja ne ovat usein myös ihania päällä.

 

 
Nyt viimeaikoina olen ihastellut kadulla vastaantulevia liehuvia lahkeita ja omani löysin viimein  tällä viikolla. Parhaalta tällaiset housut näyttävät mielestäni pitkällä ihmisellä, mutta kyllä tällaiselle töpöjalallekkin nämä ihan hyvin sopii. Etenkin korkojen kanssa! Haasteena housujen löytämisessä oli sopivan mallin löytäminen, sillä kapea vyötärö yhdistettynä leveään pyllyyn ei aina ole se helpoin yhdistelmä. Huomasin myös, että samassa housussa samassa koossa yksilöiden välillä oli paljon eroja, joten kannattaa napata mukaan sovitukseen useampi yksilö samoja vaatteita, jos koko ei meinaa natsata. Yhdistin liehuvat suorat housut kropattuun pitsitoppiin jotta kokonaisuudesta tulisi kevyempi. Tämä setti saattaa päätyä päälleni myös ensi viikonloppuna veljeni valmistujaisiin. Housut Zara, paita Zara.

 

Seuraavassa asusuosikissani on mukana keväällä Indiskan alesta tekemäni löytö. Pilkullinen hame, joka on kivasti yli polven mittainen. Olen yhdistänyt tätä rennosti t-paitaan tai toppiin tai kuten tässä 3/4 hihaiseen kevyeen paitaan. Hame Indiska, paita Zara.

 

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ihana me&i haalari, jonka ostin me&i kutsuilta hetki sitten. Haalari on ihan superhelppo asu ja siitä saa helposti rennon tai juhlavan asusteilla. Tämä haalari on mukavaa joustavaa materiaalia, joten se on ihana päällä. Tämä on toinen vaihtoehto veljeni valmistujaisiin ensi viikonlopuksi.
 

 

 
Mikä on teidän tän hetken lemppari asu?
 
-Maria

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.